30-5-2008
Wij zijn net terug van een verblijf in dit hotel (17 - 25/5/08). Vriendelijk personeel, goede ontvangst. We hadden 2 verschillende kamers, ééntje met zeezicht en de andere met tuinzicht. De kamer met zicht op zee stelde niets voor: er stond een keuken waarvan de kastjes en vaatwasser niet meer sloten. De kamer en vooral de keuken waren zeer slecht onderhouden, veel last van airco van de buren. De andere kamer in een nieuwer gebouw was goed onderhouden, alleen heel vochtig, en een duffe geur.
Het animatieteam is uitzonderlijk goed, alle animatoren geven zich voor 100%.
Het eten is niet lekker, vooral in het buffetrestaurant. Het buffet restaurant is de naam niet waardig het is eerder een refter, ontzettend warm en echt eetlustremmend. A la carte restaurants zijn iets beter!!
Er is een mooie goed onderhouden tuin, met mooie zwembaden, handdoekenservice is goed geregeld. Mexico is de moeite waard, we gaan zeker terug maar dan naar ander hotel.
18-5-2008
Wij zijn net terug van Viva W Maya, het was er heerlijk verblijven, héél vriendelijke mensen en het personeel was gaaf goed. Leuke mensen leren kennen, cocktails waren heeeeeerlijk mijn voorkeur ging uit naar een lekker verfrissende Mojito (een aanrader), als aanrader voor de uitstappen raden wij zeker Tulum aan, de jeepsafari en natuurlijk zoals jullie al gelezen hadden hiervoor met den bike naar het centrum van Playa del carmen, Chitzen-Itza vond ik net iets te lang op de bus (6 uur) en net iets te warm (40°). Maar geniet, geniet, geniet !!!Voel me nu, na toch een 5-tal dagen terug nog altijd moe, de jetlag doet zijn werk !!
Wat ik nog zou vergeten naar daar gevlogen met een luchtvaartmaatschappij, en dank aan het personeel, een héél goede vlucht gehad !!