Hotel Ibis Scheveningen*** in Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin) Zuid-Holland | Zoover

Beoordelingen Hotel Ibis Scheveningen***

12 februari 2012

7,2
Hotel Ibis Scheveningen*** Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin)
Beoordeling toevoegen

Hotel Ibis Scheveningen*** Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin)
7,5
Beoordelingen Hotel Ibis Scheveningen*** Gevers Deynootweg 63, 2586 BJ, Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin)

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Ibis Scheveningen***

met vrienden, Dec. 2011
Alleen die bedden....
Denise Schoonhoven
29-12-2011 Is een wat kleiner, maar keurig hotel. Alles was netjes voor elkaar, maar de bedden waren verschrikkelijk. We hadden 2 kamers geboekt en waren zeker wel riant te noemen voor wat betreft ruimte. De bedden waren verschrikkelijk! Hard en de kussens waren van beton! 1 kussen te laag, 2 kussens te hoog. We waren alle 4 na 2 nachten gebroken! Blij dat ik weer in mijn eigen bed kan liggen.

met oudere kinderen
Prima hotel voor een weekendje weg
Willeke
17-10-2011 Hebben 2 nachtjes in het Ibis hotel overnacht en dat is goed bevallen. Kamer was klein maar schoon en voorzien van een prima bed, zelden zo goed in een hotel geslapen. Er was airco op de kamer, maar het raam kon ook gewoon op een kier gezet worden. Badkamer niet royaal, maar met goede douche, toilet, watafel en föhn. Ontbijt was prima, maar daar betaal je dan ook 15 euro per persoon voor, dan heb je wel croissantjes en verse fruitsalade, wordt goed bijgevuld. Ligt lekker centraal tov strand, bios, casino en tram naar binnenstad Den Haag. Al met al prima naar ons zin gehad voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Aug. 2011
Keurig net hotel
Monique
6-8-2011 3 dagen in Ibis gezeten, 2 volw en 2 kinderen op 1 kamer.
Zeer ruime kamer aan voorzijde van het hotel, met 2 2 pers bedden
en dan nog ruimte zat.
Heel mooie en schone kamer.
Het ontbij was zeer uitgebreid met zelfs roerei en spek.
Ligging is ook perfect,alles op loopafstand.
zeker een aanrader.

met vrienden, Mrt. 2011
Fantastisch weekend
Lucy Kunst
21-3-2011 Afgelopen weekend doorgebracht in Ibis Scheveningen. Het weekend kenmerkte zich door gastvrijheid, klantvriendelijkheid lekker eten en prachtig weer. De terassen zijn weer open op Scheveningen. In het hotel kun je geweldig ontbijten, het ontbreekt werkelijk aan niks! Voor overige maaltijden sis er voldoende keuze in Scheveningen en Den Haag. Leuk om op vrijdag avond naar de Crazy Pianos te gaan, aldaar lekker eten en live muziek ( zie de site). Zaterdag naar Den Haag Centrum, overal vriendelijke mensen. Bij klein thais restaurant gegeten, een echte aanrader! Phonsawan, op de Fluwelen Burgwal. Zondag strandwandeling en naar musical in Circustheater, dat om de hoek van Hotel ligt. Hotel heeft mogelijkheid om de bagage te bewaren, dus lekker zonder tassen naar musical ( we moesten nl wel van de kamer af voor 12.00) Bedankt voor jullie hartelijkheid en we hopen nog eens terug te komen!

met partner, Nov. 2010
Centraal gelegen
Mark
3-12-2010 Prima en net hotel / kamer, voor een weekendje of paar dagen scheveningen. Hotel ligt heel centraal vlakbij het kurhaus/ theater enz.
Met de tram ben je snel in Den haag.

met partner, Okt. 2010
Zeer vriendelijk personeel
johan
22-10-2010 in de herfstvakantie vier nachten hier doorgebracht. Hotel ligt vlak aan het mooie strand van Scheveningen, voor de deur stopt de tram naar Den Haag. We hadden een gratis upgrade naar een grotere kamer. Heel opvallend was het aardige personeel, zowel bij de receptie, tijdens het ontbijt en bij de schoonmaak.
Prima ontbijt.

met partner, Sept. 2010
Mooi hotel op perfecte plek!
martyn
21-10-2010 Hotel ligt om de hoek ten opzichte van het circustheater! De boulevard is kruipend te bereiken.

Mooie ruime kamers, voorzien van veel luxe.

Wij hadden een kamer in het trappenhuis! Iets wat wij maar een rare plek vonden voor een kamer. Je hebt hier echter weinig, tot geen last van(je moet natuurlijk wel mazzel hebben met "rustige" hotelgasten).

Parkeren blijft toch een minpunt in Scheveningen. Bij hotel extra geboekt € 18,-!!!!!

met partner
Nee, het is niks.
jeroen
15-9-2010 veelteveel geld betaald voor slechts 1 overnachting in superior tweepersoonskamer, waar werkelijk niets superior aan is. slecht beeld op de tv, een bed en een stoel. echt heel zonde geweest van het geld.

met partner, Juli 2010
Prima hotel
Betti
18-7-2010 Prettige ontvangst en we kregen een upgrade naar een betere kamer, altijd fijn! Dit was ook een heerlijke ruime kamer. Locatie is natuurlijk helemaal top. Ook nog een paar parkeerplaatsen bij het hotel, wel krap, maar goed.

met een groep, Juni 2010
Altijd goed
Marco
28-8-2010 Ibis Scheveningen nog nooit wat op aan te merken gehad. Lekker hotelom heerlijk een weekend te verblijven

Alle beoordelingen (44)
met vrienden (6)
met een groep (2)
alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?