Hotel Auberge Nassau Eindhoven*** in Eindhoven Noord Brabant | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Auberge Nassau Eindhoven***

Wilhelminaplein 14, 5611 HE, Eindhoven
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Auberge Nassau Eindhoven*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Auberge Nassau Eindhoven*** achterlaten.

3 beoordelingen over Auberge Nassau Eindhoven***

6,9
met partner, Nov. 2011
"Fatsoenlijke prijs-kwaliteitverhouding"
Oordopje
5-5-2012 Bedden liggen erg zacht, zien er onberispelijk schoon uit en op de kamer is een waterkoker, senseo, tv-tje en wekkerradio aanwezig. Verder troffen wij twee los verpakte koffiepads, twee theezakjes, twee flesjes water en twee pepermuntjes op het dressoir. Toch fijn wakker worden met een bakje koffie. De kamers zijn gelegen in een ouder pand en bereikbaar via een eigen ingang naast de ingang van het restaurant. Stilletjes je kamer in lopen is er niet bij, want de vloer van de centrale hal kraakt enorm. Kamer 7 was niet al te ruim, maar wel voorzien van een eigen prima douche en toilet maar als iemand verderop de warme kraan gebruikt, merk je dat. Er was wel een raam, maar geen uitzicht: je kijkt tegen een grote muur aan van het gebouw ernaast. Ten slotte is allemaal ietwat gehorig. Desalniettemin een voldoende.

met vrienden, Okt. 2010
"Prima hotel voor een leuke prijs."
Ivo
1-11-2010 Prima hotel voor een redelijke prijs. Kamers hadden iets ruimer gemogen, maar verder niets te klagen.
Het ontbijt was super lekker en uitgebreid. Zeer vriendelijk personeel.

met oudere kinderen
"Zeer gastvrij en alles kwaliteit!"
mw. P. Brekelmans
4-6-2010 Onvoorstelbaar gastvrij en vriendelijk!
Alles kwaliteit en gezellig. Hier kan niemand ontevreden zijn. Nadat wij onze vlucht hadden gemist en ergens wilden internetten, kregen wij bij een gratis kopje koffie het aanbod om bij hun onze vlucht om te boeken! Ons viel op dat alles er perfect uitzag en dat de kaart er ook heel uitnodigend uitzag met kleine prijzen. De keuken was trouwens blinkend. De eigenaren zeer aardig! Kan iedereen zeker genieten.