Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** in Eindhoven Nederland 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne**** Eindhoven

Beoordelingen Hotel Pullman Eindhoven Cocagne****

Vestdijk 47, 5611 CA, Eindhoven

5 beoordelingen over Pullman Eindhoven Cocagne****

9,2
9,2
met partner, Apr. 2012
"Mooi hotel met leuke service"
Karolien
23-4-2012 Het was een zeer mooi hotel met hele mooie kamers en goede service. Het hotel was zeer proper. Vriendelijk personeel staat voor je klaar wanneer je maar wil. Het ontbijt was ook heel lekker en uitgebreid.

Wij hebben het weekend als 'wellnessweekend' geboekt. Er is wel een zwembad, twee sauna's (een werkte niet), maar voor mij was het de naam wellnessweekend niet waard.

met partner, Dec. 2011
"Perfect hotel voor bezoekje aan Eindhoven"
Tom Deman
12-12-2011 Zeer mooi hotel; perfect gelegen (in het centrum); goed ontbijt...
Internet is gratis in de lobby; Wifi is betalend...Parking aan 14 euro/nacht op 100m van het hotel (onder het winkelcentrum).
Sauna was het enige minpunt aan het verblijf; 1 vd 2 sauna's werkte niet; volgens brochure is in de sauna badkledij verboden, in het zwembad verplicht. In de sauna werd toch beide toegelaten met onhygiënische taferelen tot gevolg...

met partner, Juli 2011
"Zalige bedden!"
steven
15-8-2011 We hebben dit hotel geboekt met een bon. We betaalden 12 euro voor de parking. Zeer vriendelijk personeel. Zeer ruime kamer. Dicht bij de winkels en terrasjes. Mooi hotel. Aanrader!

met partner, Juni 2011
"Fantastisch hotel vlak bij het centrum"
Luyten
9-7-2011 Het Pullman hotel is vlakbij het centrum gelegen. Wij hadden een arrangement geboekt voor het pinksterweekend en dit was fantastisch. Prachtige kamer met alle faciliteiten. Het ontbijt was zeer uitgebreid en heel lekker. Bij ons arrangement zat een 2-gangen diner inbegrepen en dit was ook heerlijk en meer dan voldoende met nog een hapje vooraf als extra. Enig minpuntje was dat de wellness gesloten was met pinksteren. Tip : wij maakten een stadswandeling (kaart te verkrijgen op VVV) en hebben zo de meest interessante plaatsjes van Eindhoven ontdekt.
Volgende keer Eindhoven : zeker PULLMAN

met partner, Mrt. 2011
"Hotel voor shoppers"
sanels1972
29-3-2011 positief : mooie en luxueuze kamer,uitgebreid ontbijtbuffet,vriendelijk personeel,kleine maar mooie wellness (beperkte openingsuren),elke dag aanvulling van alle badkamerbenodigdheden,vlak bij station en winkels,gratis appels aan de receptie gedurende de hele dag,gratis 2 flesjes water (opletten dat ze niet aangerekend worden)

negatief : minibar met sensoren ( wat je aanraakt,staat op je rekening,geen mogelijkheid om eigen produkten te koelen : wordt automatisch afgesloten),dure minibar,doorkijkwand thv de douche (geen privacy bij het douchen),duur ontbijt indien niet inbegrepen bij een arrangement (22,50 euro tot 28,50 euro),extra kosten voor roomservice,dure parking (25 euro per dag)