Hotel Golden Tulip Oosterhout**** in Oosterhout (NB) Nederland 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Golden Tulip Oosterhout**** Oosterhout (NB)

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Oosterhout****

Waterlooplein 50, 4901 EN, Oosterhout (NB)

2 beoordelingen over Golden Tulip Oosterhout****

9,5
9,5
met partner, Dec. 2011
"We gaan zeker een keertje terug"
tanja
18-1-2012 We werden aangenaam verrast toen we aankwamen. Omdat het hotel volgeboekt was, kregen wij een suite, zonder meerprijs. Het personeel was vriendelijk, verzorgde kamers, gezellige bar, enz. We kwamen om te shoppen en dat is ook goed gelukt, centrum ligt op wandelafstand en parkeerplaats voor het hotel aan 2 euro per dag. We komen zeker een keertje terug.

met partner, Okt. 2011
"We komen zeker nog terug!"
Jurgen Tanghe
24-10-2011 Via veiling heb ik een verblijf geboekt in dit hotel. Er was zeker geen verschil in behandeling omdat ik een lagere prijs had betaald. Het personeel is heel vriendelijk en altijd klaar om te helpen. De kamers zijn ruim genoeg en proper. Het sanitair is top! Het ontbijt is gevarieerd en ovenvers. Het hotel ligt nabij de kathedraal van Oosterhout, net naast de markt met heel wat horeca. De winkelstraat en -centrum zijn ook heel dicht. Oosterhout is perfect combineerbaar met Breda en Tilburg.

Eén ding is zeker: wij komen hier nog (meermaals) terug. In