Hotel Cosmos*** in Chisinau Moldavië | Zoover
Hotel Cosmos*** Chisinau

Beoordelingen Hotel Cosmos***

2 NEGRUZZI SQUARE, 2012, Chisinau
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Cosmos*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Cosmos*** achterlaten.

3 beoordelingen over Cosmos***

6,6
5,7
5,6
3,4
alleenreizend, Mrt. 2011
"Perfecte ligging"
Stas
1-1-2012 Dit hotel ligt in het centrum van de stad. Het is een typisch nostalgisch Sovjet hotel wat het voor mij leuk maakte. De prijs was niet duur maar het eten was niet erg lekker.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Verschrikkelijk"
Pieter
1,0
7-8-2009 Wij zijn hier 2 weken geweest met het idee: Het wordt leuk, gezellig en lekker..

NOU ECHT NIET DUS.

het eten was verschrikkelijk, de eigenaren waren onvriendelijk en het zwembad sloeg nergens op. We hebben er geen leuke vakantie gehad, en hebben maar een last-minute naar griekenland geboekt..

alleenreizend, Mei 2009
"Cosmos hôtel"
Erve
10-1-2010 L'hôtel Cosmos n'est pas de grand standing certe. Mais compte tenu du prix demandé (dans mon cas) je pense que celui-ci est tout à fait acceptable. L'aspect un peu surrané peu surprendre, mais chisinau ce n'est pas New york - Milan - Paris... Et de plus il ne se situe pas si loin du centre. En bus 5 mn. Pour la restauration sur la droite il y a un centre commercial (non alimentaire) et plus loin une cafétéria. Normal..