Beoordelingen Zwembad De Bonte Wever Assen

21 juni 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Zwembad De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17, 9405 BK, Assen

Heb je deze bezienswaardigheid bezocht?

9 beoordelingen over Zwembad De Bonte Wever Assen

met partner, Mrt. 2013
"Waardeloze zwembad"
rowie
24-3-2013 Laat je niet gek maken door de recensies, ik ben er geweest en de zwembad is waardeloos, misschien leuk voor kinderen! Het is een kleine zogenaamde zwemparadijs. het water is in de meeste gedeelte tot 1,30m en in de hoogste gedeelte tot 1,55m en dat is ook een klein stukje. Er is als volwassenen niets te beleven, de jacuzzi's zijn niet warm genoeg, de sauna ruimte is klein en je zit elkaar aan te kijken en waarmee ze reclame maken voor deze zwembad, is echt misleidend. De glijbaan is heel kort en ook waardeloos. je komt ook terecht in ondiepe water, je kan jezelf nog bezeren. ik vond het een waardeloze zwembad, ik had nog meer plezier in een andere zwembad waar je alleen baantjes kon zwemmen!

met jonge kinderen, Jan. 2013
"Viel tegen"
Margriet
26-1-2013 Vandaag met ons gezin dagje heen geweest, zwembad was erg koud en peuterbadje kon je eigenlijk geen peuterbadje noemen. Was heen klein en koud.
Sauna hokjes en baden wel goed.
Kidsjungle was ook erg koud hebben we met onze jas aan gezeten.
Schaatsbaan wel geschaatst maar kort, we hadden schaatsen gehuurd en hebben maar een uurtje kunnen schaatsen. Zelf hadden we niet gekeken hoe laat de baan dicht gaat maar hebben voor de huur wel volle pond moeten betalen. Geen opmerking gekregen dat de baan zo dicht zou gaan.
Eten was wel erg goed overigens.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Prima zwembad"
Tamara
3-1-2013 Leuk zwembad, niet heel uitgebreid, maar kids vermaken zich gerust een hele middag. Prijs inclusief drankjes.

met jonge kinderen, 2012
"Subtropische topper"
dejongh2011
6-9-2012 De bonte wever (voorheen; De Smelt) in Assen is een echte aanrader voor mensen die van een veelzijdig zwembad houden. De baden op zichzelf zijn ruim en schoon, bovenop de riante keus in SOORT bad dat je wilt betreden; golfslagbad, stroomversnelling, dompelbad enz.
Daarnaast doet het decor van De Bonte wever je wanen in een totale andere wereld.
Het personeel is bijzonder vriendelijk, van entree tot het bad zelf, en het all-in concept maakt het plaatje compleet. Jammer hierin is wel dat eten niet in dit concept is inbegrepen.

"Heerlijk"
cjbollen_1
29-7-2012 Leuk om naar toe te gaan, met golfslag en onbeperkt koffie en thee

"Heel leuk"
jolanda
29-7-2012 met een peuter een beetje saai kinderbadje. zwembad zelf wel heel luxe met heerlijke kruidenbaden!

"Leuk voor kinderen"
Cindy
20-8-2012 Druk bezocht zwembad, leuk voor regenachtige dag!

met jonge kinderen, Juni 2012
"Een veelzijdige zwembad"
heksje75
15-7-2012 Een zwembad wat heel veel te bieden heeft. Een groot binnenbad voor recreatie. Dit bad wordt om de zoveel minuten tevens omgetoverd tot golfslagbad waarbij de verlichting wordt opgeschroefd zodat alles duidelijk te zien in. Tevens zit er een wildwaterbaan in, die wel erg stevig is. Daarnaast zijn er rondom heen vele bubbelbaden met zowel koud/lauw als warm water. Het buitenbad is heerlijk bij warm weer. Het grote buitenbad was wel een paar graden kouder. De sauna en stoomcabine zijn heerlijk.
Wat fijn is dat je drinken, zoals koffie en thee, frisdrank en limonade en water zo kunt pakken. Over de snackcorner kan ik niets zeggen die was gesloten op de dag dat wij er waren.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Moeten we nú alweer naar huis ?"
gertenangele
3-6-2012 Absoluut het mooiste zwembad van Nederland ! Met alles dat hier te doen is (o.a. sauna, bubbelbade​n, glijbaan, golven) gaat de tijd hier altijd razend snel ! Last but not least: drinken mag je zelf pakken, dat is gratis .. !

Beste accommodaties in Assen

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?