Appartement Morena Resort (+ villa)**** in Willemstad Curaçao | Zoover

2 juni 2012

Appartement Morena Resort (+ villa)**** Willemstad

Beoordelingen Appartement Morena Resort (+ villa)****

Jan Thiel Beach, Kavel F1, Willemstad
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Morena Resort (+ villa)**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Morena Resort (+ villa)**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

168 beoordelingen over Morena Resort (+ villa)****

9,1
met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk kleinschalig resort"
Jeroen
Hoeveelheid ruimte
26-5-2012 We hebben hier een heerlijke week doorgebracht. We zaten in een appartementje met een heerlijk en zeer grote veranda. Ze hebben twee buitenzitjes en alles is keurig afgewerkt. Het resort zelf is zeer groen en erg mooi ingericht. Ook het zwembad is voortreffelijk en voorzien van een heerlijk peuterbadje met allerlei speeltjes voor de kleintjes.
Het restaurant is ook leuk gelegen, maar verwacht er geen grootse dingen van. Het voordeel is dat je zelf ook prima kan koken. Elke dag ( behalve zondag) rijdt er een bus naar de supermarkt waar je alles kan kopen wat je ook in een NL supermarkt kan kopen.
Het resort zelf ligt niet direct aan de zee, maar is slechts 5 minuten lopend van de Jan Thiel baai af, waar je gratis toegang tot hebt.
Het enige minpuntje zijn de muggen, maar goed insmeren en een aantal citronellakaarsjes helpen hier prima tegen!!

met een groep, Apr. 2012
"Prachtige, rustige locatie"
dekleineprins550
Hoeveelheid ruimte
26-4-2012 Prima locatie, goed gelegen in de Jan Thiel Baai, vlakbij het strand. prachtig zwembad. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Handdoeken kunnen iedere dag gewisseld worden bij de receptie. Ideaal. Wij waren hier met onze ouders. Allemaal een eigen slaapkamer. Perfect. We hadden de villa gehuurd.

met partner, Apr. 2012
"Hier wil je 100 jaar worden!"
Marc De Bondt
Hoeveelheid ruimte
17-5-2012 Morena resort ligt in een rustige buurt op een korte wandeling van het strand.
De villa's zijn heel mooi ingericht en netjes. De keuken is vrij volledig met een grote ijskast, wat wij wel misten is een broodrooster. Het terras is toppie!!!!!!!!
De tuin is prachtig, mooier dan op de foto's!
Naar de supermarkt kan je met het busje dat voor de deur stopt.
In Willemstad ben je op 20 minuutjes met de bus.
Heel vriendelijke ontvangst.
Het enige minpunt waren de vele muggen, ik stond werkelijk vol muggenbeten. Waarom hangen ze geen muggennetten over de bedden?
Dit was voor ons een vakantie om lekker tot rust te komen in een tropische sfeer.

met partner, Apr. 2012
"Geweldig Resort op prachtige locatie"
eric
Hoeveelheid ruimte
6-5-2012 Morena Resort is een goed onderhouden vakantiepark met veel groen. De huisjes zijn gunstig gelegen t.o.v. elkaar waardoor er veel privacy is. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het restaurant neeft een goede prijs / kwaliteit verhouding. Geen auto's op het park!
Een aanrader voor wie rustig vakantie wil houden

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldig resort"
Fam. Verheij
Hoeveelheid ruimte
5-5-2012 Deze accommodatie is echt een aanrader. Wij verbleven half april met 5 volwassenen in een villa. Ieder zijn eigen slaapkamer met airco. 2 Badkamers. Een enorme living buiten met mooi uitzicht. Alles groen om je heen. De keuken compleet met al het nodige, zelfs een ruim vriesvak in de koelkast. We hebben ontbeten en gedineerd op het park. Het ontbijt was heel uitgebreid, goed verzorgd en het diner heeft een ruime keuze. Goed en lekker. De villa wordt elke 3 dagen schoongemaakt, schone bedden, handdoeken en keukendoeken. Tevens kun je elke dag schone badlakens voor het strand of zwembad bij de receptie afhalen.

met partner, Mrt. 2012
"Aanrader!"
Peter Pels
Hoeveelheid ruimte
13-4-2012 Voor de tweede keer nu geweest. Heerlijke accommodatie met veel ruimte zowel binnen als buiten.
Appartmenten worden uiteraard intensief gebruikt en dat merk je aan kleine dingen. Hopelijk wordt dit goed bijgehouden aankomende jaren want wij komen ZEKER terug!

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijke locatie, volgend jaar weer!"
Anoek
Hoeveelheid ruimte
11-4-2012 We hebben in maart een super verblijf gehad in Morena. Het was voor ons de tweede keer Curacao en de eerste keer Morena. De opzet van het park met veel groen spreekt erg aan. Daarnaast hebben we elke dag genoten van de ruime veranda. Bovendien 5 minuutjes lopen voor verse broodjes en 10 minuutjes naar de gezelligheid bij Jan Thiel. Bij het resort kun je een auto huren, ze komen je auto dan brengen en halen. Aanrader om een paar dagen het eiland te gaan verkennen! Volgende keer dat we naar Curacao gaan, gaan we zeker weer naar Morena.

met een groep, 2012
"SUPER!"
Iris
Hoeveelheid ruimte
11-3-2012 Het Morena Resort is een heel goed verblijf. Iedereen is erg vriendelijk, de accommodaties zijn erg mooi, er wordt goed schoongemaakt. Kortom; echt een aarader!

met een groep, Mrt. 2012
"Heel goed"
R.Kant
Hoeveelheid ruimte
6-4-2012 Heel goed resort met erg vriendelijk personeel ook belangstellend.
Wij hadden geen last van rioollucht in badkamer..
Ons appartement werd iedere 3 dagen schoon gemaakt.
Zwembadhanddoeken kon je iedere dag om wisselen.
Toegangskaarten voor zanzibar gratis te krijgen bij receptie.
Ook werd er volop gebruik gemaakt van bolderkar op park, en hoogte verschillen op park nou dat viel erg mee hoor.Super resort.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Mooi resort!"
Anne Terpstra
Hoeveelheid ruimte
29-2-2012 Morena onderscheid zich dmv eco-park, als nadeel vonden wij dat er dus ook geen vaatwasmachine aanwezig was.
Wij verbleven in een 6 persoonsvilla met 3 slaapkamers. De airco in alle kamers was heerlijk!
Jammer vonden wij dat zowel in de woonkamer als buiten de stoelen niet echt heel comfortabel zaten.
Park mooi groen opgezet en een heerlijk zwembad.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende