Vakantiepark Libema Beekse Bergen**** in Hilvarenbeek Nederland 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Libema Beekse Bergen****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fijne vakantie gehad"
Briers-Vos
Eetgelegenheden
30-4-2012 Vakantiepark Libema Beekse Bergen is eens tof om te doen. Wij logeerden in de kidsjungalow met 5 personen. Het huisje was niet zo heel netjes gepoetst en de muren zijn zeer dun. Extra card is een must. Wij hebben er goed gebruik van gemaakt. We komen hier zeker nog eens een keer terug.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Voldoende, niet meer of minder."
Noukietje
Onderkomens
24-2-2012 Met onze Jungalow hadden we geluk dat we de waterkant hadden, dwz prachtig uitzicht en geen constante inkijk. Dit is wel het geval voor alle anderen die niet aan de waterkant zitten en mogen dus de gordijnen gesloten houden. De Jungalow is wel praktisch ingericht maar bij aankomst vond ik het niet echt proper. De badkamer is niet praktisch.
We hadden de service van het linnen en de handdoeken erbij genomen. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen 4 handdoeken voor een week? Gelukkig had ik er voor de zekerheid meegenomen. Het linnen vertoonde bloed van de voorgangers en er zaten gaten in. Dus neem je eigen linnen maar mee.
Speelland was nog gesloten en op het terrein zelf is er slechts een kleine speeltuin.
Wel de ideale uitvalbasis om naar de Efteling te gaan (20 min. rijden), 's-Hertogenbosch mooie winkelstad. Het Safaripark is er net aan wat ook leuk is maar niet om te zeggen wauw.
Kort samengevat; Prijs (last minute)/kwaliteit net voldoende, maar ik denk niet dat we nog terug gaan.

met jonge kinderen, 2011
"De 5e en de laatste keer"
tweety
Eetgelegenheden
2-9-2011 1e keer op camping BB,safaricamping was beter!Dit is 5e jaar,en laatste jaar.Slecht onderhouden sanitair(poetsers roken liever een uur ne sigaretje,of SMS erop los),vieze schimmeltent(comfort+tent).Slecht onderhouden ondergrond voor kampeerders(wordt bij de minste regen één slijkpoel).Halfgebakken pizza's.Vrij proper zwembad.Speelland leuk maar zeer verouderd.Vanaf heden bijbetalen voor de extracard die je anders erbij kreeg va 3 overnachtingen(16€ extra).Veel nachtlawaai,ook na 23u30 wanneer er geen auto's meer mogen rijden omwille van de nachtrust!Zeer duur voor wat het maar is.....

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Wij gaan zeker terug"
Bart_en_Sharon
Eetgelegenheden
31-8-2011 wij kampeerden 4 dagen in het vakantiepark met onze caravan.
Heel vriendelijk ontvangen, ideale kampingveldjes (kinderen hadden direct vriendjes),...
eten (restaurant) en sanitair blok zijn niet om mee te boffen maar het valt nog goed mee.
winkeltje had veel en verse producten.
zwembad super, zowel voor de kleine kinderen (fantastisch peuterbad) als de ouders (tafels en stoelen rond het badje)...
Safaripark en speelland zijn de max.

kortom super!!

met jonge kinderen, 2011
"Leuke vakantieplaats!"
Griet
Eetgelegenheden
20-8-2011 Een week verbleven in een jungalow plus. Leuk huisje voorzien van wasmachine, afwasmachine, ... Het huisje was wel redelijk vochtig en het bed was heel hard. Voor de kinderen is er veel voorzien: leuk zwembad (klein, maar ideaal voor kleinere kinderen), boot en treintje naar speelland, gratis toegang tot oa safaripark en leuke animatie voor de kinderen 's avonds. Ligt ook dicht bij Efteling!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Aan te bevelen. We gaan zeker terug"
robertp_v1948
Eetgelegenheden
28-6-2011 Vakantiepark Libema : De Beekse Bergen - Zeer mooie omgeving. We waren er een weekend in juni 2011, met onze 2 kleinzonen (5 en7 jaar oud). Ondanks 2 regenachtige dagen een fantastische tijd doorgebracht. De kinderen wilden gewoonweg niet naar huis.
Een mooi begin van de grote vakantie.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Zeer goed meegevallen"
Fam. De Schryver
Eetgelegenheden
18-3-2011 We verbleven een midweek in een Zebra jungalow, met zicht op het meer. De accomodatie was tip top in orde. Kraaknet, modern ingericht, keukentje met koelkast en zelfs afwasmachine, kortom, al wat men nodig heeft om een leuke en ontspannen vakantie door te brengen. Voor een paar euros meer vroegen we het Service Pack aan en kregen in ruil hiervoor opgemaakte bedden, bad- en keukenhanddoeken, alsook een afwasborsteltje, sponsje, vaatdoek en dweil. Handig bij aankomst en je hoeft dit zo niet mee te sleuren in je bagage.
Alhoewel alle bungalows bezet waren (en er zijn er toch een 100-tal schat ik), hadden we op geen enkel moment de indruk dat het er druk was.
Het safaripark zelf vonden we superleuk. We zijn verschillende keren met onze eigen wagen door het park gereden en ook de wandelsafari deden we meerdere keren! Het park zo uitgestrekt en er zijn zoveel dieren, dat het steeds weer anders is.
We boekten trouwens aan last-minute prijs en kregen een zeer mooie korting.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer leuk verblijf, leuk dierenpark en speellland"
W. Simons
Onderkomens
31-8-2010 Vakantiepark Beekse Bergen is een echte aanrader - extra card is een groot pluspunt - kinderen vonden het een superleuke vakantie

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke, natte vakantie"
fam. Vandamme
Eetgelegenheden
28-8-2010 camping safaripark is wat verouderd maar zeer leuk voor kids;goed onderhouden sanitair(alhoewel sommige kampeerders een stort van maken!);zeer oneffen ondergrond waardoor bij fel regenweer veel en diepe plassen ontstaan;vriendelijke dame aan de receptie;zeer luidruchtige staanplaatsen thv de Tilburgseweg, wij vragen volgend jaar elders plaats;speelland verouderd maar ok voor kids;supermarktje met beperkt doch volledig aanbod;leuk binnenzwembad;autosafari is heel tof;mooi en leerrijk dierenpark;'s nachts hoor je de leeuwen en tijgers grommen tot op de camping wat toch een speciaal gevoel geeft....

met een groep, Juli 2009
"Gewoon slecht"
Brecht
Eetgelegenheden
15-8-2009 we hebben daar een bungalow gehuurd en we hebben een krot gekregen niet onderhouden; oud; slecht terras(goed om uw benen te breken),slechte bedden ik zou er mijn hond nog niet op laten slapen gewoon slecht maar 1 positief iets nederlanders zijn altijd zeer vriendelijk en het safari park is zeer mooi ook voor de kinderen is er heel veel te doen. Maar mij zien ze me daar van mijn leven niet meer