Hotel RIU Tequila**** in Playa del Carmen Mexico 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel RIU Tequila**** Playa del Carmen

Beoordelingen Hotel RIU Tequila****

Ave Xaman-ha, Manzana 3, Lote 19, 77710, Playa del Carmen

18 beoordelingen over RIU Tequila****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Zalig hotel"
Sita
7-5-2012 mooi hotel, goed onderhoude kamers, ligt in de hotel buurt.
+- 10 min met taxi naar playa del carmen kost 5 EUR, met leuke lange winkelstraat.
Personeel is zeer vriendelijk.
Eten is goed, typisch voor zo'n hotel, maar je wordt het snel beu.
De restaurants waar je 's morgens vroeg voor moet aanschuiven zijn de moeite niet waard. Wat je daar krijgt is hetzelfde als aan het buffet.
De dieren die er te zien zijn, soort neusberen met lange staart, zijn grappige dieven.
We hadden wel de indruk dat er minder bezetting was door de crisis en dat er op verschillende kleine dingen werd bespaard, wat langzaam zichtbaar werd.

met een groep, Mrt. 2012
"Prachtig hotel - tuin"
Lucien Peeters
24-4-2012 Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . Mooie omgeving met rustgevende tropische tuin . Elke dag toffe shows , geweldig eten en alle dranken inbegrepen . Onze kamer rook heel erg verduft en toen we, om die reden, een andere kamer kregen rook die even erg . Op de kamer is geen wifi ,of je moet er 33 dollar voor betalen, wel in de lobby maar dat was telkens een wandeling van 300 meter door de tuin.

met partner, Mei 2011
"TOPPIE Hotel - een aanrader"
Diane Janssens
17-6-2011 Net 13 dagen in Mexico geweest. Hotel is Toppie, ruime en zeer propere, reeds gerenoveerde kamers, prima eten, zeer vriendelijk personeel, hotel ligt in mooie tuin. Alles is voorhanden, zelfs een paraplu voor als je een tropisch onweer hebt. Zwembad ligt mooi tussen de bossen wat soms wel weinig luchtcirculatie geeft. Dit is op te lossen door gebruik te maken van het strand of het zwembad van Riu Yacatan en je mag daar ook van alle faciliteiten gebruik maken. Dit alles ligt op 800 meter van Tequila, een mooi wandelingtje, of je kan gebruik maken van het treintje, dat op en af rijdt. Wij vonden Riu Tequila, lichter, ruimer en frisser dan Riu Yacatan.
We hebben Chitzen Itza bezocht, evenals Tulum, Xel-Ha en Sian Ka'n. Afstanden zijn goed te overbruggen.
Winkelcentrum in de nabijheid, en voor wie het wat uitgebreider wil, kan naar Playa del Carmen, door 25 minuutjes te stappen of een taxi te nemen voor 70 peso.

met partner, Aug. 2010
"Prijs/Kwaliteit heel goed"
Mieke
27-9-2010 Supervriendelijk personeel, propere kamers, netjes gepoetst, lekker eten, prijs/kwaliteit, alles prima in orde.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Super vakantie"
carine meuleman
23-7-2010 dit hotel is zeker de moeite waard . Mensen die dit afkeuren zijn nooit tevreden. geweest van 7/7 tot 21/7/2010 Ontbijt dik in orde . Middagmaal in orde. avondmaal grote keuze , showcooking. Allemaal heel lekker. drankjes aan de bar heel goed en nooit moeten wachten . Als ze zien dat je drankje bijna leeg is vragen ze al of je een ander moet hebben. Heb al in veel hotels geweest maar zo een all in heb ik nog nooit meegemaakt. Wij hebben wel geen katten gezien met open wonden. wel neusbeertjes en leguanen. Alles heel proper ,mensen heel behulpzaam en zeer vriendelijk altijd met de glimlach. toen we aankwamen verkeerde sleutel gekregen ,moesten terug om andere sleutel ,dag erna briefje met verontschuldigen en een schotel vers fruit bij. Het zijn maar kleine dingen maar toch.

met vrienden, Mei 2010
"Goed maar wel enkele minpuntjes"
de rademaeker brend...
23-6-2010 wij zijn 14 dagen terug van dit hotel we verbleven daar 3 weekjes maar toch wel wa minpuntjes daar veel wilde poezen in het hotel met wonden en lopen daar te schreeuwen voor wat eten schandalig is het nit leuk om te zien de andere beestjes die daar rondlopen heel tof en knap ma zitten vol met vlooien aan het strand 8 op de 10 keer drankautomaat kapot ijsjesmaschien werk ook ni altijd eten aan het strand altijd hetzelfde int restaurant is goed ma ni super hem al beter gehad voor minder geld tinneke van jet air dikke dikke nul jeep safari geboekt bij haar ze kwamen ons vroeg ophalen zeggen ze van te ontbijten onderweg ma niks gezien pas om 15.40 eten gekregen iedereen was ziek van de honger en daar betaal je 100 euro voor excursies verschrikkelijk duur je kunt beter buitenaf excursies boeken veel goedkoper en muggen daar ni te doen neem zeker iets mee met hoge dosis deet in en iets voor de jeuk animatie is super was ni slecht ma ga zeker ni terug na tequila

met partner, Okt. 2009
"Geweldig goed hotel"
YVETTE HERMANS
15-11-2009 allereerst even melden dat alleen Vlamingen spreken van Mexicaanse griep en de vriendelijke mensen aldaar niet weten waarover wij "domme" Belgen spreken......

Schitterend hotel in een fantastische omgeving - zeker voor herhaling vatbaar :-)
echt tropisch paradijs met voor europeanen onbekende dieren - grote hagedissen en pelikanen en neusbeertjes als hotel huisdieren - echt geweldig
ongelooflijk lekker eten zowel in resto als in specialiteiten resto
vriendelijk personeel en heel snelle bediening aan de bar en steeds met een smile!
en wat een keuze aan drankjes en coctails! allemaal even lekker
14 dagen genoten van alles - auto gehuurd met maya die gids speelde en ons
alzo naar plaatsen heeft gebracht waar je met hotel uitstap niet geraakt...
coba - cenote (zeker gaan zwemmen in zo'n ondergrondse grot!) -tulum enz....
we hebben scooter gehuurd op cozumel en helemaal rondgereden - cruise bezocht
en vooral wederom lekkere vis gegeten! En voor de rest heerlijk aan het strand!!

met partner, Juli 2009
"Schitterende vakantie!"
kim de wolf
31-7-2009 We hebben hier een heerlijke vakantie gehad die tiptop verzorgd was.
We voelden ons toch wel een beetje in het paradijs. Mexico is een prachtig land met vriendelijke mensen, mooie cultuur en schitterende fauna en flora. Een echte aanrader! Denk er wel aan dat je van hieruit vele excursies kan doen, die de moeite waard zijn, maar ook vrij prijzig.

met partner, Mrt. 2009
"Super-vakantie!"
Joyce
19-3-2009 Prachtige vakantie! De mensen zijn er enorm vriendelijk, het eten is heel lekker en er is gewoon té veel keuze! Normaal verlangen we na een week al naar het eten van thuis, maar dit was hier zeker niet het geval.
De barmannen in de kiosk 's avonds zijn ook super!
Er is een groot stuk strand voorzien voor de gasten van Riu Tequila aan de Riu Yucatan. Daar zie je de pelikanen achter vissen duiken.
Het is ook gezellig wandelen buiten het hotel en ongeveer 45 minuten naar Playa del Carmen, ook de moeite.

Het was onze 1e keer Riu maar zeker niet de laatste keer!

Familie, Juli 2008
"Onvoorstel vriendelijke mensen"
frankie
18-7-2008 Zijn net terug van hotel. Animatie, ligging, sfeer, keuken, allemaal om te beter. Het enige minpunt dat met moet weten over het hotel is dat de TOERISTEN de netheid en hygiene in het zwembad niet respecteren, vooral aan de kant van de Poolbar en het nalaten van drank en dergelijke op een fatsoenlijke manier van de waterkant weg te houden, met als gevolg dat er vrij veel oorontstekingen zijn bij de andere toeristen.