Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Home Review toevoegen Nederland Noord-Holland Enkhuizen (Cruise)schip Nil Desperandum**** Reviews (Cruise)schip Nil Desperandum **** Reviews Foto's Tips Vraag en Antwoord Weer Cruiseschip info 9,6 24 Nederlandse reviews 90 Internationale reviews Kan niet beter 😀👍 Heerlijk genoten van de gastvrijheid, deskundigheid en persoonlijk contact van Schipper Ab René Scholten, 21 september 2018 1° / 5° 23 Jan 2021 Weer 24 Nederlandse reviews over (Cruise)schip Nil Desperandum 9,6 24 reviews Waardering 9,4 Service 9,3 Prijs / kwaliteit 9,3 Eten 9,7 Entertainment 9,5 Taal: Nederlands (24) Alle (113) ------------ Duits (88) Oostenrijks (2) Gezelschap: Alle (24) ------------ Zakelijk (1) Met oudere kinderen (1) Met vrienden (13) Met een groep (7) Alleenreizend (2) Sorteren: Reisdatum Datum review vorige 1 2 3 Super zeilreis gehad. 9 Gerda, 30 mei 2009 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Eten 10 Entertainment 9 Ik ben alleen mee geweest met de individuele reis en de groep was zo top dat je je helemaal niet alleen voelt. Ab de schipper en zijn vrouw Elina en niet te vergeten Pieter de maat zijn ook echt geweldige mensen. Ik ga dit jaar weer mee met de Nil want het is echt aan te raden. Geweldige week! 10 Carien, 06 mei 2009 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Eten 9 Entertainment 10 Het was een geweldige week! Vooral het droogvallen op het wad en feesten op Terschelling. De bemanning is ook erg gezellig, helemaal top! Zeker een aanrader. super boot!!!!!! 9 Eva, 17 mei 2009 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Eten - Entertainment 9 Wat een superleuk weekend hebben wij gehad!!!Een aanrader voor mensen die eens willen uitwaaien op de Waddenzee!!!!! prachtige boot met een zingende schipper 9 Frank, 06 mei 2009 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Eten - Entertainment 10 Hebben een supertijd gehad op de Nil Desperandum. Ab, hartelijk bedankt voor de entertainment en gezelligheid. We komen zeker terug!!! vorige 1 2 3 * (Cruise)schip Nil Desperandum scoort een 9,6 uit 10, op basis van 113 reviews Lees meer Minder tekst Acties voor (Cruise)schip Nil Desperandum**** Review toevoegen Foto's toevoegen Print reviews RSS feed Bezienswaardigheden in Enkhuizen Zuiderzeemuseum Sprookjeswonderland Flessenscheepjes Museum Cultureel Centrum De Drommedaris Compagnieshaven Enkhuizen Vuurtoren De Ven Enkhuizer Almanak Informatie over Enkhuizen Weer Enkhuizen Kaart Enkhuizen Foto's Enkhuizen Video's Enkhuizen Vraag en Antwoord Enkhuizen Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.