Hotel Het Anker*** in Mierlo Noord Brabant | Zoover
Hotel Het Anker*** Mierlo

Beoordelingen Hotel Het Anker***

Vesperstraat 8, 5731 GS, Mierlo
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Het Anker*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Het Anker*** achterlaten.

12 beoordelingen over Het Anker***

7,9
met partner, 2011
"Eeen prettig hotel"
n.v.t.
5-8-2011 Met een cadeau "weekeindje logeren" dit hotel gekozen om oude vrienden in Brabant weer eens te bezoeken. Een prettig en vriendelijk hotel.
Wij zijn bejaarde gasten en missen dan wel een lift. Aangezien alle kamers op de eerste verdieping liggen zijn de trappen met vrij smalle treden niet uitnodigend.

met een groep, Aug. 2010
"Prachtige fietsvakantie"
Van Buuren
15-8-2010 Weekarrangement geboekt in dit gemoedelijke hotel. Een hartelijk welkom door de eigenaars en een prima verblijf. De diners waren uit de kunst en heel veel aandacht aanbesteed. Elke dag gefietst in de prachtige omgeving. Hier komen wij zeker terug.

met een groep
"FIJNE FIETSVAKANTIE"
Versteegen
23-1-2009 Uitstekend verblijf voor fietsers. Prima verzorging in het hotel. We hadden een arrangement geboekt. Het diner was formidabel. Leuk personeel dat nog aandacht heeft voor een leuk gesprek. Absolute aanrader voor fietsers in een prachtige omgeving.
Mierlo is een leuk plaatsje met veel aantrekkelijke winkels.

met partner
"Net hotelletje"
kaat en co
19-8-2008 Ruime en nette kamers. Badkamer eveneens ruim en proper.Geen haardroger maar die kan je bekomen aan de receptie.Bediening heel vriendelijk. Restaurant gezellig en maaltijd lekker en voldoende keuze op de kaart.Ontbijt mocht iets uitgebreider voor 15 euro.
Minpuntje:Ramen in de kamer laten veel geluid door,je hoort iedere auto passeren alsof je raam openstaat en ieder gesprek op het terras beneden kan je horen.
Toch een leuk en net hotelletje voor z'n drie sterren.

met partner
Ilona
3-6-2008 Heel fijn hotel, prima ontbijt met uitgebreide keuze. Kamer en badkamer goed schoon. Eigenaren en personeel zijn erg vriendelijk en hebben nog tijd voor hun gasten. Eten was prima en met zorg bereid en geserveerd. Er wordt prima rekening gehouden met aparte wensen. Alles bij elkaar een aanrader!!

onbekend
A. Schaepers
20-2-2008 We hebben 1 nacht in het hotel doorgebracht. Het was prima verzorgd. Vooral het ontbijt, aangezien we maar met z'n 2-en waren was er ruim voldoende keuze.
Ook waren de eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam.

Familie
Monique Neven
6-11-2007 Het hotel ligt in de oude, gezellige dorpskern van Mierlo. Het ziet er van buiten en van binnen verzorgd uit en de gastheer- en vrouw zijn gemoedelijk en betrokken. Het eten was ook heerlijk en er is veel keus.
Kortom: wij hebben genoten van een heerlijk ontspannen weekendje Mierlo.

Familie, Mei 2007
A. van der Werf
20-5-2007 Bijzonder leuk en vriendelijk hotel. Goede verzorging en aardige bediening. We hebben heerlijk gegeten en vooral de kinderen hebben het zeer goed naar hun zin gehad. Een aanrader voor een weekendje weg.
Fam. van der Werf

met partner, Mrt. 2007
p.j. van der vloet
12-4-2007 Leuk en goed verzorgd hotel. is echt een aanrader , gezellig gelegen, mooie winkels in nabijheid iets wat je bijna nergens anders meer vind. wij komen zeker nog 2 x terug dit jaar.

onbekend
Ben
28-2-2007 Wij zijn hier tweemaal geweest en komen zeker terug. Een zeer goed "familie" hotel, ontspannen sfeer, vriendelijk personeel en eigenaars. Voldoende ruimte op de kamers met mogelijkheid om zelf koffie te zetten. Een zeer goed restaurant dat rekening houdt met een ieders wens. Ligging leuk in het "kleine" centrum van Mierlo