Hotel Ibis Scheveningen*** in Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin) Zuid-Holland | Zoover
Hotel Ibis Scheveningen*** Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin)

Beoordelingen Hotel Ibis Scheveningen***

Gevers Deynootweg 63, 2586 BJ, Den Haag (incl. Scheveningen,Kijduin)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Ibis Scheveningen*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Ibis Scheveningen*** achterlaten.

1 2 3 4 5 volgende

7,2
met partner, Mei 2012
"Slechte prijs/kwaliteit verhouding"
sanderfaas
17-5-2012 Na een avond in het circustheater en er dan achter komen dat er geen treinen meer rijden (blijkbaar een bijzondere dag), hier overnacht. Het hotel is best in orde, maar de prijs van een kamer is te hoog voor hetgeen je krijgt. De bedden zijn matig (klein, slechte kussens), de badkamer voldoet en het ontbijt is oké. Er is ook gratis wifi.
Dit is wat mij betreft een hotel voor noodgevallen. Ik zou het nooit bewust uitkiezen voor een weekendje weg.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Goed hotel"
Gemma
5-5-2012 Hotel gelegen op goede locatie, op loopafstand van strand en 5 minuten lopen naar het Circustheater.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Een keer en nooit weer"
Davey
19-2-2012 Wij zijn vanmiddag terug gekomen van het Ibis hotel en blij weer thuis te zijn. Eerste indruk van het hotel is erg leuk, vriendelijk personeel en leuke sfeer. Wij hadden onze kamer op de 4e etage, aan de voorkant. Voor degene die hier heen gaan, zeker oordoppen meenemen i.v.m. de metro's die tot 1 uur rijden en 's ochtends vroeg weer rijden. 'S nachts om een uur of 4 werden wij wakker van geschreeuw en gekrijs, de kamer boven ons. Deze hadden iets te hevige gezelligheid (als je begrijpt wat ik bedoel). Vreselijk geschreeuw en hefige geluiden. Na een kwartier de receptie gebeld en deden er niets aan. Toen er nog meer mensen gingen klagen zijn ze er naar toe geweest en was het tegen kwart voor 5 eindelijk wat rustiger. Erg slecht punt, erg gehorig is het ook. Bedden zijn wel erg fijn maar kussens erg hard. De badkamer stelt niet veel voor maar is gewoon prima in staat. Ook lagen er bij ons sigaretten peuken op het balkon. Leuk voor een nachtje, zeker niet langer!

met partner, Feb. 2012
"Goed hotel."
linda
16-2-2012 Vriendelijke receptie, wij vroegen om een hotel kamer met zeezicht. We kregen een luxere en grotere kamer voor dezelfde prijs.
Het enige nadeel vond ik dat de wand van het bed niet schoon was, en de ramen waren zo ontzettend smerig dat je daar niet eens doorheen kon kijken.
Voor de rest was de hotelkamer kamer gewoon goed.
Wij hebben geen ontbijt genomen dus we weten niet hoe dit is. Het zag er overigens wel goed uit!
Ook de ligging is ideaal, achter het hotel zit het circus theather en recht voor het hotel ligt het strand.
Kortom goed hotel met goede prijs/kwaliteitsverhouding!

met vrienden, Dec. 2011
"Alleen die bedden...."
Denise Schoonhoven
29-12-2011 Is een wat kleiner, maar keurig hotel. Alles was netjes voor elkaar, maar de bedden waren verschrikkelijk. We hadden 2 kamers geboekt en waren zeker wel riant te noemen voor wat betreft ruimte. De bedden waren verschrikkelijk! Hard en de kussens waren van beton! 1 kussen te laag, 2 kussens te hoog. We waren alle 4 na 2 nachten gebroken! Blij dat ik weer in mijn eigen bed kan liggen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima hotel voor een weekendje weg"
Willeke
17-10-2011 Hebben 2 nachtjes in het Ibis hotel overnacht en dat is goed bevallen. Kamer was klein maar schoon en voorzien van een prima bed, zelden zo goed in een hotel geslapen. Er was airco op de kamer, maar het raam kon ook gewoon op een kier gezet worden. Badkamer niet royaal, maar met goede douche, toilet, watafel en föhn. Ontbijt was prima, maar daar betaal je dan ook 15 euro per persoon voor, dan heb je wel croissantjes en verse fruitsalade, wordt goed bijgevuld. Ligt lekker centraal tov strand, bios, casino en tram naar binnenstad Den Haag. Al met al prima naar ons zin gehad voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Keurig net hotel"
Monique
6-8-2011 3 dagen in Ibis gezeten, 2 volw en 2 kinderen op 1 kamer.
Zeer ruime kamer aan voorzijde van het hotel, met 2 2 pers bedden
en dan nog ruimte zat.
Heel mooie en schone kamer.
Het ontbij was zeer uitgebreid met zelfs roerei en spek.
Ligging is ook perfect,alles op loopafstand.
zeker een aanrader.

met vrienden, Mrt. 2011
"Fantastisch weekend"
Lucy Kunst
21-3-2011 Afgelopen weekend doorgebracht in Ibis Scheveningen. Het weekend kenmerkte zich door gastvrijheid, klantvriendelijkheid lekker eten en prachtig weer. De terassen zijn weer open op Scheveningen. In het hotel kun je geweldig ontbijten, het ontbreekt werkelijk aan niks! Voor overige maaltijden sis er voldoende keuze in Scheveningen en Den Haag. Leuk om op vrijdag avond naar de Crazy Pianos te gaan, aldaar lekker eten en live muziek ( zie de site). Zaterdag naar Den Haag Centrum, overal vriendelijke mensen. Bij klein thais restaurant gegeten, een echte aanrader! Phonsawan, op de Fluwelen Burgwal. Zondag strandwandeling en naar musical in Circustheater, dat om de hoek van Hotel ligt. Hotel heeft mogelijkheid om de bagage te bewaren, dus lekker zonder tassen naar musical ( we moesten nl wel van de kamer af voor 12.00) Bedankt voor jullie hartelijkheid en we hopen nog eens terug te komen!

met partner, Nov. 2010
"Centraal gelegen"
Mark
3-12-2010 Prima en net hotel / kamer, voor een weekendje of paar dagen scheveningen. Hotel ligt heel centraal vlakbij het kurhaus/ theater enz.
Met de tram ben je snel in Den haag.

met partner, Okt. 2010
"Zeer vriendelijk personeel"
johan
22-10-2010 in de herfstvakantie vier nachten hier doorgebracht. Hotel ligt vlak aan het mooie strand van Scheveningen, voor de deur stopt de tram naar Den Haag. We hadden een gratis upgrade naar een grotere kamer. Heel opvallend was het aardige personeel, zowel bij de receptie, tijdens het ontbijt en bij de schoonmaak.
Prima ontbijt.

1 2 3 4 5 volgende