Hotel Van der Valk Maastricht**** in Maastricht Nederland 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Van der Valk Maastricht**** Maastricht

9,2
met partner, Apr. 2012
"Mooi hotel!"
sara vandenhende
29-4-2012 Ik ben samen met mijn vriend naar dit hotel geweest via bon. Het was 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen. We kwamen al wat vroeger aan (11u), en mochten al inchecken. Het inchecken ging zeer vlot. Vriendelijk personeel ook! We mochten wel nog niet naar de kamer, wat normaal was. Daarna zijn we met de auto naar Maastricht gegaan. Het ligt een eindje van het hotel, zeker niet op wandelafstand.
De kamer was heel modern en ruim. Ook de badkamer was groot (met bad en douche). Alles was proper. Het was een standaardkamer.
Het ontbijtbuffet was ook heel erg uitgebreid, verschillende soorten brood, pistolets, sandwiches, croissants... Ook verschillende soorten vlees, kaas en fruit.
Er is ook een gratis parking bij het hotel en je kunt er gratis fitnessen.
Wel een aanrader!

met partner, Apr. 2010
"Fantastisch hotel"
Mieke Piersma
15-5-2010 Een fantastisch hotel met een prachtige grote badkamer en mooie ruime kamers.
Alles was schoon en netjes. Het ontbijt was zeer uitgebreid in een grote ontbijtzaal.
Het enige nadeel is dat er geen kamers met balkon zijn en je zit een behoorlijk eind van het centrum af. Wel een bushalte tegenover het hotel en met de bus is het ongeveer een kwartiertje naar het centrum. Er is een mooi terras waar je heerlijk kunt relaxen met een glaasje. Dit hotel is een aanrader !! Ik zou er beslist weer heen gaan.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Klantvriendelijkheid is nog even zoeken..."
Petra Verschuren
2-3-2009 Met ons gezin een suite geboekt, heel mooie ruime kamers maar helaas wat 't ook weer net niet top. TV kijken in de slaapkamer is nogal lastig zonder afstandsbediening, die is later wel gebracht maar toen bleek dat je geen LCD kunt kijken als je op bed ligt omdat de TV op 2 mtr. hoogte staat in de kast... Ontbijt was om 10.15 uur behoorlijk leeg en weinig divers aanbod. Geen soja producten helaas. Inchecken duurde een half uur en de uitcheck was nog vervelender en kostte ons 40 minuten. Voor mijn geen vd Valk Maastricht meer