Camping De Oase, Zeeland Camping** in Renesse Zeeland | Zoover

2 juni 2012

Camping De Oase, Zeeland Camping** Renesse

Beoordelingen Camping De Oase, Zeeland Camping**

Roelandsweg 8, 4325 CS, Renesse
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming De Oase, Zeeland Camping** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming De Oase, Zeeland Camping** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over De Oase, Zeeland Camping**

7,2
9,6
met partner, Mei 2012
"Schoon en zeer ruime plaatsen"
Sandra
Staat van het sanitair
31-5-2012 Camping De Oase is een prachtige camping, gelegen op loopafstand van het plaatsje Renesse. Het strand is op fietsafstand.
Het sanitair is superschoon en zeer ruim opgezet. Er is één heel groot sanitairblok midden op de camping en één kleiner (oud en klein, maar ook superschoon) aan het begin van de camping.
Bij elk veld ligt een groot speelgedeelte voor de kinderen en er is in het hoogseizoen en vakanties een kinderclub.
Het enige wat wij misten was een restaurantje/snackbar. Er zijn wel pizza's te bestellen bij het winkeltje, maar de openingsuren waren nogal wisselend. Aan de andere kant ligt Renesse op 2 minuten fietsen en daar zijn natuurlijk diverse restaurants en snackbars te vinden.

In de vakanties zal de populatie wel voor 90% uit Duitsers bestaan. Wij waanden ons in Duitsland aangezien we de enige Nederlanders waren op het hele veld.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Na jaren niet meer"
Carla
Staat van het sanitair
12-5-2012 Na jaren tevreden op deze camping te zijn verbleven is het voor ons voorbij. De camping is een nieuwe weg ingeslagen. Chalets is het toverwoord. Het sanitair is niet meer wat het is geweest. De velden zijn met regen drassig. Het maaien gebeurd alleen nog maar op de hoofdvelden. De vriendelijkheid van de receptie is ook ver te zoeken. Korte zakelijke antwoorden. Het elektriciteitsgebruik is ondoorzichtig, geen beginstand maar wel een eindafrekening. Ik vind het jammer dat ik deze ervaring met jullie moet delen. Toen het goed was wist ik dit te melden, maar nu het slecht gaat wil ik jullie dit niet onthouden. De camping moet de gast weer centraal stellen. Dit is overigens niet alleen mijn mening maar ook de mening van enkele medekampeerders!

met partner, 2012
"Mooie camping"
batens
31-1-2012 de veldjes zijn lekker ruim opgezet, daarbij is het een hele rustige
camping waar je zeker op rust komt en ook dat het dicht bij het
centrum licht

met partner, 2011
"Mooie rustige camping vlakbij dorp en strand"
Willy
Staat van het sanitair
19-8-2011 Super mooie plekken. Je kan lopend Renesse in en met de fiets of de gratis bus naar het strand. Sanitair superschoon!
Camping staat onder strak bewind van de beheerders. Ga daar niet mee in discussie. Dat is ook het enige minpunt.

Willy

met partner, 2011
"Beste sanitair"
ikke
Staat van het sanitair
20-7-2011 schoon,fris aardigge mensen, grote kampeer plekken, rustig.

met partner, Juli 2011
"Prachtige camping"
annelies
Staat van het sanitair
5-10-2011 Al 2 x geweest met een klein tentje, maar ook dan krijg je een prachtige ruime plek, waar ook de auto kan staan. Sanitair is superschoon. Ligging centrum Renesse en tegenover het transferium, dus kun je de bus gratis pakken naar het strand. Alleen maar positief.

met partner, Juni 2011
""blij dat jullie er zijn"zegt genoeg"
D.Fun
Staat van het sanitair
19-6-2011 De camping ligt super, we waren er voor concert at sea, ondanks de vele mensen
toiletgebouw super schoon en vriendelijke personeel aan de receptie en winkel

met partner, Juni 2011
"Rust, ruimte, groen en privacy"
Jan en Yvonne
Staat van het sanitair
22-6-2011 Camping is niet het juiste woord meer voor dit heerlijke vakantiepark, waar rust, ruimte, groen en vriendelijkheid van medewerkers volop aanwezig zijn. Perfect verzorgde accomodaties, die wij op maar weinig campings in binnen en buitenland hebben gezien . Ideaal gelegen om naar het gezellige centrum en de mooie duinen en stranden te lopen. Omgeving is prachtig met mooie natuurgebieden en leuke strandpaviljoens.
Zeker aan te bevelen zijn de luxe chalets met ruime plaats. Huurprijs zeer redelijk.

met vrienden, Juni 2011
"Fantastich"
Gerrit
Staat van het sanitair
17-1-2012 het was erg gezellig. de waarding in het algemeen is alles wat ik heb ingevuld en daar het gemiddelde van. de ligging is prima vlak bij het strand. de prijs was niet hoog en de kwaliteit was goed voor de prijs. alles was erg fris dus het sanitair ook. de eetgelegenheden waren ook goed je kon op veel plekken eten. het was erg kindvriendelijk want er werden veel activiteiten georganiseerd.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Toller Campingplatz für Familien!"
Knolle
Staat van het sanitair
10-5-2011 Wir waren zum 1. Mal in Holland/Zeeland + wirklich begeistert! Der CP war an Ostern ausgebucht, was man auf unserem Stellplatz (KT 18) aber nicht merken konnte. Das "T-Feld" ist sehr groß + wird nur von den Gästen befahren, die dort einen Stellplatz haben. Also kein Durchgangsverkehr! Alle Stellplätze sind durch Hecken getrennt. In der Mitte gibt es einen schönen Spielplatz, den man gut einsehen kann - so hat man die Kids immer im Auge. Die Sanitäranlagen sind sehr sauber! Wirklich top! Die gesamte Anlage ist sehr gepflegt + alle Mitarbeiter freundlich. Der CP liegt direkt an der Zufahrtsstrasse von Renesse. Gelegentlich hört man Abends/Nachts einige Autos - uns hat das aber nicht gestört. Renesse ist ca. 500 m entfernt + eine absolute Partymeile, von der man auf dem CP aber nichts hört. Die Geschäfte etc. leider völlig überteuert - ist hier aber scheinbar normal!? Also Grill einpacken! Der Strand ist ca. 1,5 km entfernt + wirklich traumhaft! Wir kommen sicher bald wieder! :-)

1 2 3 4 5 6 7 volgende