Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** in Asten Nederland 6.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Nederland > Noord Brabant > Asten > Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****

Beoordelingen Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****

-2  °C

12 februari 2012

Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** Asten
6,1
Beoordelingen Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** Beekstraat 31, 5724 PL, Asten

16 beoordelingen over Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****

met jonge kinderen, Nov. 2011
Fantastische plek
hanne schelstraete
Staat van het sanitair
14-11-2011 een hele leuk park om naar toe te gaan vooral voor jonge kinderen het zwembad is klein maar wel leuk om met jonge kinderen naar toe te gaan wel een beetje koud het indoor speelplein is meer dan super echt de moeite en de buitenspeelpleinen zijn zeer goed en heel veel in het park aanwezig wat ook schitterend is dat alles gratis mini golf tennis waterfietsen treintje die door het park rijd en het indoor speelplein was ook gratis dat is pas schitterend in welke vakantieparken is dat nergens alleen hier de chalets zijn best wel gezellig

met een groep, 2011
Nooit meer....
slechte ervaring
Staat van het sanitair
14-6-2011 Wij zijn er het pinksterweekend geweest. Bij aankomst 2 uur in de rij gestaan voor de sleutel van het huisje vervolgens 1 uur in de rij gestaan om een patatje te kunnen eten bij de snackbar. De gootsteen in ons huisje was verstopt (was al zo toen we aan kwamen) er is 3 keer iemand bij geweest en zelfs daarna was het niet verholpen. Zaterdag was er een NL talig feest waarvoor we met 20 mensen een kaartje hebben gekocht van €7,50, bleek dat je er zo gratis in en uit kon lopen. De maandag was alles maar dan ook echt alles om 20:00 dicht tijdens pinksterweekend!
Dit was 1 keer maar nooit meer!!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
Leuke vakantieplek
heidi
Staat van het sanitair
19-8-2010 Na het lezen van alle negatieve reaties, met knikkende knieen naar asten toe. bij aankomst een kleine twintig minuten moeten wachten, en dat is vrij normaal voor een grote camping. Wij waren rond 14.15 uur aanwezig en konden ons in checken en om 15.00 uur de sleutel ophalen. hoe later op de middag hoe drukker het werd. caravan was echt heel schoon, de enige opmerking die wij hadden, was de scheur in de douchebak. het is inderdaad een beetje krap in de slaapkamers. het twee persoonsbed is groot genoeg, maar de twee eenpersoons bedden zijn voor grote kinderen wel aan de kleine kant, onze kinderen (10,12 jaar) hebben op de bank geslapen. midgetgolf, waterfietsen, tennisbaan is allemaal gratis en daar is door onze kids ook goed gebruik van gemaakt. het personeel is echt heel aardig en doet hun best om er een leuke vakantie van te maken. wij zijn met een klacht over een kapotte stoel naar de receptie geweest en binnen twintig minuten was hij weer gemaakt. wij hebben het erg leuk gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Recreatiepark Prinsenmeer...

met jonge kinderen, Aug. 2010
Vies oud chalet
Henk
1,0
15-8-2010 Enthousiast door de foto's van de luxe chalets op veiling een bieding uitgebracht. Bij aankomst om 17.00 uur naar de receptie om in te checken..Een gigantische wachtenden, 19.00 uur waren we aan de beurt. Vervolgens blijken we in een oude stacaravan te belanden ( 'luxe Peelchalet") Met bloed besmeurde kussens, vieze oude matrassen en stoffige kleine kamers met op elkaar gepropte bedden. Achteraf blijken de overige krakkemikkige chalets door poolse gastarbeiders bewoond te worden, blijkbaar werkzaam in de buurt. Veel gefeest, gedrink en vooral geschreeuw door hen tot diep in de nacht. Je denkt een luxe chalet te hebben geboekt en je komt in oude betimmerde rotte stacaravan terecht... Klagen helpt niet... Honderden euro's lichter, veel stress en teleurstelling de volgende dag weer huiswaarts gekeerd, kortom je wordt gewoon in de maling genomen.. Waarom niet gewoon op de veilingsite e.d. vermelden dat dit de wat mindere oudere chalets zijn, dan kun je een eerlijke afweging maken

met jonge kinderen, Juli 2010
Nooit meer
C en E
1,0
7-8-2010 1 vies mislukt park qua schoonhouden van de sta caravans, onder heb bed een jeans, in de douchecel achter de pendaalemmer een washandje, zakdoekjes tussen de matrassen, een inloopmat vol met hondenharen,tussen een dekbed een bos met haren, onder een matras een lege spuitbus deo. verder onder alle bedden vlokken stof.
In 1 woord een low budget schoonmaak bedrijf met alleen maar vakantie hulpjes van 16/17 jaar

met een groep, Mei 2010
Nooit meer !!
Fam van Boxtel
1,0
24-5-2010 Eerst 2 uur in de rij staan voor het inchecken. Een chalet was per abuis geannuleerd! We hadden huisjes naar elkaar gevraagd en stonden een kilometer van elkaar vandaan!. 2 van de gezinnen hadden de oudste chalets deze waren erg smerig en gedateerd. Een van onze gezinnen zat tussen de Poolse arbeiders zonder buitenplaats. Een van de gezinnen zat in het nieuwe deel. Deze chalets waren wel netjes. Het was een enorm verschil tussen het oude en het nieuwe deel. En je betaalt hetzelfde! Er wordt bezuinigd op personeel. Veel jongen mensen die te veel werk moeten verrichten. Mijnsinziens wordt het personeel uitgebuit en de gasten moet veel te veel betalen. Je moet zelfs apart betalen voor de binnenspeeltuin, schandelig. Je kunt alleen maar vet eten verkrijgen. Het meer is mooi en de speeltuinen voor de kids ook.

met oudere kinderen, Apr. 2010
Niks voor ons!
Fam Derks
Staat van het sanitair
5-5-2010 De eerste indruk van het park was geweldig! Tot we de lange wachtrij voor de deur van de receptie zagen.. 2 uur maar liefst hebben we staan wachten. In de eindeloze rij waar absoluut geen beweging in zat. Achteraf bleek dat mensen hun papieren niet op orde hadden dat het daarom zo lang duurde. Er waren ZO ontzettend veel klachten.
Na twee uur hadden we eindelijk onze pasjes en was het zoeken geblazen naar het huisje L028A. Hele park doorgereden want 'L' stond nergens op de bordjes.
Uiteindelijk helemaal in een uithoek, onze sta-caravan voor 6 tot 8 personen. We waren op dag 1 met z'n 6e en de dag erna zou er nog een bij komen.
Het was verschrikkelijk gehorig! de lampen deden het niet(waar ook niks aan gedaan werd), en het werd één blubber bende. Ook was het zwembad totaal helemaal niks aan, en is er op vrijdag avond niks te doen voor jongeren boven de 16. We zijn 1 dag voor eigenlijke vertrek naar huis gereden. NOOIT MEER!

met jonge kinderen, Apr. 2010
Was het geld niet waard
joyce
Staat van het sanitair
12-4-2010 Met onze twee kinderen hadden we een sta-caravan. Deze was redelijk, niet erg schoon en aardig wat gaten en kieren. Later hoorde we dat we nog geluk hadden, veel mensen ontbrak het servies of toilet werkte niet. De caravans staan erg dicht op elkaar en je hebt snel geluidsoverlast.
Het zwembad was leuk, maar niet erg schoon, veel haren in het bad en op de vloer. We hebben verder niet gegeten op het park. Omgeving met het meer was erg mooi, helaas was het weer niet goed genoeg om daar gebruik van te maken.

met jonge kinderen, Apr. 2010
NOOIT MEER
lodewijckx
Staat van het sanitair
10-4-2010 Vol verwachting vertrokken we naar het prinsenmeer, daar aangekomen hebben we 2,5 uur aangeschoven voor we waren ingescheckt. Onthaal ronduit slecht. Om 21.30 U eindelijk onze caravan gevonden hadden we geen verlichting, geen stoelen aan de tafel en geen bedlinnen. Het bedlinnen hebben ze dan om 24u gebracht na herhadelijk te vragen. Dochtertje wou te bed.
Badkamer van de caravan stonk naar de riolering.
De camping zelf viel wel mee, maar toch wel te hoog geprezen.
Voor de kinderen was de animatie schitterend.
Het suptropisch zwembad is fijn maar miste het warme water.Toch niet voor een tweede keer erheen.
zomers mischien een ander gegeven.

met jonge kinderen, Okt. 2009
Misschien nog een kans
B. Dreher
Staat van het sanitair
1-11-2009 Met veel enthousiasme vertrokken we voor een weekendje weg. De site zag er reuze leuk uit, dus dat kon niet missen leek ons. Over het park weinig negatiefs, overal speelgelegenheid voor kinderen. De plaza ziet er leuk uit en een drankje valt reuze mee qua prijs. Supermarkt heeft alles. Bij de receptie aangekomen merkten we al snel dat klantgerichtheid niet helemaal begrepen werd. Pas toen JR Ewing (schijnbaar de baas ofzo) binnenkwam, werden ze wat actiever. Na aankomst in onze caravan (Z serie) bleek de schoonmaakbeurt al enige tijd geleden. Overal enorme lagen stof zodat je niet zomaar je tassen ergens op kon zetten. Ook kregen we de kachel niet aan. De caravan viel erg tegen, vies, koud, erg krapjes in de kamers, enorm kleine en smalle kinderbedden (zoon van 9 is er 3 x uitgevallen), vieze dekbedden met bloedvlekken, vieze wastafel in de badkamer. Nee wij zijn niet zo enthousiast! Herhaling??? Misschien een andere caravan....ik weet het nog niet.

6,4

met oudere kinderen (1)
met jonge kinderen (10)
met vrienden (1)
met een groep (2)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?