Hotel Tamarijn Aruba*** in Aruba Nederlandse Antillen en Aruba 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Vanaf 494 AWG

9,9
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Topvakantie!!"
Fam. Prijs
22-8-2011 Met twee kleine kinderen in de Tamarijn geweest. Van alle gemakken voorzien. De all inclusive formule is meer dan perfect. Voor elk wat wils. Echt genoten van een heerlijke vakantie en is het zeker waard om nog eens te gaan. Een dikke pluim!!

met partner, Mei 2006
Bert en Rita Van Ca...
31-5-2006 Wij zijn belgen, 50gers.Van 5 tot 21 mei 2006 naar Aruba geweest. Beste vakantie ooit gehad. Eiland, hotel, eten en bevolking uitstekend. Hadden Mega all inclusive, naar Divi maar 1x geweest, mooier van interieur maar wij verkiezen Tamarijn voor de gezelligheid. De amerikanen nemen wij erbij, zij doen ons denken aan de russen in Turkije. Zouden met veel plezier teruggaan. En wat het klimaat betreft, 30 ° 365 dagen, dag en nacht en de zee 28 °. Echt een aanrader. Onze foto's zijn posters.
Heel weinig belgen, hebben verbroederd met Linda, Rob en Dave uit Nederland en dat was heel leuk. Groetjes.