Beoordelingen Vakantiehuis Geilolia Hyttetun

23 mei 2013

Geilolia Hyttetun
Beoordelingen Vakantiehuis Geilolia Hyttetun
Lienvegen 1, 3580, Geilo
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Geilolia Hyttetun gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Geilolia Hyttetun achterlaten.

14 beoordelingen over Geilolia Hyttetun

9,2
met jonge kinderen
"Uitstekend!"
Mariska de Pater
Ligging t.o.v. pistes
21-7-2010 Wij waren hier in juli 2010. Wij hebben het hier heerlijk gehad.
Het zijn zeer mooie huisjes en de ligging is perfect. Aan de pistes.
In de zomer is er erg veel te doen. Voor jonge kinderen is er zelfs een speeltuin met luchtkussen en hightree-parcour (tegen betaling).
Op loopafstand van het centrum.
Alle huisjes hebben een grasveld voor/naast de deur. Terras is niet omheind dus wel gevaar dat kleine kindertjes 50 cm naar beneden kunnen vallen. Wij gaan hier zeker nog een keer naar terug!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Fantastisch huis"
fam. Gutter
Ligging t.o.v. pistes
7-7-2010 De laatste accomodatie van onze rondreis, wat een heerlijke afsluiter, met recht het allermooiste huis van de hele reis, wat een ruimte, mooie grote kamers en een heerlijk grote veranda met alles gras eromheen, waar de kinderen lekker kunnen spelen, de omgeving is ook erg mooi, je zit 20 min. lopen van het centrum waar echt alles te krijgen is, ook genoeg restaurantjes en barretjes.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Mooi en ruim opgezet park met mooie, nette huizen"
Bierman
Ligging t.o.v. pistes
31-12-2009 Prima park met mooie en nette huizen. Wij hadden een 10-persoonshuis met 6 personen (waarvan 2 kinderen, 4 en 6 jaar). Begane grond 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2 stapelbedden; 2 badkamers waarvan 1 met sauna. Grote open keuken met koel/vriezer en vaatwasser. Woonkamer met tv, open haard en wifi. Boven nog 2 2-persoons slaapkamers, direct onder het schuin aflopende dak. Buiten huithok en skihok. Huisje ziet er erg verzorgd uit!
Op minder dan 5 minuten lopen zijn de skiliften, skischool en skiverhuur. Huurmateriaal is erg goed. Een paar pistes zijn bijna 24 uur/dag verlicht. Kinderen die moeten leren skieën kunnen hier prima uit de voeten.
Kleine supermarkt op ongeveer 15 minuten loopafstand; in principe kun je hier alles kopen wat in Nederland ook in een normale supermarkt te koop is.
Aanrader!

met partner
"Prachtige bungalow in leuk dorpje"
Esther
Inrichting
4-9-2009 Wij zijn hier in augustus 2009 een week geweest. De bungalow is van alle gemakken voorzien; vaatwasser, koel-vriescombinatie, sauna en een internetaansluiting etc. Jammer genoeg deed het internet het niet...
De eigenaresse is erg vriendelijk.
Het centrum is op 15 minuten loopafstand. Je kunt lekker eten bij Peppe's Pizza (zit in het centrum van Geilo).
Het verblijf in deze grote bungalow is zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtige, luxe vakantiehuizen"
John
Ligging t.o.v. pistes
15-12-2010 Super accomodatie. Schitterende huizen voorzien van alle gemakken (luxe). Zeer komplete keuken met vaatwasser, zeer ruime woning, grote hoekbank, open haard (inclusief de 1e 3 zakken hout), TV, draadloos internet, verwarmde gang zodat in de winter je ski spullen kunnen drogen. Diverse slaapkamers, beneden en boven. Huizen zijn 2 onder 1 kap, je hoort de buren wel. Je hebt een grote veranda met eethoek en een groot stuk gras (tuin). De huizen liggen onderaan de piste, je loopt hier binnen 1 tot 5 minuten naartoe (afhankelijk waar je huis op het terrein zit). Grote speeltuin voor (iets oudere) kinderen, restaurant met kinderopvang onderaan de lift. In Geilo heb je diverse supermarkten, winkels en een grote VVV. Met de auto heb je ook van alles te zien/doen, zoals Hardangervidda, fjorden, Flamsbanen, dierenpark (aanrader, zeker met kinderen) met dieren die voorkomen in Noorwegen. Accomodatie is van harte aan te bevelen, let wel op dat het in Geilo al vanaf eind augustus fris kan worden.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fantastische plek!!"
Bianca van der mole...
Ligging t.o.v. pistes
14-9-2009 het is er mooi en de huisjes zijn goed verzorgd dus een plek waar je heel veel kan doen!

met jonge kinderen
"Geweldig"
annelies van Gerven
Inrichting
12-7-2009 wij zijn hier in de zomer van 2008 geweest en we gaan dit jaar weer.
Onze rondreis aangepast zodat we weer in die leuke noorse huisjes kunnen verblijven
De kids hadden het zwembad bij het hotel voor hun alleen. dat terwijl we midden in het seizoen zaten

met oudere kinderen, Juli 2009
"Prima lokatie"
anton
Hoeveelheid ruimte
31-7-2009 Wij verbleven hier de eerste 2 weken van juli. Uitstekende accomodatie. Het huis is van alle gemakken voorzien. Op het park is wifi aanwezig. Hartelijke ontvangst bij de receptie. Uitstekend uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. Mooie regio.
Een aanrader

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Echt geweldig!!!!"
Maurice
Ligging t.o.v. pistes
18-10-2009 Kerst 2008 wezen skien met twee gezinnen, (4 volw. 4 kids). Het huis (10 persoons) is geweldig, open haard, mooie goede keuken al met al geweldig. De pistes zijn op loopafstand, ook voor de kids. De skischool is geweldig voor de kids, echt kindvriendelijk. Alle bediening is vriendelijk en behulpzaam. Al met al een perfecte vakantie gehad. Zeker de moeite waard, alleen de reis is erg lang, zeker voor de kids. Apres ski is niet aanwezig, maar dat wisten we, daarvoor moet je naar Oostenrijk. De pistes zijn niet hoog maar heel rustig, prachtig uitzicht. Noorwegen is echt een prachtig land. Neem wel voldoende drank mee... ook dat wisten wij van te voren, erg duur maar heel heel gaaf!!

Familie
"Vakantiehut voor 12 personen"
Lia
Ligging t.o.v. pistes
14-8-2008 Wij hadden een blockhut voor 12 personen. Ruimte genoeg. Ruime, grote hal, ruime keuken met grote eettafel, grote koelkast en een oven. Huiskamer ruim genoeg met houtkachel en tv. Goede bank. Twee badkamers, waarvan 1 met sauna. Slaapkamers goed, maar niet erg ruim. Boven 2 slaapkamers, echter met laag plafond. Buiten een porch met picknicktafel (groot) en naast of voor het huis nog een picknicktafel. Grote berging voor skies. Park zelf heeft weinig te bieden. Geen kinderspeelplaats. Wij waren hier in de zomer, dus geen idee hoe het zit met de skifaciliteiten, maar wel dichtbij de pistes, zodat je vanaf de pistes naar je huisje kan skieën. Dorpje had maar liefst 3 supermarkten en een paar eetgelegenheden.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?