Beoordelingen Camping Minicamping Het Twiskerveld

24 mei 2013

Minicamping Het Twiskerveld
Beoordelingen Camping Minicamping Het Twiskerveld
Bennemeersweg 17, 1676 EL, Twisk
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Minicamping Het Twiskerveld gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Minicamping Het Twiskerveld achterlaten.

13 beoordelingen over Minicamping Het Twiskerveld

7,5
met oudere kinderen, Mei 2013
"Aanrader, fijne camping."
Hans
Staat van het sanitair
13-5-2013 Fijne camping, waar mijn kinderen het zeer naar hun zin hebben gehad. Kinderen worden betrokken bij de verzorging van het kleinvee. Sanitair is uitermate schoon. Campingeigenaars zijn vriendelijk en begaan met de gasten. De ligging bij de A7 is niet storend, de meeste tijd hoor je de snelweggeluiden zelfs niet. Tevens is de aansluiting met de snelweg zo dichtbij dat het zeer gemakkelijk is als uitvalsbasis voor uitstapjes.

met partner, Apr. 2013
"Hele verzorgde camping"
Martin
Staat van het sanitair
2-5-2013 Het geheel is goed verzorgd.
vriendelijk ontvangst.
wifi kan beter.
uitlaatplek voor de honden beetje te klein voor grote honden.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Netjes, Schoon, Ruim en Rustig"
Richard Huiberts
Staat van het sanitair
24-6-2012 Ons Pinksterverblijf op het Twiskerveld.

De hartelijke ontvangst op Camping Twiskerveld blijft ons lang bij. De jeugdig ogende mevrouw Kossen (Marleen) kwam aangesneld en begroette ons (gezin met twee kinderen) uiterst hartelijk en belangstellend.
Wij bezochten de Camping vanwege vrienden die daar (ook voor de eerste maal) een hemelvaart-pinkster arrangement hadden geboekt.
De verzorging van het terrein is subliem. De plaatsen zijn erg ruim en beschut door een heerlijke boomhaag. Maar helemaal verrast waren we door het schone sanitair gebouw. Mevrouw Kossen poetst alles meerdere keren per dag zelf, onderwijl een praatje aanknopend met degene die daar prijs op stelt.

Onze kinderen keken op van de dieren op de boerderij. Niet alleen zijn er een paar kippen en wat geiten, nee ook paarden die ’s avonds door meneer Kossen (“zeg maar Jan”) werden binnengehaald met de kinderen.

Kortom een leuke aanrader en uitstekend bereikbaar !

met partner, Mei 2012
"Mooie rustige camping,"
Gerrit en Letty Ott...
1-6-2012 Mooie camping met ruime plekken en goed onderhouden grasmat en
schoon sanitair.
Vriendelijke ontvangst met goede uitleg over de camping en de omgeving.
Geen last gehad van de A7 want de camping ligt er ver genoeg er van af.
Fijne tijd gehad en voor iedereen aan te bevelen die rust zoeken.

Gerrit en Letty Otten

met een groep, Mei 2012
"Fijne minicamping, aardige mensen, schoon sanitair"
Ingrid en Erwin
Staat van het sanitair
20-5-2012 Voor het 2de jaar tijdens ons familieweekend op de camping verbleven. Van de A7 hoor je nauwelijks iets, het sanitair is goed onderhouden. Marleen en Jan doen er alles aan om je verblijf tot een succes te maken, s avonds hebben wij gebruik mogen maken van de grote partytent en wanneer er live voetbal was zorgde Jan voor een beamen en scherm

met partner, Sept. 2011
"Rustige 'boerençamping."
Claudia Aros
Staat van het sanitair
20-9-2011 Wij hebben onlangs een hele fijne week gehad op de minicamping.

Een schoon en leuk ingericht sanitair, heerlijke warme broodjes, een mooie grasmat met zéér ruime plaatsen.

Wij komen zeker een keer terug!
Claudia Aros.

met partner, 2011
"Campingligging langs de A7"
Tom Dekkers
1,0
6-8-2011 Vorigeweek zouden we onze tweede week van onze vakantie door gaan brengen bij deze Camping.
Aangekomen schrokken wij wel van de herrie , die de autosnelweg A7 met zich mee bracht.
Het was toen droog weer , maar andere mensen wisten ook te vertellen dat bij nat weer de herrie nog erger wordt.
Wij zijn direct rechtsomkeert gegaan en hebben een andere camping opgezocht.
Dus mensen denkt goed na , of een vakantie langs de autosnelweg A7 uw vakantie plezier bevordert.
Dat deze camping langs de snelweg ligt, staat niet vermeld op de website.
Eigenaar Familie Kossen, 22-8-2011
Eigenaar zegt:  Als eigenaar zien wij ons genoodzaakt te reageren op de reactie van dhr en mw T. Dekkers (beoordeling dd 6-8-2011). Wij vinden het heel jammer dat deze familie direct rechtsomkeert heeft gemaaktAls er sprake zou zijn geweest van herrie c.q. geluidsoverlast door het verkeer van de A7 dan hadden wij beslist géén vergunning gekregen. Wij bestaan sinds 2009 en kunnen vaststellen dat onze gasten zéér tevreden zijn over hun verblijf. Er is werkelijk sprake van herhalingsbezoek, het verblijf verlengen en mond-tot-mond-reclame! Gasten die bij ons hebben gekampeerd, klagen niet over zodanige geluidsoverlast waarbij wij ook verwijzen naar de meningen op Zoover tot nu toe. Er wordt in de beoordeling van de fam. Dekkers helaasgesuggereerd dat wij pal naast de A7 liggen met dagelijkse herrie vandien. Dit is onjuist en schept een geheel verkeerd beeld van de werkelijkheid. Onze slogan: Rust-Ruimte en Natuur is zeker van toepassing op onze minicamping. Wij nodigen u graag uit om dit ook te ervaren..

met jonge kinderen, Juni 2011
"Landelijk, ruim en verzorgd!"
Angelique
Staat van het sanitair
27-6-2011 Camping Het Twiskerveld is een rustige camping, zeer geschikt voor jonge gezinnen met kleine kinderen en senioren.

Wijzelf en onze buren vonden het prettig dat we uitzicht hadden op de zandbak en de glijbaan, en dat het er zo heerlijk rustig was (ook 's avonds). Het onderhoud is goed: een gemaaide grasmat, goede voorzieningen, schoon sanitair. De plekken zijn ruim en worden van elkaar gescheiden door een heggetje.

Op de camping zijn paarden, geiten en kippen. Soms kunnen de kinderen kijken terwijl de dieren worden verzorgd, wat zeer gewaardeerd wordt door de jeugd!

Schagen, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen zijn dichtbij (dus er zijn veel leuke uitstapjes mogelijk) en je kunt mooi fietsen en wandelen in de omliggende omgeving.

Voor 'kindvriendelijk' een negen: er zijn geen voorzieningen voor 12+ kinderen, maar jonge kinderen (die van ons zijn 3 en 9) vermaken zich erg goed én er wordt rekening gehouden met baby's (aankleedkussen en babybadje).

met partner, Apr. 2011
"Zeer mooie, ruime, rustige camping"
fam. Van Troost
Staat van het sanitair
27-8-2011 Wij zijn van april tot eind juni op deze camping geweest en hebben het heel goed naar onze zin gehad. Mooie plekken, goed verzorgd sanitair. En een heel vriendelijke eigenaar. Totaal geen last van de A7 zowel bij slecht en goed weer.We zijn van plan om volgend jaar weer te gaan.

met partner, Sept. 2010
"Fijne camping"
Fam. De Kort
Staat van het sanitair
27-9-2010 Minicamping Het Twiskerveld is een leuke kleine camping in het buitengebied van het monumentale plaatsje Twisk. De camping ligt erg centraal, je kunt vanuit de camping leuke fietstochten maken naar bijv. Hoorn, Enkhuizen, Medeblik enz. Maar je kunt ook een dag naar Amsterdam, Alkmaar of naar de kust. Kortom vertier genoeg. Iedere ochtend waren er lekkere warme broodjes en scharreleieren te koop die hun kippen zelf gelegd hadden. Het toiletgebouw was schoon en fris.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?