Lodge Bamboozi Beach Lodge in Tofo Mozambique | Zoover

31 mei 2012

Lodge Bamboozi Beach Lodge Tofo

Beoordelingen Lodge Bamboozi Beach Lodge

101 Coconut Drive, Tofo
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bamboozi Beach Lodge gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bamboozi Beach Lodge achterlaten.

4 beoordelingen over Bamboozi Beach Lodge

9,3
alleenreizend, Dec. 2011
"Bamboozi mag je niet missen in Mozambique"
Sabine
5-2-2012 Ik heb ontzettend genoten van mijn verblijf op Bamboozi Beach Lodge. Ben er voor de tweede keer voor terug gegaan, en het was nog steeds zo fantastisch. Er is van alles te doen, lekker op het strand, oceaan op met Liquid Adventures of naar het mooie stadje Inhambane. Vriendelijk mensen die ook altijd klaar staan om te helpen.
Het eten is er ook heel lekker. Tijdens het eten mooi uitzicht op de oceaan. 's Avonds zijn er altijd wel ergens leuke feesten, altijd wat te doen.

met een groep, Okt. 2008
"Het paradijs op aarde"
Saskia Schepersq
28-5-2010 Dit is een bijzondere plek. Wij hebben hier gekampeerd tijdens een rondreis maar er zijn ook 2 en 4 persoons lodges te huur. Het sanitairgebouw is prima, warme douches en erg schoon. Er hangt een relaxte sfeer. Bij de lodge is een duikschool gevestigd en vanuit hier zijn we met zodiacs de zee op geweest om walvishaaien en mantaroggen te spotten. Dit is een van de plekken waar je ze bijna gegarandeerd te zien. Het personeel is heel vriendelijk. Vlakbij de lodge ligt een schooltje dat je eventueel met een van de personeelsleden als gids kunt bezoeken.

met een groep
linda neefjes
27-8-2007 Bamboozi is erg popolair bij surfers. Ik heb gekampeerd op het volleybalveldje. De douches en wc's waren schoon maar er moet eigenlijk wel veel onderhoud aan gedaan worden, ook aan de huisjes als ik dat zo zag. Er zijn wat problemen met het management maar dat werd binnenkort opgelost. De ligging is ideaal, 10 minuten vanaf tofo en direct aan het strand. Was en internetservice

met een groep, Apr. 2006
Richard
31-3-2008 Prima locatie, idylisch, we hebben zowel gecampeerd als een huisje gehuurd. Prima om na 24 dagen weer eens op een echt heel dik matras te liggen. Prachtig starnd, vriendelijke mensen en we hebben de walvishaai, schildpad en de manta gezien tijdens het snorkelen op zee. Gewoonweg top. Vergeet luxe en geniet van een mooie locatie.