Hotel Novotel Breda**** in Breda Noord Brabant | Zoover
Hotel Novotel Breda**** Breda

Beoordelingen Hotel Novotel Breda****

Dr. Batenburglaan 74, 4837 BR, Breda
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Novotel Breda**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Novotel Breda**** achterlaten.

33 beoordelingen over Novotel Breda****

met partner, Feb. 2012
"Vriendelijke bediening"
toppershof
15-2-2012 hebben er een lang weekend opzitten in het novotel in breda , het ontvangst was vriendelijk net zoals de bediening in het restaurant en de bar , de kamer was mooi en netjes en ruim genoeg voor ons 2 de enige 2 minpuntjes waren de te harde bedden en de prijs van het ontbijd , voor de rest niks dan lof

met partner, Dec. 2011
"Goed hotel met erg ruime kamer"
Ben en Desiree
23-1-2012 Wij verbleven 2 nachten in dit hotel voor een weekendje Breda. Erg mooi hotel met goede ruime kamers. Kamers zijn voorzien van een ruim tweepersoonsbed en ook nog eens een ruime bank. Ook badkamer zag er erg netjes uit.
Hotel is ook ideaal geleden, met 10 minuten ben je in harte Breda!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Aan te raden Hotel met lekker ontbijt"
Sander
21-10-2011 Hier twee nachten verbleven op een familiekamer met de kids. Kamers niet echt ruim, wel netjes. Schoonmaak liet te wensen over. Tot 2x toe moeten teruggaan ivm rag langs plafond en haren opbrengst wc vloer. Goede service, aardig personeel. Ontbijt is zeer lekker en gevarieerd. Jammer dat er alleen een buitenzwembad is. Kan dit Hotel iedereen aanraden voor n paar dagen Breda en omgeving.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Prima hotel"
Margreet
29-9-2011 We zijn een weekend met onze kinderen van 10 en 12 naar het novotel geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Mooie 4 persoonskamer, heerlijke badkamer.Wifi op de kamer. Heerlijk ontbijt. Erg vriendelijke mensen bij de receptie en je bent zo in het centrum van Breda (met de auto) Leuke stad!! Een aanrader!!

met partner, Sept. 2011
"Een aanrader langs een invalsweg naar Breda"
Erik
5-12-2011 Ligt aan een invalsweg, dus als je in het centrum wil zijn ben je nog een eindje weg.
Prima gedineerd met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het ontbijt is idioot duur, maar ik zie dit steeds vaker gevraagd worden; dit jaar hadden wij nog een superontbijt voor 8,50 bij een nieuw Dorinthotel bij Schiphol, waar weinig hotels tegenop kunnen. Wij zijn dus elders gaan ontbijten, want het voelt niet prettig om overvraagd te worden.

met partner, Aug. 2011
"Een prima hotel"
Rotterdam
4-8-2011 Samen met mijn moeder een dagje breda geweest. Jammer bleven we 1 nachtje in Novotel.
Kamer & Service prima. Ontbijt is ook goed.
De centrum is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Ik zal zeker nog een keer Novotel reserveren.

met partner, Okt. 2010
"Schitteren voor zo'n tussendoortje"
Harry
8-12-2010 Wij hebben ons hier prima vermaakt. Mooie uitvalsbasis voor zo'n weekendje. Bediening erg aardig en zaakjes zijn goed voor elkaar. Ruime prettige kamer.

met jonge kinderen, 2010
"Zeer leuk hotel"
pennings
25-7-2010 Wij zijn hier weekend geweest met 2 jonge kinderen (4 en 6 jaar). Kids konden gratis bij ons op de kamer. Werd natuurlijk wel kleiner door, maar goed te doen. Kamers zijn redelijk schoon, ontbijt is goed en zit niet ver van centrum af.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen
"Zeer leuk hotel"
petra
Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Juli 2010
"Goed hotel!"
koning
13-7-2010 Een prima hotel! Een ruime kamer die goed schoon was. De wc zit in een andere ruimte dan de douche. Een regendouche!! Ook mogelijkheid om thee of koffie te zetten en een minibar. En airco op de kamer en als de warmte te erg is kan je altijd nog in het zwembad springen. Prima bedden, echt goed geslapen. Hier komen we nog wel eens terug!