Camping Remboe Village*** in Epe Gelderland | Zoover

1 juni 2012

Camping Remboe Village*** Epe

Beoordelingen Camping Remboe Village***

Koeweg 17, 8162 PH, Epe
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Remboe Village*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Remboe Village*** achterlaten.

14 beoordelingen over Remboe Village***

9,2
6,4
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Fantastische accommodatie"
Tonny Urlings
Staat van het sanitair
17-1-2012 Net terug van ons jaarlijkse familie weekendje. Het was in een woord fantastisch. We hebben genoten van een prachtig boerderijtje waar werkelijk aan alles was gedacht. Wij raden het iedereen aan. Zijn al vaker op de veluwe geweest maar dit was het mooiste wat we gehad hebben. Hebben heerlijk gewandeld in een prachtige omgeving.
Wij komen zeker nog een keer terug en willen weer nummer 39 hebben!!

met vrienden, Nov. 2011
"Geweldig weekenden"
Petra
Staat van het sanitair
16-11-2011 Met vijf vriendinnen een particuliere bungalow op Remboe Village geboekt. Wat ligt het park ongelofelijk mooi midden in de natuur ! De bungalow was van alle gemakken voorzien, keurig schoongemaakt en gezellig. De bungalows stonden voor ons gevoel iets te dicht op elkaar, maar de ruimte om de bungalow is prima. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van het park, dus daarover geen beoordeling. Over het boeken, vragen naar informatie, de ontvangst, het vertrek en de medewerkzaamheid: helemaal top ! Wij komen graag terug !

met een groep, Apr. 2011
"Super"
Nancy
Staat van het sanitair
23-4-2011 Prachtige bungalows met gezellig tuintje, mooi verzorgd park, zeker een aanrader. De Chalets zijn wel klein voor 4 pers. Is goed voor 2 volwassenen en 2 (kleinere) kindjes. Bungalows zijn voldoende ruim, zeker de 2 slaapkamers boven. Alles was aanwezig, microgolf, toaster, koffieapparaat, ..., Er is ook de mogelijkheid om fietsen te huren op het park. Onthaal is heel vriendelijk.
Voor herhaling vatbaar

met partner, Sept. 2010
"Mooie camping in natuurgebied"
H. van der Leest-Br...
Staat van het sanitair
18-3-2011 Camping Remboe Village is erg mooi gelegen, met een fijn zwembad. Het is er rustig en in de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Wij komen er graag.

met jonge kinderen
"Mooi gelegen park !!!"
Chris
Staat van het sanitair
23-12-2009 Prachtig gelegen op de rand van de veluwe en in de beurt is er veel te doen(dolfanarium,Koninging juliana toren,apenheul),je kunt er heerlijk fietsen,voor kinderen is er niet heel erg veel,wel een mooi buiten-zwembad(met apart peuterbad),wat van mei t/m september is geopend.

met partner, Aug. 2009
"De remboe"
sonja en roel van e...
Staat van het sanitair
6-8-2009 een fijne camping lekker rustig.elke zondag een fiets groepje en lekker eten bij eus en bianca ze proberen er toch nog wat leuks van temaken.hij organiseert nog eens wat . dus eigenlijk is de kantine best wel geweldig vooral die bingo en klaverjassen gr sonja en roel

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Minder aantrekkelijk voor kinderen"
ingrid
Staat van het sanitair
19-2-2009 heel mooi gelegen in het natuurgebied maar wat heel jammer is , dat er weinig voor de kinderen te doen is

met partner
Teun
Staat van het sanitair
5-1-2008 Leuke en vooral in de vakanties gezellige camping,zit een mooi zwembad bij en ook in de kantine is het goed vertoeven met vooral in het hoogseizoen diverse activiteiten.
De campingplaatsen zijn netjes en ruim,ook sanitair is ok!

onbekend
van Diemen
1,0
24-5-2006 Ik ben vroeger regelmatig op deze camping geweest in de zomervakanties tot mijn 14 ong... (1994) Heb het er altijd super naar mijn zin gehad. Vooral ook wat de sfeer betrof. De voorgaande reacties kan ik dan ook erg goed begrijpen, van de oude opzet is niets meer over en dat is naar mijn mening eeuwig zonde. Kwam even een kijkje nemen uit nostalgisch oogpunt maar er is niets meer te vinden. Misschien dat ik er ooit nog terugkom maar die kans is nu erg klein geworden...

onbekend
Savera
2-5-2006 Hallo allemaal :)
Ik sta nu zelf op deze camping.
Voor de jeugt mag er van mij part wel meer georganiseerd worden.
Wand igenlijk is dit nou ook weer niet zo 100%
Met een droping of speurtocht kom je al ene heel eind.
Maar de camping zelf is erg mooi lekker in de bossen.
Erg rustgevend.
Zolang niet niet over de moderne stukken van de camping loopt.

Groetjes