Dierenrijk Europa Mierlo. Informatie & Beoordelingen Dierenrijk Europa ~ Zoover

3 juni 2012

Dierenrijk Europa

Beoordelingen Dierenrijk Europa

Heiderschoor 24, 5731 RG, Mierlo
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Dierenrijk Europa gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Dierenrijk Europa achterlaten.

Heb je deze bezienswaardigheid bezocht?

19 beoordelingen over Dierenrijk Europa

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Erg leuk!"
Antoinette
8-4-2012 Een leuke dierentuin met kleine kinderen. Niet te groot, waardoor je op je gemak door het park kunt lopen.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heel mooie opzet"
Sofie
10-4-2012 Beesten bij de dieren! en inderdaad je voelt je dicht bij de dieren. Ook de vele speelelementen maken een bezoekje aan dierenrijk de moeite waard. De grote terras vlak aan het speeltuin zijn zeer goed opgevat.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super leuke dierentuin"
ingrid
31-10-2011 Wij vonden Dierenrijk Nuenen een heel leuke dierentuin. Vooral met kinderen ideaal. Dierenverblijven vrij dicht bij elkaar. Voederautomaten bij sommige dieren. Leuke presentaties bij de olifanten en zeeleeuwen. Prachtige voliere en leuke speeltuintjes. Wij vonden alles er verzorgd en goed onderhouden uitzien. Onze kinderen hebben genoten. Ze zijn er de hele dag bezig geweest.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Slechtste dierentuin die wij hebben bezocht"
Jules
16-9-2011 Deze dierentuin is de moeite niet waard. Slecht onderhouden, kleine dierentuin die je na 1,5 uur wandelen al gezien hebt. Er zitten weinig dieren en de dierentuin ziet er armoedig uit. Totaal geen leuke sfeer. De horeca is slecht, 1 heel beperkt restaurant aan de ingang. In het verblijf van de rode panda staat een elektriciteitsmast en dat ziet er gewoon vreselijk uit! Totaal geen aangepaste dierenverblijven, ijsberen zitten op een stuk gras wat ik niet diervriendelijk vind want ijsberen hebben een aangepast verblijf nodig. Bordjes met info zien er afgeleefd uit. Duur want je kan hier geen dag doorbrengen. Kortom dit is geen dierentuin in onze ogen!!

met een groep, Sept. 2011
"Fijne dierentuin"
Lars
3-9-2011 Bezoek gebracht aan dierentuin Dierenrijk in Nuenen (Mierlo). Betreft een relatief kleine dierentuin, echter prachtig aangelegd en goed onderhouden. Wij hadden iemand bij ons in een rolstoel. In tegenstelling tot andere dierentuinen was alles netjes gensnoeid en kunnen rolstoelgebruikers over bij komen en alles goed zien. In het park zijn voldoende speelgelegenheden voor kinderen. Een echte aanrader !

met jonge kinderen, Juli 2011
"Interactieve, aangename dierentuin"
fam. lambaux
15-7-2011 dierenrijk in mierlo is een kei toffe dierentuin en speeltuin samen, waar het zalig vertoeven is .ideaal om met kleine kinderen (4j en 8j) een bezoekje te brengen.
de meeste dieren zie je vlak voor u, de wandelpaden zijn goed aan gelegt met klinkers en als je de wandelroute volgt zie je echt alle dieren. de speeltuintjes tussen de dieren zijn een toffe afwisseling voor de kinderen. voor ons was het een aangename dag(20° -25)misschien wel zorgen voor meer schaduw bij warmer weer. de olifantenvoorstelling is leerrijk en fijn voor de kinderen EN de ouders.
dierenrijk mierlo is voor herhaling vatbaar! doe zovoort, dit vind je bij ons in belgie NIET!!!!! PROFICIAT aan alle medewerkers.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuke dierentuin"
serge
9-6-2011 het is een schone dierentuin. Wel wat klein,maar onze kinderen vonden alle speeltuinen die er door het park zijn leuk. Ook de binnen speeltuin was leuk. Voor een half dagje zijn er voldoende dieren te bekijken.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Prima dierentuin"
Fedor
6-3-2011 Dierenrijk is zeker niet vergelijkbaar met het Noorderdierenpark in Emmen of Blijdorp, maar voor een middagje vertier is het zeker de moeite waard. Het is duidelijk, dat het en dierentuin ' in ontwikkeling' is, maar de kinderen vermaken er zich telkens prima. Als ze het dieren-kijken beu zijn, is er ook nog volop gelegenheid om te spelen. Wij hebben een abonnement, dat geeft denk al wel aan, dat het volgens okay is. Wat wel jammer is, is dat je ook als abonnementhouder moet betalen voor het parkeren.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Mooie, maar niet al te grote dierentuin"
kim
9-1-2011 Een dierentuin die niet al te groot is, maar voor jonge kinderen groot zat.
Netjes verzorgd en leuke speelplekken.
Ze hebben ook `grote dieren` zoals tijgers, olifanten, kamelen en beren en daarnaast een heleboel wat kleinere dierentuin dieren, als dassen, bevers, wasbeertjes, lynxen, berberaapjes en nog veel meer.
Restaurant is netjes verzorgd. Daarnaast is er nog een indoor speeltuin, waar de kinderen zich ook goed kunnen vermaken.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Geen topper"
fam. Schouwenaar
29-10-2010 Tijdens een midweekje in Weerterbergen zijn we naar Dierenrijk Europa geweest. Wij vonden het geen topper. Weinig verschillende dieren. Van de dieren die er wel zijn, zijn er bijna allemaal slechts 3 exemplaren. Omdat wij in oktober hier waren, waren de buitenverblijven allemaal vrij modderig en zagen er niet goed verzorgd uit. Na 2 uurtjes rondkijken hadden we het wel gezien. Matige prijs/prestatieverhouding.

Beste accommodaties in Mierlo