Vakantiepark Landal Hoog Vaals**** in Vaals Nederland 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Hoog Vaals****

9 beoordelingen over Landal Hoog Vaals****

9,6
9,2
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Hoog vaals blijft onze favoriet"
peeke
Eetgelegenheden
12-4-2012 Weer een midweek hoog vaals achter de rug, bungalow met jacuzzi.
Het is voor de zesde keer dat we daar naar toe gingen, bungalow was proper, alleen waren onze bedden deze keer niet opgemaakt ( hadden het comfortpakket de luxe ) het bubbelbad ging ook weer niet en er waren problemen met de tv, hebben dit ook gemeld, maar we hebben tot op heden nog altijd geen reacties opgekregen en dat vinden we toch wel spijtig en hadden dit eigenlijk van landal niet verwacht, toch blijft dit park voor ons één van de beste, maar hebben toch het gevoel dat de service met de jaren een beetje achteruit gaat.

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
dirksan
Eetgelegenheden
12-1-2011 prachtig gelegen park - ruime huisjes met gratis internet - klein maar leuk zwemcomplex dat tevens super proper is

met partner, Dec. 2009
"Meer dan in orde"
Gina en Michel
Eetgelegenheden
14-12-2009 we hebben er een reuze weekend gespendeerd.
De bungalow was proper en net (uitgezonderd stukjes glas die nog op het tapijt lagen), voor de rest was er niets aan te merken.
we hadden geboekt met Libelle, en kregen een gratis upgrade. Heel mooie ligging, alles dichtbij. Heel vriendelijke bediening en behulpzaamheid door iedereen.
Kerstmarkt in Aachen heel moo,i maar veeeeel te druk.
Volgend jaar keren we zeker terug met vrienden.

met oudere kinderen, Nov. 2009
"Weerom een prachtige herftstvakantie"
peter
Eetgelegenheden
6-11-2009 juist terug van Hoog Vaals, vierde keer en weerom prachtig, luxe huisje met jacuzzi, zonnebank en wirlpool. Het blijft één van onze beste parken.

Zelfs het eten op dit park is een aanrader, prijs/kwaliteit in orde.

Alleen blijft het zwembad het minpunt : te klein, bepaalde uren gesloten ( wegens zwemlessen privé ), maar er komt beterschap, er komt een nieuw zwembad bij.

Dus we zijn er naar uit voor een vijfde maal

met oudere kinderen, Aug. 2009
"FIJNE MIDWEEK IN HOOGVAALS"
Fam.Veldeman
Eetgelegenheden
1-9-2009 We zijn in augustus een midweek in Hoogvaals geweest. Dit is enorm goed meegevallen .Het parc is prachtig gelegen en heeft vanaf het terras van de bungalow mooie vergezichten.Men boekt wel best een vrij staande bungalow. Animatie is er alleen voor kinderen tot 12 jaar.Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.Binnenzwembad is wel basic, jacuzzie was dicht en de bruisbanken waren te koud.Buitenzwembad was nog open en dat was een leuke extra met het goede weer.In de omgeving ook veel te bezoeken zoals Vaals , Aken Valkenburg,Drie landenpunt de Voerstreek en noch vele andere.We komen zeker nog eens terug.

Familie, Apr. 2008
petersprengers@skyn...
Eetgelegenheden
4-4-2008 schitterend park, luxe bungolow met jacuzzi - wirlpool en zonnebank, gewoon een aanrader dit park

Familie, Feb. 2008
Derek Bosmans
Onderkomens
14-2-2008 Zeer leuk weekend gehad, prachtig weer en omgeving.Huisje was redelijk schoon, maar wel ruim en goed uitgerust.Klein probleem met verwarming werd binnen 5 minuten opgelost en zeer vriendelijke medewerkers.Vooral voor onze jongste dochter (9) was het park schitterend, maar wij hebben ook genoten van de faciliteiten en de mooie wandelingen.Zeker voor herhaling vatbaar.

Familie, Feb. 2007
Bjorn
Eetgelegenheden
25-2-2007 Prachtig huisje gehad, zeer proper, ruim genoeg voor 4 volwassenen en 2 kindjes. Zwembad goed, maar zou toch beter zijn mocht er een glijbaan zijn, kon er zelfs naar de sauna. indoorspeelparadijs was ok en leuke bezienswaardigheden buiten het park.

Familie, Mei 2006
"Lang weekend hoog vaals"
Callewaert Christin...
Onderkomens
21-6-2008 Wij hebben hier met pinksteren een lang weekend verbleven in een gewoon 6 p. huisje.
De ligging van het park is prachtig. Het huisje was proper en alles was aanwezig inc. een vaatwas en senseo.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het aanbod van groenten en fruit in het op het park aanwezige winkeltje kon iets uitgebreider, maar verder vonden we er alles wat we nodig hadden. De broodjes waren er zeer lekker.
Ondanks het zeer mooie en warme weer was het buitenzwembad niet open. Er werd ons vermeld dat dit waarschijnlijk volledig gesloten zou worden wegens niet rendalbel. Het binnenzwembad was proper maar zeer basic.
We hebben eenmaal een afhaalpizza besteld en dit was echt veel geld voor een onsmakelijk iets.
Uitstappen: Stoomtrein Simpelveld : heel leuk voor de kinderen.
Het drielandenpunt met doolhof was ook leuk.
Het gaia dierenpark en autoroute Mergellandroute zijn ook heel leuk om te doen.
We komen hier zeker nog eens terug.