17-1-2012
Net terug van ons jaarlijkse familie weekendje. Het was in een woord fantastisch. We hebben genoten van een prachtig boerderijtje waar werkelijk aan alles was gedacht. Wij raden het iedereen aan. Zijn al vaker op de veluwe geweest maar dit was het mooiste wat we gehad hebben. Hebben heerlijk gewandeld in een prachtige omgeving.
Wij komen zeker nog een keer terug en willen weer nummer 39 hebben!!
16-11-2011
Met vijf vriendinnen een particuliere bungalow op Remboe Village geboekt. Wat ligt het park ongelofelijk mooi midden in de natuur ! De bungalow was van alle gemakken voorzien, keurig schoongemaakt en gezellig. De bungalows stonden voor ons gevoel iets te dicht op elkaar, maar de ruimte om de bungalow is prima. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van het park, dus daarover geen beoordeling. Over het boeken, vragen naar informatie, de ontvangst, het vertrek en de medewerkzaamheid: helemaal top ! Wij komen graag terug !
23-4-2011
Prachtige bungalows met gezellig tuintje, mooi verzorgd park, zeker een aanrader. De Chalets zijn wel klein voor 4 pers. Is goed voor 2 volwassenen en 2 (kleinere) kindjes. Bungalows zijn voldoende ruim, zeker de 2 slaapkamers boven. Alles was aanwezig, microgolf, toaster, koffieapparaat, ..., Er is ook de mogelijkheid om fietsen te huren op het park. Onthaal is heel vriendelijk.
Voor herhaling vatbaar