Beoordelingen (Cruise)schip MS Alexia Monte Carlo (Nijlcruise)*****

7,3
6,1
5,4
met partner, Apr. 2011
"Aan vernieuwing toe , eten was beneden alle peil"
kuhn
1,0
Entertainment
25-4-2011 De boot MS Alexia is nodig aan een opknapbeurt toe (vooral reukhinder in badkamer) en mag absoluut niet de 5 sterren krijgen die ze vermelden!! Eten aan boord is alles behalve ok, van de bediening en de verzorging echter geen slecht woord !!!

met vrienden, Mei 2010
"Royal Family & Jalla Jalla"
Ellen
Entertainment
16-6-2010 Vrijdag aankomst Luxor ( 28 mei 2010) en daar stond hij dan Rhamadan, goede gids met een grote kennis van de egyptische cultuur/archeologische schatten. Gedreven en vol passie begonnen maar zijn broer stierf, en een andere gids Zaid, jammer. En nu de fantastische groep Royal Family groep helmaal goed en met een leuke sfeer, bedankt nog mensen. Verder het personeel van Ms Alexia en vooral de kamerboy, wat een leuke verassingen met de handdoeken helemaal geweldig.
Genoten van de nijl en zijn vruchtbare gronden en alle tempels, maar voor je de tempels uitgaat eerst een groep vervelende egyptenaren omzeilen, gooi een handvol euri's op de grond en je weg is vrij. met het Nee of La kom je niet ver.

met partner, Apr. 2009
"Fantastisch schip"
A. van Tongeren
Entertainment
15-1-2010 Service uitstekend. Prachtige zeer ruime hut. Excursies prima verzorgd, Gids Achmed(habibi habibi) sprak goed Nederlands en had een gedegen kennis
Kortom een fantastische reis, zou zo weer gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip MS Alexia Monte Car...

met vrienden, Mrt. 2008
"Egypte uit mijn Bos-atlas gescheurd"
Maarten
Entertainment
24-11-2008 Een euro, een euro om mijn koffer in de bus te zetten. Dan doe ik het zelf wel, hij aggresief. Als je reisleider je steeds naar shops brengt waar ik niet om gevraagd heb vind ik dat heel storend. Als je hebt onderhandeld over een prijs wordt in het kamertje achter de winkel het spul ingepakt, blijkt later de helft er in te zitten. Ramadam was zo goed in kennis dat ik er doodmoe van werd van zijn gebrekkige Engels. Komt er een vieze man in een jurk en een lap op z'n hooft op het top-deck mij vragen om euro's te wisselen. Nou mooi niet bij mij, maar later blijkt het de kapitein te zijn.
een euro, een euro zo gaat het steeds. We gingen met koetsjes naar een tempel. Ramadam zegt dat de fooi al meegerekend is met totale prijs. Je wilt niet weten hoe agressief de koetsier van ons vieren een euro op eiste. Mijn maat was zo stom en gaf hem een briefje van 5 voor ons allen. Hij accepteerde het briefje maar eiste van ons nog steeds een euro. Mij zien ze er niet meer.

Familie, Mrt. 2008
Marc
Entertainment
15-4-2008 Terug sinds 3 april, de Belgen met de kleine Raf (Toutanchamon). Dikke pluim voor gids Ahmed van de Farao's en voor de hele reis. Weinig op af te keuren, vooral kajuiten, service en maaltijden waren super. Een echte goeie vakantie! Groetjes van ons allemaal aan onze mede-reizigers.

Familie, Okt. 2007
jef en Marianne
Entertainment
7-11-2007 We zijn van vorige week terug van de cruise. Het was voor ons een fantastische week samen met de kleinkinderen van 9 en 11. Zij hebben er veel van opgestoken. De gids Achmed sprak goed nederlands en dus voor hen zeer duidelijk. De kamers waren uitstekend, van de harde bedden hebben we geen last gehad en het eten was goed en voldoende, misschien een beetje te weinig gevarieerd.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?