Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis in Julianadorp aan Zee Noord-Holland | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis

9,9
9,8

3 juni 2012

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis Julianadorp aan Zee

Beoordelingen Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis

Ooghduyne 1, 1787 PS, Julianadorp aan Zee
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis achterlaten.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Landal Beach Resort Ooghduyne – strandhuis

9,9
9,8
alleenreizend, Mei 2012
"Unieke mogelijkheid om te slapen op het strand"
Christine
Onderkomens
29-5-2012 Leuke huisjes op unieke plek op het strand. Houd echter wel rekening met de volgende aspecten:
x bagageservice is slechts 1 stuk pp. Dus een tas met kleren voor iedereen geeft geen mogelijkheid om krat levensmiddelen mee te geven.
x het is ver lopen naar de receptie (vanaf de parkeerplaats 2 km) en daar moet je fiets of bolderkar halen
x van de parkeerplaats naar de huisjes is een flink eind lopen, zeker als je ver naar achteren zit.
De bedden waren wat zacht maar verder alles prima in orde. De tv werkt niet altijd en de telefoon heeft geen bereik maar dat is dan ook vakantie!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Dat de NL kust zo mooi is!!"
Tom Korver
Eetgelegenheden
28-5-2012 Wat een luxe deze strandhuisjes! 's-morgens de broodjes om 8 uur vers gebracht door het personeel en wat een genot de afgelopen Pinksterdagen. De kwaliteit van de huisjes grenst tegen het perfecte aan. Kompleet, schoon en de locatie is voortreffelijk.

met vrienden, 2012
"Verslavend!"
Ellen Kalee
Eetgelegenheden
22-5-2012 Heerlijk, verblijven in een huisje op het strand. Het uitzicht verveelt nooit, de zee is steeds weer anders. Prachtige zonsondergangen gezien. De beheerders Carla en Hans zijn heel vriendelijk en attent, de huisjes zijn van alle gemakken voorzien.
Zo'n uniek verblijf op het strand is erg verslavend. In september 2011 waren we er voor 't eerst, afgelopen april gingen we weer en in september gaan we voor de derde keer!

met partner, Mei 2012
"De beste vakantie tot nu toe in eigen land!"
Eetgelegenheden
29-5-2012 Zon, zee, zand, zonsondergang en zeehondjes voor je deur. Een prachtig huisje. Mooie kleuren, mooie lijnen, veel licht, doordachte inventaris. Niet te veel, niet te weinig. Lekker schoon, opgemaakte bedjes bij aankomst. Zeer vriendelijk, relaxed beheerderscouple. Juiste mensen, op de juiste plek. Wat ons betreft: De beste vakantieplek tot nu toe in eigen land!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super accomodatie op mega locatie"
Rob Maes
Eetgelegenheden
4-5-2012 De strandhuisjes van Landal Beach park Ooghduyne zijn geweldig. Ondanks dat het 46 huisjes naast elkaar zijn, heb je het gevoel het strand voor je alleen te hebben, als je 's avonds vanaf de bank naar buiten zit te kijken. 's ochtends als je wakker wordt de gordijnen open schuiven en de zee en een leeg strand zien.... snie slecht ;-). Accomodatie is super functioneel ingericht, door de hoogte heb je een heerlijk ruimtelijk gevoel. Terras met ligstoelen is heerlijk!!!

"Droomplek"
Jan
Eetgelegenheden
22-5-2012 Mooi huisje op een werkelijk prachtige plek. Zelfs als het weer niet mooie is is het de moeite waard aangezien de weersomstandigheden snel afwisselen. Wat mij betreft het mooiste plekje waar ik mijn vakantie gevierd heb in NL.

"Genieten geblazen!!!!"
Hanneke
Onderkomens
30-4-2012 Wat een genot om hier een weekje te mogen doorbrengen! Genoten van de woeste zee, de heerlijke zon, het prachtige uitzicht, het geweldige strandhuisje, de zonsondergangen, de wandelingen door de duinen met de bolderkar, voetjes in het water met de mannen van bijna 2 en 4 jaar!! Wij komen zeker nog een keertje terug!!

met partner, Apr. 2012
"Met recht "Winnaar Zoover Award 2012""
John
Eetgelegenheden
22-4-2012 Voor de 2e keer naar de strandhuisjes. Dit keer een ander seizoen. Een hartelijker onthaal hadden we ons niet kunnen toewensen. De beheerder herkende ons meteen en bood de helpende hand met de bagage. Deze werd dit maal in een tractor met aanhanger naar ons huisje vervoerd. Een goede verbetering t.o.v. vorig jaar. Carla verwelkomde ons met haar spontane lach en wenste ons een goede week toe. Weer grandioos! Strand, woeste zee, mooie luchten, spectaculaire zonsondergangen, zeehondjes, de bloemenvelden net even over de duinen. Aan de kleine verbeterpuntjes heeft men gewerkt. Zo is er o.a. een klepje voor het slot gekomen (geen zand er meer in) en deed 't internet het goed. Jammer dat er maar een beperkte hoeveelheid MB was, maar ach, je komt voor het strand. Internetten kun je elders. De beheerders kwamen ons woensdag met trots vertellen dat zij de Zoover Award '12 hadden gewonnen. Wij kunnen dit alleen maar beamen. Ze hebben dit met recht gewonnen. Voor ons hebben ze 2013 al binnen

"Zalig!"
Nico
Activiteiten
14-4-2012 Werkelijk een uniek plekje!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!"
Ilse
Hoeveelheid ruimte
5-10-2011 Wat een ongelovelijk heerlijke topweek weer gehad! Dit is de tweede keer dat we een week zo'n prachtig strandhuis hadden gehuurd en het was wederom één groot feest.

Het strandhuis biedt alle comfort welke je je kunt wensen. Maar de grootste plus is natuurlijk de unieke ligging. Meteen vanaf het moment dat je het strand oploopt tot het moment dat je met pijn in je hart de deur achter je afsluit, ben je helemaal weg. En dat geldt voor de ouders, maar zeker ook voor de kids.

Absolute aanrader! Wij gaan voor volgend jaar meteen weer boeken!

1 2 3 4 5 volgende