Vakantiepark Roompot De Katjeskelder***** in Oosterhout (NB) Nederland 7.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Nederland > Noord Brabant > Oosterhout (NB) > Vakantiepark Roompot De Katjeskelder*****

Beoordelingen Vakantiepark Roompot De Katjeskelder*****

-2  °C

12 februari 2012

7,5
7,3
7,1
Vakantiepark Roompot De Katjeskelder***** Oosterhout (NB)
Beoordeling toevoegen

Beoordelingen Vakantiepark Roompot De Katjeskelder*****

7,5
7,3
7,1

-2  °C

12 februari 2012

Vakantiepark Roompot De Katjeskelder***** Oosterhout (NB)
7,4
Beoordelingen Vakantiepark Roompot De Katjeskelder***** Katjeskelder 1, 4904 SG, Oosterhout (NB)

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Roompot De Katjeskelder*****

met oudere kinderen, Dec. 2011
Kinderbungalow
Oostvogels Indra
Eetgelegenheden
29-1-2012 Wij zijn met Nieuwjaar voor de tweede keer naar de Katjes kelder geweest. De vorige keer zaten we met een promotie in een achtpersoons-huisje in het gedeelte Roemrijk Brabant, en daar viel niets op aan te merken. Nu zaten we in een kinderbungalow in het "gewone" gedeelte. De bungalow was op zich wel ok, maar de badkamers zijn een minpunt. In de badkamer boven is alles op kindermaat, ook de wastafel en de wc. In de badkamer benden was de verwarming stuk, je kon ze niet meer afzetten. Er stond alleen een kleine wastafel zonder warm water, gelukkig was er dan wel een wastafel in de badkamer ernaast. Er is in de badkamers ook geen plaats voor spullen of handdoeken. Behalve de badkamers zijn de huisjes heel goed, er was zelfs een Dvd-speler, wat op de site niet vermeld stond.

met een groep, Nov. 2011
Huisje van 12 personen
Anouschka
Onderkomens
15-11-2011 Het huisje was op zich groter dan we verwacht hadden. Het had alles wat we nodig hadden. We zaten met een kapot toilet, maar deze werd vlug hersteld na verwittiging aan de receptie. Ik was verschoten van hun vlugge werking.
Persoonlijk vond ik het jammer dat de huisjes redelijk dicht bij elkaar stonden, wat wel privacy ontbrak, aangezien je van het ene huisje binnen kon kijken in het andere.Voor de winter is dit niet echt een probleem, maar in de zomer kan dit op het terras wel een probleem zorgen.
Wij waren met 10 man en hadden 6 slaapkamers. Jammer genoeg ontbrak er wat privacy in 2 kamers, omdat deze geen deur hadden. Een gordijntje zou hier niet misstaan.
Voor de rest was alles in orde. Hoewel ik twijfel aan hun schoonmaak. Wij waren namelijk verplicht schoonmaak bij te boeken, maar moesten alles toch in orde zetten en de vloeren bezemschoon achterlaten. We konden dan evengoed vlug snel eens dweilen, wat ons 129 euro koste.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Wij gaan niet meer terug
Gert
Eetgelegenheden
6-11-2011 Ligging is zeer goed met aan de rand het natuurgebied. Huisje was ruim en redelijk proper. Zwembad daarentegen was vuil en vies. Kleedkamer was zeer klein en vuil. Enorm veel chloor in de lucht.
Animatie was pover. Slechte organisatie van activiteiten.
Wel bezoekje waard is het "Pannekoekerhuis". Te voet bereikbaar door het natuurgebied (1,5 uur wandelen).

met een groep, 2011
Huis in slechte staat van onderhoud
Heleen
Eetgelegenheden
18-9-2011 Eens maar nooit weer. Bij aankomst bleek ons 18persoonshuis een doorrookt huis, waar ons niet de keus is gegeven voor een al dan niet roken huis. Vervallen staat met overal gaten in de muren en plafonds, kapotte lampen waarvan 1 bedlampje nog met volop glasscherven erin, kapotte gordijnen, kapotte verwarmingsdop , kapotte knop gasfornuis, etc etc. Als je meubels verzet, of zaken niet schoonmaakt bij vertrek moet je overal extra voor betalen, wij moesten bij aankomst nog aan de schoonmaak en dan hebben we de talloze grote spinnen nog laten zitten. prijs kwaliteit staat in geen verhouding.

met vrienden, Aug. 2011
Mooie streek maar vuile huisjes
me0806
Eetgelegenheden
17-8-2011 Toen wij toekwamen was het zeer vies.
men is nogmaals komen kuisen (lees:rond de stoelen, sofa komen dweilen met natte,zwarte doek) maar was nog vies
er lagen zelfs nog glasscherven onder de sofa. en wij zaten daar met een klein kind mee.
dus betaal zeker geen eindschoonmaak!!!! is duur (63 euro en je doet het beter zelf!!!)
zwembad is klein maar vooral vies
de receptie is buiten de aankomstdag maar open tot 5u
en soms weten de 'jonge' meisjes niet goed hoe het in mekaar zit
voor de rest alles ok, zeer goede ligging, mooie streek

met jonge kinderen, Aug. 2011
Onze midweek was heel leuk!
mama uit belgie
Onderkomens
13-8-2011 Dit was onze 2de ervaring met Roompot. Wij kunnen enkel vergelijken met de Weerterbergen. Het zwembad van de W is ruimer en aantrekkelijker, het huisje bij de KK was aangenamer. Het was dan ook een bungalow met een kinderkamer vol speelgoed. Het was proper, alleen donker binnen, weinig lichtinval. Leuke kidsbadkamer, maar de bedden waren niet optimaal. Wij hebben ons daar wel geamuseerd en de kids vonden het er heel leuk. Ook in het zwembad was het leuk en men deed er alles aan om het proper te houden. Hopelijk wordt dit wel wat ruimer in de toekomst, want valt nogal klein uit. We komen nog terug!

met jonge kinderen, Aug. 2011
Niet weer door Poolse seizoen arbeiders!
H. van der Veen
Eetgelegenheden
29-8-2011 Helaas hebben wij een zeer slechte vakantie achter de rug. Na aankomst bleek het huisje lange tijd niet schoon gemaakt. Na de klacht zijn de schoonmakers geweest en hebben de vloer en alle door ons aangewezen vuil weggehaald. Toch blijft het huisje een vieze geur houden, vooral boven!
Maar het ergste vonden wij dat bijna alle goedkopere huisjes het gehele seizoen gehuurd worden door Tempo Team en dat er vervolgens Poolse seizoen arbeiders gehuisvest worden. Dit is niet de doelstelling van de Roompot, familiepark en zeer kindvriendelijk! We zaten op een kindvriendelijke hofje, maar gelijk naast de Polen. Veel geluid overlast door muziek en schreeuwen. Na klachten werd het in het betreffende huis beter, maar verhuisde de groep naar een ander huisje.

Voor ons niet weer naar de katjeskelder!

met jonge kinderen, Juli 2011
Ideale plek voor gezinsvakantie dicht bij huis
Saskia
Eetgelegenheden
22-7-2011 wij hadden een last minute midweek geboekt bij katjeskelder in het type k6kv ( de kinderbungalow voor 4 volwassen en 2 kinderen) en waren hier heel erg tevreden van! Bungalow was proper bij aankomst, en ook heel erg ruim! onze dochter was zeer tevreden over haar speelslaapkamer, want het speelgoed dat we meehadden heeft ze niet eens bekeken. Ook service aan receptie enzo was in orde! Speeltoestellen in overvloed op het park + in de omgeving ook superveel te doen: je kan gaan shoppen in Oosterhout of Breda, verschillende safariparken en binnen- en buitenspeeltuinen in de buurt en ook de Efteling ligt op een 30 min. rijden dus ideaal om vanalles te beleven. Over het zwembad kunnen we niets zeggen, aangezien we er niet zijn binnengeweest.
Dus voor herhaling vatbaar !

met oudere kinderen, Juli 2011
Zeer positieve bejegening van personeel
fam dejonghe
Eetgelegenheden
7-7-2011 het is een zeer aangenaam park met onmiddelijke wandelwegen en fietspaden. De superette heeft een ruim assortiment? We konden onze wagen laten staan tot we onze terugreis hernamen. Dat is zalig, zwemmen, fietsen, wandelen,...

met jonge kinderen, Juni 2011
Zeer leuke plek
Lucy
Onderkomens
11-6-2011 Met de kinderen 3 & 4 jaar voor een midweek geweest. Was voor ons de eerste keer Roompot maar we waren zeer aangenaam verrast. Leuke speeltuin buiten en niet te vergeten Koos konijn met zijn activiteiten. Ook binnen was er een kleine speeltuin. Niet groot maar zeer goed voor de leeftijd van mijn kinderen. Bungalow was ruim en voldoende proper. Zwembad klein maar proper. Zwembad buiten was niet verwarmd. Maar voor de kinderen was het zwembad top. Ook het centrum van Oosterhout is zeer leuk en je kan er makkelijk met de fiets naartoe. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle beoordelingen (67)
met partner (9)
Familie (16)
met oudere kinderen (3)
met jonge kinderen (34)
met vrienden (3)
met een groep (2)

1 2 3 4 5 6 7 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?