Vakantiepark De Krim**** in Texel Nederland 8.0 vakantie beoordelingen | Zoover

"TOP !!"
Babette
Activiteiten
Eetgelegenheden
28-1-2010 Het ging om een 8 persoons vrijstaand huis aan de rand van het park. De woning was geheel opgeknapt van binnen en het uitzicht is geweldig. In de grote tuin heb je alle privacy en de zonligging van de terrassen is perfect. We konden ook een familiewoning huren, maar die was half vrijstaand en met een gas open haard, in plaats van een echte. Toen we even bij die familiehuizen zijn gaan kijken, bleek je alleen een klein terras te hebben, pal naast je buren. Het zag er van buiten wel mooi uit. De Krim winden wij een echte aanrader, maar als je met z'n achten op vakantie wil, zoek dan even op internet naar een 8 persoons vakantiehuisje op Texel.

Familie, Okt. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
Haex Anke
Eetgelegenheden
3-11-2008 Een midweek in een chalet met sauna. De schalet was proper en verzorgd. Je moest geen eigen beddegoed meebrengen of handdoeken. Keukentje en badkamer zijn ok. De chalet is gezellig.
Er is heel veel voorzien voor kinderen. Grote buiten en binnenspeeltuin, binnen en buiten zwembad, schaatsbaan, fietsenverhuur, ...
We zijn op texel gaan fietsen en wandelen. Heerlijke midweek gehad.

Familie, Okt. 2008
"Bungalow was smerig"
Bert de Bruin
1,0
Eetgelegenheden
27-10-2008 Het park is top, maar de bungalow was in één woord smerig.
Er was zeker al een tijdje niet schoongemaakt aan het aantal dode insecten te zien.
Stofvlokken onder de bedden, spinnenrag overal, wc en doche zaten de haren van de vorige gasten nog op. Sanitair oud. Keuken bejaard.

Het eten en de kindvriendelijkheid waren overigens wel goed.

Familie, Aug. 2007
fam nachtergaele
Eetgelegenheden
21-10-2007 Wij zijn hier geweest voor een verlengd weekend in een chalet. Deze steeg boven onze verwachting uit, heel proper en zeer ruim. We twijfelden bij de boeking tussen een huis en een chalet maar hebben onze keuze zeker niet beklaagd. Ons zoontje van 3 kon naar hartelust fietsen met zijn op het domein gehuurd driewielertje. Ook kleine speelpleintjes over het park verspreid en een prachtige binnenspeeltuin. Alleen van het zwembad hadden we iets meer verwacht maar ook over deze hoor je ons niet klagen.