Hotel Best Western Nobis**** in Asten Nederland 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Best Western Nobis**** Asten

8,9
met een groep, Apr. 2012
"Super hotel !"
Brigitte Maes
11-4-2012 Zijn er een twee dagen geweest met zes personen op drie kamers;m'n man en ik,m'n drie kinderen en m'n moeder van 83.Elk van ons was meer dan tevreden!Aangenaam verrast!Super-mooie kamers,supervriendelijk personeel,super-lekker ontbijt met een zee aan keuze,super-accommodatie!Heel erg aan te bevelen!We gaan zéker terug als we weer gaan shoppen in Eindhoven.

met partner, Okt. 2011
"Mooi hotel"
Wouter
22-4-2012 Mooit hotel met aardig ingerichtte wellness.
Kamer was voldoende groot en modern
Restaurant vrij prijizg...

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Leuk hotel met supervriendelijk personeel"
jurgen rousseau
13-2-2011 We kozen dit hotel voor een weekendje weg met onze spruit van 19 maanden. Bij aankomst werd het springkasteel speciaal voor hem opgeblazen wat meteen een goed gevoel gaf (onze dreumes voelde zich de koning te rijk!!)
De kamer vonden wij netjes en ruim genoeg (meer dan plaats genoeg voor babybedje extra).

Zwembad en sauna zijn prima in orde. Het eten vonden wij superlekker (zowel de lunch als menu gekozen). Het ontbijtbuffet is zeker de moeite (keuze in overvloed).

Kortom, wij zouden zeker nog terugkeren!!

met partner, Apr. 2007
"Tegenvaller"
Pittoors
2-5-2009 Best Western Wellness Hotel Nobis,bij aankomst werd ons gevraagd of we onze standaardkamer mits toeslag voor een luxekamer wilden ruilen,hadden we beter niet gedaan ,onze "luxe"kamer lag net naast een truckersparking met alle lawaai erbij,het ontbijt stelde ook al niet veel voor,de eerste avond hebben wij in het bijbehorende restaurant gegeten en we gingen voor de lentemenu,dit viel vreselijk tegen,de helft van de gerechten was er niet meer en naar ons inziens hebben we dan maar de overschot gekregen,wat niet lekker was en ook nog aangebrand