Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** in Playa Paraiso Mexico 9.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** Playa Paraiso

9,9
met partner, Juli 2011
"Een sprookje"
John en Karien
19-1-2012 Een hotel om 'U' tegen te zeggen.
Klasse op alle vlak.
Je voelt je als een prins of prinses in je eigen paleis.
De rust,sereniteit,perfect geselecteerd personeel...
De drank:alle geselecteerde merken.
Het eten:Kreeft ,filet pur enz.Het buffet en de a a carte restaurants: geprepareerd volgens de regels van Michelinsterren.
Het is de naam waardig als' beste all in resort ter wereld'.

met partner, Juni 2011
"Super"
Matty&Greet
7-8-2011 Super Super Super. Geweldig hotel. De lokatie, bediening, zwembad, strand,...alles was in de puntjes verzorgd.

met partner, Juli 2008
"WOW"
achiel
9-8-2008 dit is moeilijk om met woorden te beschrijven
service is meer dan perfekt ,het eten is echt de top ! ende ligging is moeilijk te evenaren zoals mijn voorgangers reeds schreven gewoonweg het einde
de minpunten (zijn er ook ) de anematie is niet afgesteld op adults only vb de show begint met een tekenfilm ? en de rest is maar zwakjes en meer voor kinderen bestemd ( persoonlijk idee )
de muziek rond het zembad was afschuwelijke een house beat of zo iets zeker niets voor een 5 * van deze klasse waar ik meer een lokaal achtergrond deuntje had verwacht
het klienteel vond ik ook zeer jong en was zeker 60% onder de 30 jaar ( verwonderlijk maar de meeste waren op huwelijks reis ) en stoorde dus helemaal niet
dit was als 50ger een kleine teleurstelling
maar een absolute aanrader !!!

met vrienden, Juni 2008
"Pure luxe"
jan
2-7-2008 net terug van een weekje Grand Paraioso.
In het begin moesten we wel even wennen want we waren het buurhotel Iberostar Maya gewoon. Maar na 5 minuten waren we het zeker, dit overklast alles. als reisagenten waren we reeds veel gewoon en hadden we al veel gezien maar deze luxe, finesse, service hebben we nog nooit gezien. De bufetten zijn uitzonderlijk fijn en smaakvol. de a la carte restaurants heel lekker. persoonlijk vond ik het jammer dat het grote zwembad zout water was. voor de rest een perfecte vakantie

met partner, Juni 2007
René en Sonja BOITT...
11-7-2007 we zijn echt veel gewoon ... maar dit is echt uitmuntend !! architectuur méér dan prachtig..
ALLES is echt super (zelfs de lavabo's in de toiletten... echt de moeite om een fotoke van te nemen...gek hé... maar toch je moet het gezien hebben om te geloven)...Wij gaan zeker en vast terug.

met partner, Mrt. 2007
Geert en Nadine
12-4-2007 lekker eten bij het buffet zeker a la carte gaan eten braziliaan heeeeel lekker, mooie nette kamers zelfs gordijnen elke dag anders geplooid evenals de handdoeken minibar elke dag aangevuld mooi groot zwembad kortom alle luxe die je maar kunt verdenken . de mensen zijn dan ook supervriendelijk. elk uur een busje naar playa del carmen Wij gaan zeker nog eens terug.