Hotel Michieltje** in Vlissingen Zeeland | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Michieltje**

Nieuwendijk 2, 4381 BX, Vlissingen
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Michieltje** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Michieltje** achterlaten.

7 beoordelingen over Michieltje**

7,4
7,3
met vrienden, Mei 2012
"Jammer dat er gerookt mag worden in Michieltje"
Desiree
16-5-2012 Eetcafé Michieltje is een simpel hotel met op zich zeer acceptabele kamers. Onaangename verrassing bij het binnenstappen van het café, waar je de sleutels van de kamers moet ophalen, was dat er nogal stevig gerookt wordt.
Wij hadden een kamer op de 1e verdieping en hoewel er moeite gedaan was om de kamer wat aangenamer te laten ruiken bleek 's nachts dat de sigarettenrook flink in de kussens en dekbedden getrokken was.

Prijs / prestatie is verder goed.
De kamers die aan de weg liggen zijn nogal gehorig.

met een groep, Okt. 2010
"Leuk klein gemoedelijk hotel"
Fam. Rouwens
27-10-2010 Nacht geslapen in hotel eetcafe Michieltje.
Mooie ruime kamers met uitzicht op de haven.
Goede douche en fijn bed.
Zeker een aanrader.

met vrienden
"Zeer centraal"
Peter
29-12-2008 6 kamers boven een cafe, midden in het centrum gesitueerd. Officieel een 2 sterren hotel, maar voelt als een 3 sterren. Goed ontbijt en dient s'morgens in het cafe zelf genuttigd worden, maar voor ons was dat geen probleem. 2 persoonskamer was ruim, maar de knoppen van de electriciteit konden wat beter bevestigd worden (zat een beetje los).

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Michieltje** bij:

met partner
K,Stroom
11-7-2008 Vorig jaar zomer daar een paar daagjes geweest. Echt waar voor je geld. Is klein maar genoeg om een paar leuke dagen te hebben. We hadden een kamer met uitzicht op het arsenaal en zee wat wil je nog meer!Ontbijt was erg lekker vers brood en beleg. Echt super voor je geld!!

met een groep, Aug. 2007
Anja
2-9-2007 Eenvoudig hotel, prima ontbijt. Ik was erg gecharmeerd van de ligging. Heerlijk in het cebtrum van Vlissingen!

Familie, Aug. 2007
A. Davids
2-8-2007 Kamer goed, behalve erg doorgezakt extra bed. Ontbijt 's ochtend in geur van verschaald bier en sigarettenrook. Personeel had kunnen vragen of we goed hadden geslapen. Zonder boe of ba afgerekend.

met partner, Okt. 2006
hangab
10-7-2007 Hotelkamer boven bruin cafe. Geen overlast van cafe.
Eenvoudige kamer met ruime badkamer. Midden in het centrum van Vlissingen, dus ideale ligging.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.