Camping Recreatiepark TerSpegelt***** in Eersel Nederland 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Recreatiepark TerSpegelt*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super voor de kids"
Bart_en_Sharon
Staat van het sanitair
26-4-2012 paasvakantie en slecht weer => naar het strand.
Alles is gericht op het amusement van de kids. Mooie speelpleintjes, mini-crossparcours,... en niet te vergeten: een indoor strand. met zandbakken, loopgraven, burchten, waterpompen, zwembad, glijbanen,...
Jammer van de vriendelijkheid van sommige mensen, maar het blijven Nederlanders hé.
Ook voor een restaurant steek je misschien wel beter eens de grens (terug naar België) over. Zelfs hun bakjes troost bieden geen troost (zielig). Hun frituur is dan wel weer dik in orde.
Tot slot: wij gaan zeker terug.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Zeer goed verzorgde camping"
Jo
Staat van het sanitair
18-4-2011 Een echte aanrader, kort bij huis, en een speelparadijs voor de kinderen, ook bij slecht weer! Alles in piekfijn in orde en een verontschuldiging voor het ochtendlawaai bij het plaatsen van de glijbaantrappen.

met vrienden, Mei 2008
blomme
Staat van het sanitair
26-5-2008 in mei een WE geweest, heel leuk gehad. vooral de kids hebben we niet veel gezien.waren er met met 4 volw.en 6 kids,hadden elk een hele grote plaats aan het water,echt supper. was er heel rustig, camping was ook nog niet volzet.sanitair mag voor z'on grote camping wel meer gepoets worden. in in het seizoen wel misschien het geval.wilde zondag eens lekker gaan eten, maar kregen een lunchkaart. menu voor de kids was supper, maar voor ons was de keuze voor kleine eters. toch was dit heel lekker.komen zeker nog eens terug maar dan ook buiten de grote drukte.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Recreatiepark TerSpegelt*...

met jonge kinderen, Apr. 2008
"Een fantastische winterse paasvakantie"
Familie Aernouts
Staat van het sanitair
31-1-2009 Verleden jaar zijn we met ons gezin 2 kinderen 7 jaar en 11 jaar hier met de paasvakantie geweest.
Wat we natuurlijk niet hadden verwacht is dat we deze door zouden brengen in de sneeuw. Al een geluk was er een leuk binnen speel/zwem gedeelte met een mooi zandstrand waar de kinderen hun opperbest hebben geamusseerd. De animatie voor de kinderen vonden we wel wat minder georganiseerd (geen goede info over hoe en wanneer ) dit hebben we al beter gezien inNederland. Het sanitair was wel erg netjes het was toen ook wel niet zo druk zodat er ook niet veel kon vuil gemaakt worden.
Al bij al een leuke vakantie gehad, maar misschien toch nog wat extra inspanningen naar animatie toe.