Appartement De Gulden Stroom***** in Vlissingen Nederland 9.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Appartement De Gulden Stroom***** Vlissingen

met partner, Apr. 2009
"Geen goede service"
maria smits
Hoeveelheid ruimte
23-4-2009 Helaas speelt dit bedrijf niet in op actuele zaken zoals bijzondere geluidsoverlast bij werkzaamheden aan de boulevard (o.a. verplaatsen en storten van stenen').
Naar ons idee is dit geen voorbeeld van goed gastheer-vrouw-schap. Men is van mening een goed product te leveren. Dat is ten dele waar. Dit complex boek je ook vanwege ligging en rust. Vanwege het extreme lawaai waren we genoodzaakt overdag naar elders te gaan.
De werkzaamheden waren volgens de planning van gemeente Vlissingen bekend bij De Gulden Stroom. Desondanks werden wij niet van te voren, geìnformeerd, noch op de dag van aankomst werd er iets over gemeld. Men wacht totdat de gast met een klacht komt (waar vervolgens niets mee gebeurt'. Geen Service!!! En daardoor geen aanbeveling!!

met een groep, Jan. 2008
Tafelaar
Hoeveelheid ruimte
9-3-2008 Hier is niets op aan te merken! Geweldig mooi gelegen complex, alweer van die ster-ondernemer Holger Kooman! Grote kamers (je kunt er met 16 man riant Twister spelen), mooi en modern ingericht, pal op de boulevard met uitzicht op die fraaie Zeeuwse kust.
Complimenten, we hebben het minder getroffen elders!