Hotel De Harmonie**** in Giethoorn Nederland 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel De Harmonie**** Giethoorn

Beoordelingen Hotel De Harmonie****

Beulakerweg 55, 8355 AB, Giethoorn

1 beoordeling van De Harmonie****

met partner, Aug. 2005
Sven De Souter
31-8-2006 Vooral de goede service in dit hotel is mij bijgebleven. De eigenaar heeft wel een speciaal soort droge humor. Ik vond dat heel leuk, anderen misschien niet. Hij nam uitgebreid de tijd voor onze ontvangst. Ook het overige personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
Onze standaardkamer was ruim en had een frisse, tamelijk moderne badkamer met douche. Het vasttapijt vond ik een klein nadeel.
Het eten was erg lekker, maar wel duur. De porties waren aan de kleine kant. Het restaurant zelf is best gezellig.
De ligging van dit hotel is niet ideaal. Het 'toeristische' Giethoorn ligt enkele kilometers weg en de wandeling er naartoe loopt voor een groot stuk over een oninteressante baan. Het oude, rustige Giethoorn is dan weer vlakbij.
Degelijke fluisterboten en fietsen zijn te huur in het hotel. Reserveer ze wel tijdig! De bootuitstapjes met de eigenaar zijn ook een aanrader.

Besluit: Een prima hotel met een prima service, maar ver van het 'centrum' en nogal duur.