Hotel Hostellerie Munten**** in Weert Limburg | Zoover
Hotel Hostellerie Munten**** Weert

Beoordelingen Hotel Hostellerie Munten****

Wilhelminasingel 276, 6001 GV, Weert
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Hostellerie Munten**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Hostellerie Munten**** achterlaten.

6 beoordelingen over Hostellerie Munten****

7,1
7,5
6,2
met partner, Mrt. 2012
"Gastvrij voor een prima prijs"
P Bijl
16-4-2012 In hartje Weert deze karakteristieke hostellerie met uitstekend restaurant. Ontbijt kan iets beter, vooral de presentatie maar voor deze prijs prima hotel met moderne kamers.

met partner, Nov. 2010
"**** is naar onze mening te hoog gewaardeerd"
Sens R.C.J
11-11-2010 Wij hadden kamer 4. De deur naar de gang heeft wat olie nodig ook die naar de badkamer. Het personeel dient instructie te krijgen hoe uit te leggen bij de garage te komen. Vertellen dat de grote schuifdeur naast de garage boxen dient te worden gebruikt zou al helpen. De bedden zijn te zacht en er hingen geen klerenhangers in de kast. Het ontbijt was goed. Een diner hebben we niet gebruikt dat zou gezien de andere beoordelingen prima kunnen zijn. Vier **** is naar onze mening te hoog gewaardeerd

met partner
"Kleinschalig en kwaliteit"
marianne
11-8-2009 Een kleinschalig hotel waar je goed wordt ontvangen.Het eten is erg lekker.Het personeel is behulpzaam maar niet opdringerig. De kamer ruim en schoon met een mooie schone badkamer

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hostellerie Munten**** bij:

met partner, Juli 2009
"Alleen voor wie van Golfen houdt."

13-7-2009 Goed Hotel, geen twijfel mogelijk, kamers wat gedateerd en aan renovatie toe.
keuken = goed maar helaas keuze/menukaart erg beperkt.

Helaas was er tijdens mijn verblijf een golftoernooi gepland dus veel balletjes
in de bar geen plaats /ruimte voor lunch.

minder geschikt voor honden, (bijna) geen uitlaat mogelijkheden in directe omgeving ivm golfterrein

onbekend
R. van Beek
1-6-2007 Uitstekend hotel met prijzen vanaf 90 euro voor een éénpersoons en 110 euro voor een twee persoonskamer incl. ontbijt. Mooie, ruime en modern ingerichte kamer (10) met een mooie badkamer met ligbad. Lekker gegeten. De dagschotel is met 13,50 euro goed te betalen.
Duidelijk geen keten, maar aandacht voor de klant.

onbekend
Mia Bruinen
29-8-2006 Dit hotel beviel ons uitstekend. Er was goede keuken met veel variatie. De hotelkamers waren pas vernieuwd. Het was apart maar toch stijlvol. De service was uitstekend. Er wordt goed gewerkt om het er naar je zin te maken. De bereikbaarheid is goed, je zit pal in het centrum dus dat is al mooi meegenomen.