Vakantiehuis Bij de buurvrouwen in Valkenswaard Noord Brabant | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Bij de buurvrouwen

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Bij de buurvrouwen

Valkenswaard
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bij de buurvrouwen gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bij de buurvrouwen achterlaten.

2 beoordelingen over Bij de buurvrouwen

met jonge kinderen, 2011
"Paradijselijk"
susanna keersemaker
Hoeveelheid ruimte
12-7-2011 het huis ligt werkelijk midden in de natuur! 's avonds lopen de reeen over het terras!! het is er oorverdovend stil, je hoort er alleen de boeren die op het land werken. de tuin is gigantisch groot, onze kinderen vonden het geweldig. het huis is sfeervol ingericht, de kamers zijn schoon en fris. de woonkamer, met grote haard, is enorm wat heerlijk was toen het regende.
wij komen zeker terug!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Brabantse idylle"
Willem Burghofen
Hoeveelheid ruimte
1-8-2011 Vakantiehuis bij de buurvrouwen overtrof onze verwachtingen ruimschoots! Dit is wat je noemt een vakantiehuis: ruim, sfeervol, mooi ingericht, sober en schoon. Aan alles is gedacht: er staat pasta in het keukenkastje, koffie, thee, echt alles, er is zelfs een kast met speelgoed en boeken voor de kinderen. Je voelt je er direct thuis.
Het meest bijzondere is de omgeving: je kijkt uit over de weilanden en natuurgebied 'De Plateaux' waar we elke avond de reeen zagen lopen. Totale rust!