Appartement Anja Hoeve in Texel Waddeneilanden | Zoover

1 juni 2012

Appartement Anja Hoeve Texel

Beoordelingen Appartement Anja Hoeve

Westerweg 50, 1797 RG, Texel
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Anja Hoeve gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Anja Hoeve achterlaten.

9 beoordelingen over Anja Hoeve

9,4
9,1
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke plek!"
Langelaan
Hoeveelheid ruimte
28-4-2012 Wat een fantastisch plek. Wij zijn een weekje in appartement Blauw van de Anja Hoeve geweest. Een compact, zeer volledig en knus appartement. Sfeervol ingericht en koffie, koek en bloemen bij aankomst. De kindjes hebben heerlijk gespeeld in en om het huis. Ligging is prima t.o.v. de dorpjes, bos, strand, restaurantjes leuke activiteitenboerderijen en Ecomare e.d.

met vrienden, Sept. 2011
"We komen zéker terug."
Hans Hol
Hoeveelheid ruimte
20-9-2011 'Via via' gehoord (ja, op die manier kom je op de leukste adressen terecht) dat een lang weekend Texel op de Anjahoeve zeer aan te raden was. Nou, dat klopt. Vanaf de uiterst vriendelijke ontvangst door de eigenaren Albert en Hennie tot de zeer complete inrichting van het appartement, letterlijk alles was prima .... nou ja, op een 'beetje' regen na, maar hoe Albert en Hennie ook de gasten van dienst zijn, het stoppen van de regen is iets wat niet in het pakket zit. We komen zéker terug !
Gastheer Albert & Hennie Huisman -Stolpboerderij AnjaHoeve, 4-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste mensen, Wij zijn heel blij met deze mooie beoordelingen en waren verrast met de Zoover Award 2011 die we in ontvangst hebben mogen nemen. Een mooi compliment en een leuke opsteker!

met partner, Juli 2011
"Heerlijk verblijf"
Alex & Mirjam
Hoeveelheid ruimte
29-8-2011 We hebben genoten van ons verblijf op Texel in appartement Geel van de Anja Hoeve. Schitterend in het Texels landschap gelegen vlakbij het bos en strand. Ook de dorpjes Den Hoorn en Den Burg zijn niet ver bij de Hoeve vandaan. Samen met mijn vriendin was de Hoeve een prima uitvalsbasis om leuke dingen te ondernemen op Texel maar nog meer een superplek om tot rust te komen. Een absolute aanrader!
Gastheer Albert & Hennie Huisman -Stolpboerderij AnjaHoeve, 4-10-2011
Eigenaar zegt:  Bedankt voor de leuke beoordeling. Anja Hoeve ligt inderdaad in het buitengebied met mooie uitvalswegen dichtbij het bos en strand en de gezellige dorpjes. Als onze Gasten eenmaal zijn geweest dan komen ze meestal weer terug. Aan jullie reactie te lezen geldt dat ook voor jullie. Tot de volgende keer op de Anja Hoeve

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Superlocatie op Texel"
Fam. de Wildt
Hoeveelheid ruimte
29-3-2011 Vlak bij het bos, duin en strand. Heerlijk buiten en toch ligt Den Hoorn en Den Burg redelijk dichtbij.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Geweldig"
ian en lenie
Hoeveelheid ruimte
21-8-2009 Een vakantie op de Anja hoeve is er zeker één voor herhaling.
Een top locatie en een leuk appartement met buiten voldoende ruimte om te spelen voor de kinderen.
De kinderen vonden de dieren(de geiten Bo en Bo ,de konijnen , de kippen en Rex de hond) helemaal geweldig
Een warm welkom met bloemen op tafel ,verse eitjes en de koffie stond klaar.
Wat wil je nog meer!!!

met partner
"Gastvrijheid en je welkom voelen"
Noor van Kuik
Hoeveelheid ruimte
26-9-2008 Als je hier eenmaal gelogeerd hebt, wil je graag een keertje terug.

Familie
"Heerlijk rustig, lekker knus."
Oogjen
Hoeveelheid ruimte
8-9-2008 knusse appartementen voor elk wat wils, speelweide voor de kids,vlakbij het bos,strand en uitvalswegen. eigenaar attent, denkt mee.

Familie, Mei 2007
m heer
Hoeveelheid ruimte
30-5-2007 Ben vorige week een weekje op de anja hoeve geweest met mijn vriend en zoontje van 3 jaar. Het was er geweldig. Het is er rustig en heel kindvriendelijk. Mijn zoon was gek op de geiten bo en bo en op de kippen en konijnen. Heel gastvrij ontvangst en de appartementen zelf zij heel gezellig ingericht. Den Burg, Den Hoorn en het strand is maar 10 minuten fietsen van de hoeve af. We hebben heelijk gefiets en we zijn lekker uitgerust teruggekomen. Bij de Anja Hoeve krijg je net iets extra's. tot volgend jaar

Familie, Juli 2005
A. de Wildt
Hoeveelheid ruimte
15-2-2007 Een rustig gelegen hoeve tussen Den Burg en Den Hoorn dat uitstekend geschikt is voor de hele fam. en zeer kind vriendelijk is met meer dan genoeg speelgoed.
Het bos, duinen en strand ligt op nog geen 10 min. fietsen vanaf de Anja Hoeve.
Zeker een aanrader.