Chalet Canyon Lodge in Fish River Canyon Namibië | Zoover
Chalet Canyon Lodge Fish River Canyon

Beoordelingen Chalet Canyon Lodge

GONDWANA CANON PARK KALAHARI, KALAHARI, Fish River Canyon
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Canyon Lodge gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Canyon Lodge achterlaten.

16 beoordelingen over Canyon Lodge

9,1
met partner, Mei 2011
"Bijzondere accomodatie in de rotsen ingebouwd"
tjitske_de_jong
Hoeveelheid ruimte
6-7-2011 Vanaf het terrasje voor je lodge kijk je uit over het eindeloze woestijnlandschap met hier en daar plekken bossage, heel veel verdord gras, en zijn door de ondergaande zon roodgekleurde rotsen.
Bedden voorzien van klamboe. Prima sanitair.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Accomodatie op fantastische lokatie"
Jan52
Hoeveelheid ruimte
10-11-2010 De chalets zijn in een dusdanige stijl gebouwd dat ze opgaan in het landschap (rotsen, steen).
Sommige chalets liggen op vrij grote afstand van de centrale voorzieningen (receptie, restaurant). Het zwembad (schitterend gelegen) ligt vrij ver van de meeste chalets.

Inrichting is stijlvol met bv. mooi uitzicht op rotslandschap vanuit bad.
Sfeervol restaurant met smaakvolle maaltijden (buffet voor diner en ontbijt).

Fish River Canyon ligt op ca 20 km afstand.

De accomodatie op de foto betreft een 4-persoonschalets (1 kamer met 2x2 eenpersoonsbedden en badkamer met ligbad, douche en toilet).

met partner, Aug. 2010
"De lodge is helemaal in stijl met de omgeving!"
Maartje Jansen
Hoeveelheid ruimte
25-9-2010 Zeer mooi opgezette lodge, waarbij de huisjes verweven zijn in de rotsen. Ons huisje lag geheel op het einde, verborgen achter een rots, zodat het leek of we helemaal alleen waren! Prachtig. Zeer mooi en rustig zwembad met uitzicht over de vlakte, waarbij je af en toe een springbokje tegen komt. Ook het pad naar het restaurant zit vol verrassingen. Sta er niet van te kijken als je ineens oog in oog staat met een koedoe! Het personeel is erg vriendelijk, vrolijk en enthousiast. We hebben vanuit de lodge een jeepsafari naar FRC gemaakt. We waren de enigen, zodat we een privégids hadden. Wij vonden het geweldig. Je komt op plekken waar je met een gewone auto niet kunt komen. Het is prijzig, maar wij vonden het zeker de moeite waard. FRC is echt adembenemend mooi!

met partner, Aug. 2009
"Décor grandiose"
Max Dupont
8-9-2009 Super accueil..et puis quel décor
Si vous allez visiter Fish River...passez la nuit à Canon Lodge et essayer de profiter de la superbe piscine

"Fantastisch"
ielegems herman
26-3-2009 Mooie lodges (wel zaklamp voorzien), lekker eten, supervriendelijke mensen.

met een groep, Mrt. 2009
"Prachtig!!"
Gudrun
Hoeveelheid ruimte
22-3-2009 mooie ligging in de rotsen, prachtig zwembad en een vriendelijke bediening.

"..."
Kenneth
24-7-2008 Erg mooie chalets, in de rotsen gebouwd. Erg koud 's nachts, maar perfect opgevangen met warmwaterkruikjes. Erg vriendelijke service, bijzonder lekker gegeten.

met een groep
W. de Vries
19-6-2008 Gewéldig! Wat mooi! De cijfers spreken voor zich......dit was in een woord perfect!

met partner, Mrt. 2008
Hans
Hoeveelheid ruimte
6-4-2008 Prachtige ligging maar erg duur. Vraag gewone kamer ipv rotswoning minder duur zelfde faciliteiten. De excursie naar de FRC is veeeeel te duur. NIET doen. Eigen gelegenheid gaan. Eten prima.

roland
6-10-2007 schitterende lodge. Heel mooi gelegen.