Bed and Breakfast Townhouse 51 in Maastricht Nederland 9.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Townhouse 51

Beoordelingen Bed and Breakfast Townhouse 51

Scharnerweg 51, 6224 JB, Maastricht

3 beoordelingen over Townhouse 51

met partner, Apr. 2010
"In 1 woord 'GENIETEN' heerlijk!"
Bart en Emmy
2-5-2010 Voor de 2e maal waren wij te gast in Bed and Breakfast Townhous51. Wij (koppel) zijn terug ontvangen als koningen te rijk.
John en Tineke zijn gewoon fantastisch : gastvrij, vriendelijk en alles wordt er tot in de puntjes verzorgd. Zelfs een lift naar de stad is geen enkel probleem voor John!
Nette kamers, fantastische service, heerlijk en uitgebreid ontbijten, een gezellige babbel kortom hier kom je echt niks te kort.
Tineke, John en Maastricht hebben een plaatsje in onze harten veroverd.
Wij gaan in ieder geval nog een keertje langs in Juli en kijken er nu al naar uit, hoewel we net terug zijn.

Tot slot John, Tineke bedankt wij hebben genoten !

Bart en Emmy

met vrienden, Dec. 2009
"Genieten!"
Sofie Druyts
30-12-2009 Townhouse51 is een paradijsje in Maastricht! Gezellige ontvangst met taart en koffie en we (2 vriendinnen) hebben genoten van de luxe-kamer (Herman Brood) waar werkelijk alles aanwezig was. De taxi-service van John vonden we super en Tineke is een gastvrouw die weet hoe je gasten ontvangt en deze gasten meteen thuis doet voelen! Het ontbijt was zo uitgebreid en een verwennerij!
Genieten is hier de boodschap! Bedankt voor het geweldige verblijf!

met vrienden, Dec. 2009
"Hemels en relaxed!"
Van Impe
25-12-2009 Fantastisch de gastvrijheid van John en Tineke. Bij aankomst werden wij als een prinses en prins verwelkomd echt super!
Wanneer je een weekend wil genieten en relaxen is dit de place to be!
Heerlijke ontvangst, fantastisch onbijt (je komt echt niks, niks te kort), mooie en nette kamers en een service all-inclusive!
Zeker ook een aanrader een heerlijke massage.... die je ter plekke kan regelen!!!
Tot slot voor herhaling vatbaar. Wij keren in ieder geval in april al terug!