26-7-2011
Het personeel en de uitbaters zorgden er echt voor dat je het gevoel kreeg een VIP te zijn ;) Lekker eten van goede kwaliteit, uitgebreid ontbijt met verse producten, lekkere toetjes en kindercoctails voor de kinderen, leuke activiteiten voor de kinderen (oa springkasteel en trampoline, binnenspeeltuin, zwembad, visvijver, tafeltennis, superleuke boomhut, zandbak,...). Je voelt je daar zeker geen nummer en er heerst daar een ontspannen sfeer. Wat de jongens super vonden was dat je aan de receptie een vislijn kon gaan lenen (gratis) en wanneer ze hun vangst naar de keuken brachten werd deze daar, samen met de kinderen gekuist en de dag nadien mochten wij lekker smullen van een lekker klaargemaakte en zelfgevangen forel! We zijn van het principe om ieder jaar naar een andere bestemming te gaan maar overwegen toch sterk om deze reis eens over te doen. De karntenkaart zorgt er ook voor dat je heel weinig extra uitgaven hebt aan uitstapjes. Supervakantie gewoon!!!!
Ligging t.o.v. pistes
18-8-2011
Voor ieder gezin met kinderen is dit een aanrader.Er valt zoveel te beleven en met de kartner card heb je mogelijkheden zat.Binnen het hotel,waar iedereen attent en behulpzaam is,is er vanalles te beleven zoals:welness,zwembad,binnenspeelplein,verscheidene kinderactiviteiten zoals kinderrafting,kinder-mountinbike,paardrijden, boogschieten enz...De keuken,waar de patron chef is,is echt TOP!!!.De all-in formule vind ik zeer goed en er word zéér vlot met de glimlach bediend.Erich en Michaella zijn echt iemand die het beste willen voor hun gasten en doen hun uiterste best om uw vakantie te doen slagen.
Wij gaan zeker nog terug.