Hotel Bonaventure*** in Vlissingen Zeeland | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Bonaventure***

Beursplein 5-7, 4381 CA, Vlissingen
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bonaventure*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bonaventure*** achterlaten.

2 beoordelingen over Bonaventure***

9,6
met vrienden, Sept. 2011
"GEWELDIG! "
Diana van Drongelen...
22-9-2011 Ik had een prijs gewonnen bij Ciname voor het Film by the Sea festival met 1 hotelovernachting in dit hotel. Echt geweldig! Alles bijna nieuw! Badkamer ruim en leek wel nieuw zo fris en schoon alles. Heerlijke bedden! Je ontbijt in het chinese restaurant, voldoende broodjes, beleg (werd aangevuld). Kortom een aanrader! Je zit erg centraal voor de winkels, restaurants, film en natuurlijk de Boulevard om de hoek. Je kijkt eerst even raar omdat je een chinees restaurant ziet maar de ingang van het hotel zit aan de rechterkant (rode deur). Over de pijs kan ik niet oordelen want ik had dit gewonnen. Wel zag ik op de site staan dat het ontbijt gratis is!

met partner, Nov. 2009
"Vlakbij het theater de Arsenaal"
Casper
29-11-2009 Wij sliepen in kamer 5 1 etage achterzijde naast trap en tussendeur. Volgende keer iets verder nemen.
De deuren en trap hoor je goed!
De kamers zijn ruim en nieuw en schoon, perfect. Bed ook goed 2x1 persoons met wel dunne kussens -/-.
Het ontbijt kregen wij in een gedeelte van het chinees Wokrestaurant, het was er niet gezellig, buffet net voldoende en koud. Zeld de cv maar aangezet maar deden het niet -/-