2-9-2010
De camping ligt iets ten zuiden van Jotunheimen en wordt gerund door een Nederlandse familie. We hebben vier dagen verbleven in een van de velen "Hytter", die er allen schoon en verzorgd uitzien. Het dorpje vlakbij beschikt over en benzinepomp, een supermarkt en een bibliotheek waar je gratis gebuikt kunt maken van internet en ligt op zo'n 3,5 uur rijden van Oslo
De eigenaar weet veel van de omgeving en kan goede wandeltips geven; ook in de winter is de camping geopend en zijn er verschillende mogelijkheden tot wintervermaak.
20-4-2012
De camping wordt uitstekend gerund door een Nederlands echtpaar en hun kinderen. De ligging is geweldig. De rust fantastisch, en met de eigenaar kun je van alles gaan ondernemen. Wandeltocht, klimmen, bezoek oud kerkje etc.
14-7-2010
Deze camping heeft werkelijk een prachtige ligging.
De eigenaar is nederlands en heet iedereen hartelijk welkom. Legt dingen uit over de omgeving en is zeer behulpzaam.
Het sanitair is werkelijk zeer schoon. Wij waren hier op doorreis en bleven hier twee nachten in een hytter. Het was de meest luxe en schoonste die we op onze trektocht hebben meegemaakt.
Wij komen hier zeker terug