Hotel Sandton Eindhoven City Centre*** in Eindhoven Noord Brabant | Zoover
Hotel Sandton Eindhoven City Centre*** Eindhoven

Beoordelingen Hotel Sandton Eindhoven City Centre***

Stratumsedijk 23d, 5611 NA, Eindhoven
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sandton Eindhoven City Centre*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sandton Eindhoven City Centre*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Sandton Eindhoven City Centre***

7,5
6,7
7,1
6,5
5,3
met vrienden, Mei 2012
"Goed hotel met een prima ligging"
linda
28-5-2012 Goed hotel met een prima ligging, 5 min. van 't centrum.Ontbijt was goed, kamer was wel wat aan de kleine kant, maar was keurig netjes en schoon. Verder vriendelijk personeel. Volgende keer Eindhoven, gewoon weer dit hotel.
General Manager Marc van den Broek, 30-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf te Sandton Hotel Eindhoven. We hopen u snel weer mogen te ontvangen bv tijdens de Dutch Design Week of tijdens GLOW.

met partner, Mei 2012
"Hotel Sandton Eindhoven is een heerlijk hotel"
D Kuster
20-5-2012 De service in het hotel was top! Mooie uitleg tijdens de check-in. Erg fijn dat Elly zich voorstelde en vertelde dat hoe laat ze aanwezig was. Dit maakt het gesprek persoonlijk, een fijne binnenkomst. Goede uiteg over de omgeving.
Wij ontvingen een gratis upgrade wat een extra aardigheidje was. Een zeer ruime kamer aan de voorzijde van het hotel. De kamer was goed schoongemaakt, keurrig. Wij vonden het zeker een 3 sterren + hotel. 's Avonds lekker in de lounge gezeten voor de openhaard, fijne sfeer en goede bediening. De auto kon gemakkelijk veilig in de parkeergarage staan onder het hotel. Absoluut voor herhaling vatbaar.
General Manager Marc van den Broek, 22-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte hee/mevrouw Kuster, hartelijk dank voor uw boordeling. we hopen u snel weer te mogen ontvangen te Sandton Hotel Eindhoven bv tijdens GLOW of de DDW in het najaar.

zakelijk, 2012
"Geweldig ontbijt"
Harry
29-3-2012 Ik kom hier ongeveer iedere 2 weken voor mijn werk. Vriendelijke voorkomende medewerkers, parkeerplaats onder het gebouw, midden in het centrum van Eindhoven, waardoor je heel veel dingen te voet kunt bereiken. Zeker niet te duur, vooral als je de aanbiedingen in de gaten houdt. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid, met voor ieder wat wils. Verse warme croissants! Er wordt voortdurend aangevuld als dat nodig is. Hier blijf ik nog wel een tijdje komen!

met partner, Jan. 2012
"Ruime voldoende"
debruin321
23-1-2012 Onze kamer was bij aankomst "automatisch"ge-upgrade. Konden om 11:30 uur al inchecken en auto parkeren. Goede en schone kamer. Super locatie wat afstand naar het centrum betreft. Ontbijt van alles voldoende aanwezig of het werd direct bijgevuld en voldoende keuze.
Of het komt door de up-grade weet ik niet, maar snap de meeste negatieve reacties niet? Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Dec. 2011
"Kleine kamer, zeer gehorig, centrum gelegen"
massi
3-12-2011 Gunstige ligging, 5 min. van 't centrum, ontbijt was goed, kamer was klein en zeer gehorig. Kon bijna de gesprekken van de buren volgen. Parkeren in naast gelegen parkeergarage, was alleen € 15,-- ondanks dat je in het hotel verbleef.
General Manager Marc van den Broek, 19-12-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in Eindhoven.

met partner, Dec. 2011
"Vreselijk hotel"
Fennema
1,0
4-12-2011 Afgelopen vrijdag kwamen we aan, eerste instansie zag er allemaal keurig uit. Dus wij onze spullen neergezet en de stad ingegaan. Nadat wij in de avond terug kwam ( 12:30) bleken we smerige lakens te hebben ( zaten allemaal vieze zwarte vlekken op), verwarming stond op sauna! Amper geslapen, deur klapperde, geluidsoverlast en op de kamerstoel durfde je niet te zitten met al die vlekken. Handdoeken stonken en waren gebruikt. En het ontbijt is erg karig. Bij vertrek word niet gevraagd of je het naar je zin hebt gehad, erg jammer. Ik zou hier voor geen goud een 2x willen slapen! Terwijl wij in Belgie een goed indruk hadden gekregen van het Sandton keten! Ik heb zelf gewerkt in een hotel en die was 3 sterren maar die was 1000 x beter dan dit.
We betaalde 100 euro voor 1 nacht en krijgen geen luxe nee , afgedankte bende! Niet heen gaan dus!! Reeds alles gemeld bij de receptie, deden ze niks mee!

met partner, 2011
"Geen aanrader!"
Anouk
28-11-2011 Ben hier met mijn vriend een nacht geweest, maar zou er niet snel meer heen gaan. Omliggend liggen veel mooiere hotels voor dezelfde prijs. Kamer was klein en er zaten vlekken op het plafond. Het bed lag niet lekker. Badkamer was prima, maar geen shampoo, fohn en bad aanwezig. Zeer simpel en zeker niet luxe, ik slaap liever in mijn eigen (kleine) kamer.
General Manager Marc van den Broek, 30-11-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik verzoek u echter rechtreeks contact op te nemen met mij in het hotel om uw ervaringen te bepreken in plaats dit via dit medium te doen. Ik hoop dat ik snel van u een persoonlijke reactie te mogen ontvangen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. met vriendelijke groet

met vrienden, Nov. 2011
"Gewoon goed"
Ellen Drost
13-11-2011 Met mijn zus hier overnacht na een dagje shoppen, goede ligging zo dicht bij het centrum. In een kamer aan de achterzijde hebben we geen last gehad van lawaai. De bedden zijn wat te zacht. Personeel is heel vriendelijk. Parkeergarage onder het hotel is ideaal.
General Manager Marc van den Broek, 15-11-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Drost, hartelijk dank voor uw beoordeling. We hopen u snel weer welkom te mogen heten te Sandton Hotel Eindhoven. Voor onze arrangementen bezoek www.sandton.eu

met partner, Nov. 2011
"Kan beter!"
Janine
6-11-2011 Ligging is super. Je loopt zo de stad in. Paar straten verderop gratis parkeren. Classic kamer heel klein! Wij vinden het meer een eenpersoonskamer. Hygiene kan beter. Kamers zijn gehorig. Ontbijt heerlijk! Wij kiezen niet meer voor dit hotel.
General Manager Marc van den Broek, 8-11-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas kan ik, met alleen een voornaam, in ons systeem niet terug zien in welke kamer u precies heeft overnacht. Wij hebben namelijk verschillende kamertypes. ik vermoed dat u in één van onze kleinste kamers aan de voorkant heeft geslapen. Onze Deluxe kamers daarin tegen zijn ruim van opzet en rustig gelegen aan de achterkant van het hotel. Wij hopen u toch nogmaals in de toekomst te mogen ontvangen te Sandton Hotel Eindhoven

met partner, Nov. 2011
"Prima stadshotel vlak bij centrum"
Eric Suiker
7-11-2011 Hotel Sandton Eindhoven City Center is een prima driesterren hotel op een geweldig plek, vlakbij het centrum. Binnen 5 minuten loop je naar de binnenstad met al z'n winkels en café's / restaurants. Kamers zijn goed en schoon. Ontbijt is prima in orde.
General Manager Marc van den Broek, 8-11-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordelling. Ik hoop dat u nog genoten heeft van GLOW. Hopelijk mogen we u en uw vrouw snel weer begroeten te Sandton Hotel Eindhoven

1 2 3 4 5 6 7 volgende