Hotel Onderwijshotel De Rooi Pannen*** in Tilburg Noord Brabant | Zoover

2 juni 2012

Hotel Onderwijshotel De Rooi Pannen*** Tilburg

Beoordelingen Hotel Onderwijshotel De Rooi Pannen***

Dr. Ahausstraat 1, 5042 EK, Tilburg
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Onderwijshotel De Rooi Pannen*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Onderwijshotel De Rooi Pannen*** achterlaten.

23 beoordelingen over Onderwijshotel De Rooi Pannen***

9,4
9,7
9,3
zakelijk, 2012
"Geweldig onderwijshotel"
j_steyaert
4-5-2012 Ongeveer eens per maand moet ik voor het werk een nacht in Eindhoven blijven, en sinds een paar jaar kies ik zo veel mogelijk voor onderwijshotel de Rooi Pannen. Studenten runnen het hotel, docenten houden een waakzaam oogje in het zeil. Grappig dat je al die studenten dezelfde fouten ziet maken (wat moet je doen bij contante betaling, juist, ja, 15 euro borg vragen ;-)
Grote kamers, prima service en behoorlijk centrale ligging. Spijtig dat het bij schoolvakanties dicht is.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"In een woord geweldig"
liseth Los
17-12-2011 Ik had een overnachting in de psv kamer gewonnen met een prijsvraag.
Ik kwam met 3 kinderen, en de kamer vonden ze prachtig, echt ALLES was van psv. Het personeel was heel vriendelijk en ook naar de kinderen. De volgende dag lekker ontbeten en toen naar huis. 's Middag krijg ik een telefoontje dat ik mijn telefoonlader ben vergeten, ze beloven deze op te sturen en meteen de volgende dag al binnen.
Kortom een aanrader waar vele hotels nog veel van kunnen leren

alleenreizend, Nov. 2011
"Grandioos Hotel"
P.J.G. Schreuder
24-11-2011 Een opleidings hotel met de alure en service van een volwaardig hotel.

zakelijk, Nov. 2011
"Rustige, centrale locatie"
A.R. van Oostrum
19-11-2011 Je wordt op correcte wijze ontvangen. Prettige communicatie, en goede sfeer onder de personeelsleden. Kamer was ruim, en van alle gemakken voorzien.

met partner, Okt. 2011
"Heel erg goed"
jenny voorma
23-10-2011 service gericht en vriendelijk personeel

met vrienden, Okt. 2011
"Super geweldig fantastisch."
Rilana Vereijken
21-10-2011 Onderwijshotel de Rooi Pannen is goed geordend en weten wat ze doen ook al is het voor de leerlingen een leermoment

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk overnachten"
H.J.van Vught
2-11-2011 Als tussenstop van een vakantie vanaf vliegveld Eindhoven hebben wij een uitstekende ervaring opgedaan in dit bijzondere hotel.
Natuurlijk je moet niet vergeten dat het een school functie heeft, maar menig hotel mag jaloers zijn op dit hotel.
Alles wat je verwacht is aanwezig, fijne en mooie kamer, hele prettige bedden en zeer complete badkamer.
Gewoon zonde om maar een nachtje te blijven.
Verzorging en persoonlijke aandacht en het prima ontbijt maakte ons verblijf compleet.
Complimenten aan staf en alle medewerkers.

zakelijk, Okt. 2011
"Verrassend goed."
D. Scheffer
8-11-2011 In deze prima accommodatie word je geheel 'volgens het boekje' ontvangen en bediend. De service is uitstekend, zeker als je bedenkt dat het een leerplaats is en de bedrijfsvoering geheel door de studenten wordt gedaan. Geen massatourisme. Eerder een kleinschalig modern hotel met meerdere sterrenclassificaties. Qua catering goed voorzien. Kamers op niveau met uitzicht over de woonwijk met veel groen. Bovendien is er voldoende parkeerruimte. Aanbevelenswaard!

met vrienden, Juni 2011
"Top Hotel met aardig en goed personeel"
Rossi
19-6-2011 Een mooi, net hotel met mooie kamers en een heel aardig en goed opgeleid personeel!

zakelijk, Mei 2011
"Goed hotel"
Iris
24-5-2011 Goed hotel waar studenten op een correcte wijze vaardigheden geleerd krijgen. Leuke sfeer!