Hotel Hip Hotel St. Martenslane*** in Maastricht Limburg | Zoover
Hotel Hip Hotel St. Martenslane*** Maastricht

Beoordelingen Hotel Hip Hotel St. Martenslane***

Sint Maartenslaan 6, 6221 AX, Maastricht
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Hip Hotel St. Martenslane*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Hip Hotel St. Martenslane*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

147 beoordelingen over Hip Hotel St. Martenslane***

7,1
met partner, Mei 2012
"Leuk hotel midden in Maastricht"
Jeroen
31-5-2012 Het hotel ligt ideaal vlak naast het station en op loopafstand van het hart van het centrum. De kamers zien er netjes uit en hebben een aantal leuke design features. Redelijke grote kamer en een aparte ruime badkamer. Wij waren een weekendje weg en dan is dit een uitstekend hotel. Ook het ontbijt was prima verzorgd.

met vrienden, Mei 2012
"Mooi hotel voor deze prijs"
H Dubbeld
10-5-2012 De ontvangst was bijzonder vriendelijk en de kamers waren mooi ruim. Wat wij ook prettig vonden dat er een senseo op de kamer aanwezig was.
Manager Team Hip Hotel St. Martenslane, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste H Dubbeld, Bedankt voor het schrijven van deze review! Hopelijk mogen we u nogmaals verwelkomen in Maastricht! Met vriendelijke groet, Team Hip Hotel St. Martenslane

met oudere kinderen, Mei 2012
"Geen oog dichtgedaan!"
Ellen Hermans
5-5-2012 "Hip" is het hotel zeker, qua inrichting dan. Maar ontzettend jammer dat het gebouw zo gehorig is. Vuilniswagens, treinen, joelende studenten en 's ochtends hoor je de buurman douchen en z'n koffers pakken. Geen oog dichtgedaan!! Tip: geluidswandjes, meer mood light en groter flat screen..
Manager Team Hip Hotel St. Martenslane, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw Hermans, Bedankt voor het schrijven van deze review. We vinden het erg vervelend dat u slecht geslapen heeft. Zou u contact met ons willen opnemen via management@st-martenslane.com? Met vriendelijke groet, Team Hip Hotel St. Martenslane

met oudere kinderen, 2012
"Prima hotel"
Sanja Zivojnovic
4-5-2012 Prima locatie, vlakbij station en op loopafstand van centrum. 'Design' is een beetje rommeltje, en de sfeer vooral bij binnenkomst in de 'lobby' naargeestig. Verder wel schoon en mooie ruime kamer.
Manager Team Hip Hotel St. Martenslane, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste Sanja, Bedankt voor het schrijven van van deze review! Hopelijk tot ziens in Maastricht! Met vriendelijke groet, Team Hip Hotel St. Martenslane

met partner, Apr. 2012
"Goed gelegen"
Kristien
23-4-2012 Kamers mooi en modern, sommige materialen wel wat versleten. Onbijt is heel lekker, wel geen spek, dat is jammer. Personeel super vriendelijk. Hotel is goed gelegen, vlak naast de cinema & op wandelafstand van het winkelcentrum. Wij lagen aan de straatkant, dat is wel wat lawaaierig 's morgensvroeg (treinen en bussen).
Manager Team Hip Hotel St. Martenslane, 29-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste Aagbeesje, Bedankt voor het schrijven van deze review! We zouden het leuk vinden om jullie nogmaals te mogen verwelkomen in Maastricht! Met vriendelijke groet, Team Hip Hotel St. Martenslane

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prima plek om stad te verkennen"
Marc kruithof
15-4-2012 ruime comfortabele kamers, ontbijt erg duur
Manager Team Hip Hotel St. Martenslane, 21-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste MarcKruithof, Bedankt voor het schrijven van deze review! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Hip Hotel St. Martenslane

met vrienden, Mrt. 2012
"Leuk hip en modern ingericht"
de zeeuwse dames
11-3-2012 leuk en gezellige ongedwongen sfeer, leuke jonge mensen . geweldig ontbijt !!
Manager Team Hiphotel, 29-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste Zeeuwse Dames, Bedankt voor deze mooie complimenten! Zien we jullie nog een keer terug in Maastricht? Dat zou erg leuk zijn! Met vriendelijke groet, Team Hiphotel

zakelijk, 2012
"Prima plek, dichtbij station en bij het centrum"
Dick
4-3-2012 Nu zo'n keer of twintig geslapen de afgelopen periode. mooie kamers, goede bedden, schoon, uiterst vriendelijk, goede service. Gezellige lounch, leuk personeel, prima ontbijt
Manager Team Hiphotel, 29-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste Dick, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review en leuk dat u steeds opnieuw voor ons kiest! We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Hiphotel

met partner, Feb. 2012
"Zeer ruime en schone kamers"
Martijn
13-2-2012 Zeer gastvrije ontvangst in het Townhouse hotel. Bij binnenkomst kregen we een kopje soep wat met het koude weer erg welkom was.
Manager Team Hiphotel, 21-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste Martijn, Bedankt voor de complimenten en mooie cijfers. We verwelkomen jullie graag nog een keer met een lekker kopje soep! Gastvrije groet,

met partner, Jan. 2012
"Matige kamers, vriendelijke receptioniste"
Inge
30-1-2012 Met onze "pluim" ter waarde van 150 euro een kamer geboekt voor 1 nacht in dit hotel. De kamer was smoezelig, de muur bij het bad zat vol met ondefinieerbare spetters en blauwe tandpastavlekken, de zeepdispensers waren leeg, de gezellige bloemkussens zaten vol pluizen en haren en toen ik op bed ging liggen zat mijn zwarte broek instant onder de pluizen. Onder het mom van goed voor het milieu krijg je slechts 4 dunne handdoeken en geen tissues of andere spulletjes waardoor we op onze eigen badspullen waren aangewezen. Prima, maar voor 150 euro verwacht je toch iets meer.Er zou zeker bespaard (ook goed voor het milieu) kunnen worden op de verwarming in de badkamer want die stond onnodig hoog te loeien. Toeristenbelasting van 4,50 pp leek ons wat aan de erg hoge kant. Ontbijt viel tegen, geen verse sappen, beperkte keus aan vlees/ kaas (met harde randjes van het lange liggen) en hele vieze zure koffie. Volgens de Pluim zouden we ook een Limburgse vlaai mee naar huis krijgen, niet dus..
Manager Team Hip Hotel, 7-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste Inge, Bedankt voor het schrijven van deze review. We vinden het vervelend dat het verblijf niet geheel naar wens is geweest. We zouden het fijn vinden wanneer jullie contact met ons opnemen via management@st-martenslane.com, dan gaan we er in ieder geval voor zorgen dat de vlaai nog jullie kant op komt! Met vriendelijke groet, Team Hip Hotel St. Martenslane

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende