Hotel Ganesh Himal* in Kathmandu Nepal | Zoover

2 juni 2012

Hotel Ganesh Himal* Kathmandu

Beoordelingen Hotel Ganesh Himal*

P.O. Box, 12547, Kathmandu
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Ganesh Himal* gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Ganesh Himal* achterlaten.

6 beoordelingen over Ganesh Himal*

met vrienden, Jan. 2011
"Prima hotel!"
Jim
18-1-2011 Net terug uit Ganesh Himal. We zijn hier een week lang gebleven. De kamers zijn netjes, de bedden liggen heerlijk! De ligging is perfect en het dakterras is heerlijk om in het zonnetje te liggen. Het eten is goed en zeer goedkoop. Voor 2 dollar een avondmaaltijd!

De persoonlijke service is prima. Bij aankomst met de receptioniste een heel weekschema opgesteld van wat we wilden zien en doen. Alles werd geregeld! Drie dagen naar Chitwan park geweest, en deze twee nachten hoefden we niet te betalen, omdat we in een ander hotel verbleven. Twee dagen prive auto met gids en chauffeur, prima geregeld en een Nepalees diner met dans. Alles werd geregeld door het hotel. De douche beschikt over warm water, soms iets minder warm, maar altijd aangenaam en er is electriciteit. Korom: Een prima hotel, voor een heel voordelige prijs. geboekt via email contact, ook dit prima geregeld en zeer snel reactie terug!

Een aanrader!

alleenreizend, Apr. 2009
"Is weer verbeterd!"
Armand Dirks
3-5-2009 Het Ganesh Himal is opnieuw verbeterd! Een lijst met tips van gasten wordt gestaag verwerkt, waardoor het hotel echt weer met sprongen vooruit is gegaan. Er is een nieuwe kok, ander keukenpersoneel, het eten is nu echt heel goed en reeel geprijst.

met partner, Mrt. 2009
"Heerlijk hotel!"
Marlies
4-5-2009 Na eerst wat nachtjes in een hostel te hebben doorgebracht, eindigden we in Kathmandu in het Ganesh Himal hotel. Echt een heerlijke plek voor een budget prijs. We hadden een deluxe kamer voor ongeveer 20 dollar. De kamer was erg ruim en de badkamer was top!
Het bed was heerlijk zacht, wat een zeldzaamheid is in Nepal.
De tuin en het dakterras zijn ook prachtig. Even helemaal geen drukte vanuit Kathmandu, maar gewoon heerlijke stilte.
Je kunt goed en betaalbaar eten bestellen. Allemaal heerlijk!
Echt een aanrader, voor mensen die wel bij Thamel willen zitten, maar niet in de topdrukte. Ook voor mensen die niet veel willen betalen maar wel waar voor hun geld willen.
Topplek!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ganesh Himal* bij:

alleenreizend, Mrt. 2008
"Recommend trekking guide in nepal"
kabiraj nepla
4-8-2009 could highly recommend The and our guide Kabiraj. I didn’t realize when we signed up to have a guide that we would actually get a waiter and servants as well!! He did everything to make me comfortable and happy, making sure that I had everything that I needed. His Knowledge of Annapurna range was extensive, when asked about the name of the particular mountains, he replied by starting the names and exact heights of all the visible mountains in the range. On top of this, he is friendly guy, ……………..about own culture more than willing to talk about his. Fantastic trek!
for concat kabiraj_194@hotmail.com web www.geocities.com/kabiraj100
Ed Gashick, Cambridge, UK. 13/september2008
email.goonrat@gmail.com

met partner, Sept. 2007
"Heerlijk hotel in het centrum"
Frans
31-1-2011 Leuk, gezellig en schoon hotel, mooie tuin, prettig terras. Mooi ingerichte kamers

met partner
Armand Dirks
2-9-2007 Hotel Ganesh Himal is een gezellig hotel voor iedereen die informele, locale sfeer belangrijker vindt dan grote luxe. Kamers zijn goed tot zeer goed, heerlijke, rustige tuin, dakterras en personeel dat graag helpt bij van alles en nog wat. De ligging is uitstekend tussen Thamel en Durbar Square in. Binnen 2 minuten lopen sta je in Thamel. Door de ligging ben je ook snel bij alle andere bezienswaardigheden, restaurants en shopjes... Kortom, prima hotel, goede prijs/kwaliteitsverhouding!