Vakantiepark Hogenboom Resort Arcen***** in Arcen Nederland 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Resort Arcen*****

Dorperheideweg 12, 5944 NK, Arcen

4 beoordelingen over Hogenboom Resort Arcen*****

7,2
met jonge kinderen, Juli 2009
"Voor de 2é maal was het in orde"
Blomme Luc
Eetgelegenheden
23-8-2009 mooi gelegen park,zeer mooi weer en rustig vertoeven,de kinderen waren zeer tevreden,vriendelijk personeel,ook in cafetaria was de dienstverlening en de prijzen goed.Enig nadeel,de hulpverlening sleepte iets te lang aan om een wespennest te verwijderen waardoor we geteisterd werden, 2 dagen konden we niet rustig genieten van ons terras want ze vlogen ons rond de oren en moesten wij bij dit warme weer ramen en deuren gesloten houden,nadat ik me eens heel boos maakte werd dit dan binnen het uur opgelost,spijtig dat dit op deze manier moest gebeuren want voor de rest was het er zeer aangenaam verblijven

Familie, Okt. 2008
"Prijs/kwaliteit goed"
peter
Eetgelegenheden
31-10-2008 zaten in een 6 persoons-villa met sauna-zonnebank, de bungalow was in orde , maar de schoonmaak kon beter , vuile borden en pannen in de kas, micro was even binnen toch smerig, toch hebben we genoten van dit park, klein zwembad maar in orde, schitterende prijzen in de bar, koffie en frisdrank € 1,25. Winkel op het park was goed, geen woekerprijzen. Hadden een last-minute voor een prachtige prijs, maar nu was er weinig volk op het park, denk in de zomer toch wat te kleinschalig ( bar en zwembad te klein ).

Toch een lleuke vakantie gehad

Familie, Juli 2008
"Voor herhaling vatbaar !!!"
niet van toepassing
Eetgelegenheden
1-8-2008 Prachtig vakantie gahad van 18-07-2008 tot 25-07-2008. Hadden woodgalow gehuurd. deze was klein, maar gezellig en proper. Microgolfoven miste we wel. Voor de rest een echte aanrader, zeker met kinderen. goed animatieteam en heel veel te doen voor kids. De musicals waren heel goed voorbereid en prachtig om te zien. Ook de eet-en drinkgelegenheden waren prijs/kwaliteit heel goed. Wij gaan volgend jaar zeker terug. Aanrader !!!

Familie, Mrt. 2008
Christiaens
Eetgelegenheden
25-5-2008 heel netjes,klein zwembad en supermarkt!
supermarkt was enkel open tussen 9.00 en 11.00 ,
dit is wat kort !!
weinig te doen !!! (25-03-2008--28-03-2008)
mooie villa