21-5-2012
Alweer was op camping de dommel vallei alles voor ons perfect verzorgd. Enige minpuntje was dat één douch niet werkte, maar dit werd na het melden hiervan meteen opgelost.
Ook jammer dat het beach volleybalveld weg was. maar deze was gelukkig wel vervangen door een nieuwe pingpong tafel.
Tot volgend jaar!
6-4-2012
We komen hier al heel wat jaren en het is ieder jaar weer geweldig!
Toiletten worden dagelijks schoongemaakt door enthousiaste medewerkers. Veel activiteiten voor kinderen (zowel jong als oud) Een geweldige boerengolfbaan die goed wordt bijgehouden door de eigenaar, echt een aanrader! Ook het zwembad is echt heerlijk voor kinderen, ze kunnen zich hier uren vermaken. Op de camping wordt ook regelmatig een bingoavond georganiseerd wat altijd weer een hele 'happening' is. Ook is de ligging van de camping perfect, vandaar dat er ook in afgelopen jaren verschillende filmscènes zijn opgenomen bij de camping en omgeving.
Zelf ben ik nooit zo enthousiast over te commerciële en massale campings, vandaar dat ik het met de bouw van het 6000 m2 grote subtropische binnenzwembad (wat voor de komende zomer gepland staat) niet echt eens ben. Het Michelin sterren restaurant doet de bescheiden camping wel ten goede.
Ook dit jaar komen wij weer!
22-8-2011
Omroep Max, gaf deze camping een zilveren rating. Stront in de ogen of geschoven? Op een vrijdagmorgen aangekomen, op een nabij gelegen plaats FEEST tot 12 uur. De zaterdag FEEST op een nabij gelegen plaats tot 12 uur.
Leek meer een woonwagenkamp dan een camping. Nooit meer