Hotel Carlton De Brug**** in Mierlo Nederland 7.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Carlton De Brug**** Mierlo

9,3
met vrienden, Nov. 2011
"Sportief en welness"
van den branden
14-11-2011 ontvangst zeer vriendelijk. We werden zelfs vroeger op de kamer gelaten dan het normale uur van 14 uur( reeds om 11uur30). Diner was goed tot zeer goed. Ontbijt iets minder maar zeker beter dan gemiddeld. De tennisterreinen zijn goed onderhouden en zelfs zonder reserveren kan je meer dan je lief is spelen. Saunacomplex is zonder meer top( meerdere sauna's en zalige rustruimte buiten)
Kamers iet wat ouder maar goed onderhouden en zeer rustig gelegen.
echt een aanrader voor een tussendoortje met vrienden.

met een groep, Nov. 2011
"Dank voor de goede zorgen!"
eddy smeulders
6-11-2011 Voor de derde maal vriendelijk ontvangen. Ruime kamers, die ondanks het (te) vroege aankomstuur van onze groep toch al klaar waren. We mochten ze dan ook dadelijk betrekken wat met onze baby's zeker welkom was!
Wij vroegen op voorhand om voor onze kleidochter zoutloos te koken aangezien zij met haar gezondheid sukkelt. dit werd ons schrifetelijk bevestigd; Tijdens ons verblijf bleken bijna alle medewerkers op de hoogte en werd onze kleindichter verwend met een zoutloos menu!!
Aan al het betrokken personeel die hier mee voor gezorgd hebben: heeeeeeeeel hartelijk dank !! Zo weten we, als we nog eens een weekendje weg willen, waar we op het personeel kunnen rekenen!
Overigens, al het personeel is heel vriendelijk en gedienstig. Een pluimpje voor barman Tim van de Lounge, die een probleempje vlekkeloos oploste!
Wij komen zeker terug.
Tot dan,
Fam. Smeulders (groep van Santvoort) Boom - België.

met partner, Aug. 2011
"Goed, maar.........."
luc braem
25-8-2011 carlton de brug maakt een ietwat verouderde indruk; het diner was goed maar niet top. helaas was het ontbijt (vroeger toch het paradepaardje van dit hotel) heel wat minder : geen verse croissants of broodjes, kleine pistoleetjes werden pas om 9 (!) uur aangeleverd (wij waren er wel al van 8u15), het spek was keihard, de eieren ondermaats. wij concluderen dat carlton de brug zijn status van viersterrenhotel maar moeilijk kan waarmaken. anderszijds vonden we het personeel vriendelijk en attent, en is de ligging voor ons als fietsers ideaal : dicht bij de heide en vlakbij eindhoven en helmond.

met partner, Apr. 2010
"Fantastische plek"
Ben en Jolanda Kuip...
3-5-2010 Charlton de Brug is een schitterend hotel met goede sportvoorzieningen. Onze kamer was ook heel mooi. Ook de ligging was optimaal, 5 km van Helmond en 65 van Roermond. Het was ook lekker rustig aangezien het aan een doodlopende weg lag

met partner, Apr. 2010
"Wij keren zeker terug"
anno
26-4-2010 wij hadden arrangement "blijheid vrijheid" geboekt en zo is ons ganse weekend ook verlopen. er is van alles te doen in het hotel om u te ontspannen,waar wij gebruik van gemaakt hebben was ook gratis(tennis,bubbelbad,zwembad,...). heel vriendelijk personeel zowel aan het onthaal,in het restaurant,de bar,... En slechts 10 km van Eindhoven waar het ook leuk is om een dagje te vertoeven. Wij komen ZEKER TERUG. Groeten aan het voltallige team van carlton de brug en bedankt voor ons mooie weekend. Anja en Eddy

met partner, Okt. 2009
"Leuk voor 1 keer"
Hilda
4-11-2009 We hebben een fijn weekend gehad. De kamers waren verder wel netjes,maar het douchegordijn zat onder de schimmel en ons uitzicht was een muur en een groot zwart dak.
Het buffet was wel lekker en het personeel van het restaurant vriendelijk.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Rust, sport,aangenaam,vernieuwde kamers"
Steve DAVIS
18-4-2009 Zijn vorige week voor de 8ste maal naar dit hotel geweest op zoek naar ontspanning ,rust , aangename sfeer ,zwembad,whirlpools en een prachtig wellnesscenter. Dit kenden we al,en nu vonden we vernieuwde ,frisse kamers. Wij kozen voor de famliekamer(ook een nieuw aspect in het hotel)-kamer 506. na vier volle dagen compleet ontspannen,uitgerust en wat fitter terug naar huis gereden. Hier heb je alles voor kinderen,sportievelingen en rustzoekers : een grote aanrader ,temeer de kamers werden opgefrist. Service is vriendelijk en correct,het eten is veelzijdig en de sfeer aangenaam in zowel resto als bar. Enig minpunt:vele gasten komen voor sport en wellness maar nemen een loopje met het roken in bepaalde plaatsen waar het gezond verstand zegt dat dit echt niet kan...geen fout van de hoteluitbater natuurlijk. In het najaar gaan we terug.

met partner, Nov. 2008
"Viel goed mee ondanks slechte kritiek"
fcooreman@skynet.be
23-11-2008 Hadden een beetje schrik gezien de slechte kritieken. Het hotel is inderdaad al wat ouder maar van netheid niet te klagen.Ons douchegordijn was nieuw (kamer 502)Ook vloerbekleding ok.Buffet zelf was lekker maar dessert dat aan tafel werd bediend was niets speciaal. Ontbijtbuffet heel uitgebreid en lekker.

Familie, Mrt. 2008
Sylvia en Egon Jan ...
19-3-2008 We waren 2 nachten in dit mooie, heel kindvriendelijke hotel, hadden vooraf het etens-arrangement geboekt met op de eerste avond steengrill en een uurtje bowlen, op de tweede avond het familiebuffet. Alles was uitstekend. Alle sport en wellnessfaciliteiten zijn in de prijs inbegrepen, zelfs op de laatste dag kunt u nog tot s'avonds gebruik ervan maken. Onze kamer was heel proper, de bedden waren ook in orde. Direct naast het hotel kunt u op het fietsroutenet aansluiten. We komen hier zeker met onze kinderen terug

met partner, Mrt. 2008
Loffeld
9-3-2008 Voor de derde keer daar geweest, de luxe kamer was redelijk,maar bij binnenkomst wel even schrikken,gezien de zeer vuile stoelen en vloerbedekking,al met al wel aan vernieuwing toe denk ik,dit kost naar mijn inziens toch klanten.
Alsmede het sanitair dat uit de jaren 60 stamt.
Het Pay TV gebeuren is ook zeer gedateerd,gezien het feit dat iedereen in dit land meer dan 50 kanalen kan bekijken waar niet extra voor betaald hoeft te worden.
De TV,s zelf dateren ook uit de jaren begin 80 ongeveer.
Voor zo,n modern hotel toch wel een minpunt lijkt mij.
Wij komen dus eigenlijk alleen voor de rust en de sportfaciliteiten,waren die er niet,dan kwamen wij zeer zeker niet.