Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** in Playa del Carmen Mexico 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** Playa del Carmen

Beoordelingen Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)****

Carretera Chetumal Pto Juarez Km 295, 77710, Playa del Carmen

9 beoordelingen over Sandos Caracol Eco Resort (vh village)****

9,2
met vrienden, Juli 2011
"Abosute aanrader"
Vanrenterghem Delvi...
4-11-2011 Dit hotel is een absoulte aanrader, of moet ik zeggen Yucatan hotels zijn absolute aanraders...
Bij aankomst een heel vriendelijke check-in gehad, alles werd mooi duidelijk gemaakt. Het resort is heel groot, dus we werden meteen met een wagentje naar onze juniorsuite gebracht.
Die was ruim en netjes verzorgd, elke dag gekuisd. Enig klein minpuntje was misschien dat ons terras heel dicht bij de bomen lag (3e en hoogste verdiep) waardoor er heel veel mieren op het terras zaten. (en dus ook in de jacuzzi). Maar alle dagen werd aan onze vraag voldaan om er extra aandacht aan te besteden!
De all inclusive formule is ronduit schitterend. Elk moment van de dag kan je ergens terecht om te eten. Ook in de restaurants is de service top en de buffetten zijn rijkelijk en snel aangevuld.
Paar andere koppels ontmoet op excursies, ze waren allen vol lof over hun hotels!
Excursies Chichen Itza, Trainer for a day (dolfijnen), Jungle Maya, Tulum, één woord, schitterend!!
Ga 100% ZEKER terug!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Schitterende vakantie"
Eddy-Mariella
17-7-2010 Net terug van een 2 weken durende vakantie ! Een prachtige tijd beleeft in een schitterend complex. Zeer mooi hotel met prachtige tuinen direkt aan het strand gelegen. Mooi verzorgde kamers, lekker eten ( probeer zeker alle a la carte restaurants !!! ), zeer goede service en super vriendelijk personeel. Het zwembad aan het strand was een beetje te druk naar mijn zin, maar bij het volwassenen zwembad had je alle rust met een barman die je op regelmatige tijdstippen kwam bijtanken met een lekkere coctail. De service van Manuel was perfekt. Enkele uitstappen gedaan met OAD organisatie waar we Desiree als reisbegeleidster hadden, deze dame gaf gedurende de hele trip zeer interessante en waardevolle info over Mexico en de Maya's, de busreizen vlogen daardoor voorbij.

2 min puntjes :
- muggen !!! bescherm jezelf !!!! gebruik de produkten die het hotel je aanbiedt, vind je op verschillende plaatsen terug en heb je echt wel nodig
- gratis shuttle bus naar Playa werd plots afgeschaft

met partner, Mei 2010
"Vacances réussies"
berger laurent
30-5-2011 Nous avons passé de superbes vacances dans un cadre agréable. Le personnel est très accueillant, l'hôtel est splendide, nous y sommes allé deux fois et nous n'avons aucune critique négative à émettre sur ce petit coin de paradis.

met partner, Nov. 2009
"Een echte aanrader!!!"
Melisande
1-12-2009 Wij hadden ons op voorhand lid gemaakt van de Select club via het internet.Dit is gratis en het heeft alleen maar voordelen. (betere kamers, nog betere service en privé strand voor Select members). Locatie: 10 min. van het stadje Playa Del carmen met de taxi, er is ook een gratis shuttle dienst van het hotel. Een klein uurtje van Tulum en Cancun. Het buffet in La Laguna is zeer uitgebreid, je kan ook a la carte gaan eten in de verschillende restaurants, tip: Brazilian is superlekker, wel zeker op voorhand reserveren! De service is van topkwaliteit, de kamers zijn proper en verzorgd, zeer vriendelijke mensen, je wordt er gesoigneerd van hier tot in Tokio:-). voor excursies kan je terecht bij Scuba Libre, vraag achter Julio en hij zal je een leuke excursie aan een leuke prijs bezorgen!
Als je op zoek bent naar een heerlijke,zonnige strandvakantie in combi met cultuur, dan is dit you're place to be!

enjoy it!
M & T

met partner, Feb. 2009
"Mooi resort. prijs/kwaliteit ok"
martine
12-5-2009 Mooi resort. Verzorgde kamers. Lekker eten. Heel vriendelijk personeel. Nooit het gevoel dat er zoveel gasten zijn.
Een aanrader ook qua prijs/kwaliteit.

alleenreizend, Dec. 2008
"Daar ga ik zeker terug"
Jean Stallaert
3-1-2009 Zeer goed hotel. Mooie ligging, prachtige kamer, jammer genoeg zonder ligbad. De poetsvrouw maakte me elke dag een "figuurtje" met gevouwen handdoeken : een zwaan, een hart, een konijntje, enz.. Grote, mooie veelkleurige vogels kwamen broodkruimels pikken op mijn terras ( zie foto).
Lekker eten, grote keuze. Vooral in het hoofdrestaurant La Laguna. Zeer vriendelijke mensen, die Mexicanen (zie foto). Overal maar vooral in het restaurant La Laguna. Ik begon de dag met champagne ( bar naast receptie) en sloot de dag af met sauna, Turks bad en bubbelbad. Allemaal inbegrepen in de all inclusive.
Ik ga er zeker terug.

Jean Stallaert
Wolvertem - België

met partner, Juli 2008
"Temidden in de natuur"
Helga en Gino
20-7-2008 Net terug van een 9-daagse All-In in de Sandos Select Club van het CARACOL hotel. Bij aankomst kregen we een luxekamer i.p.v. een standaardkamer. Tip : maak u vooraf 'member' via de website en dan krijg je tal van voordelen. Japans/Chinees à la carte : lekker en verzorgd. Mediteraans à la carte : heel lekkere visgerechten en heel mooi uitzicht op het strand 's avonds. La Laguna restaurant vonden wij persoonlijk het lekkerst en de meeste keuze. Het Italiaanse buffet had lekkere en minder lekkere gerechten (maar dat is natuurlijk persoonlijk). De bar aan het strand van de Select club is heel tof : 's morgens kan je er zelfs super rustig ontbijten MET airco, er staan TV's, er is gratis internet (enkel met gouden bandje), de coctails zijn overheerlijk, je kan internationale dranken krijgen zoals Campari, Amaretto, Baileys en Jack Daniels en noem maar op. Opletten bij aankomst in Mexico van de muggen! Armbandjes met product uit België helpen bijna NIET... Koop een product met DEET in!

met partner, Sept. 2007
Mrs D George
18-9-2007 A very good hotel, shame we were only there overnigt as our plane was broken. We would go there again maybe next year. Food was excellent and room was also excellent.
I would recommend it to anyone tavelling to Mexico.

met partner, Sept. 2006
ingrid
25-9-2006 wij vertrekken naar dit hotel op 28/10.zijn er mensen die ons wat meer uitleg kunnen geven over de duikschool in sandos caracol ?zijn er daar instructeurs die nederlands spreken of is alles in het engels en spaans, en ook graag wat prijzen over de duiken die ze aanbieden aub, of weet er iemand nog goede duikscholen daar in de buurt.
alle info van harte welkom.
mvg
ingrid en dries