Camping Seecamping Berghof***** in Landskron Karinthië | Zoover

_
Camping Seecamping Berghof***** Landskron

Beoordelingen Camping Seecamping Berghof*****

Süduferstraße 241, A-9523, Landskron
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Seecamping Berghof***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Seecamping Berghof***** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Seecamping Berghof*****

7,6
7,7
7,9
"Redelijke camping"
Slootjes
Staat van het sanitair
28-5-2012 sommige toiletgebouwen zijn verouderd en niet schoon. Niet te kritisch zijn en zeker je teenslippers aanhouden. Personeel is super vriendelijk. Het meer is heerlijk om te zwemmen als het weer het toelaat. Geen zwembad op de camping. Prijzen zijn vrij hoog voor wat je krijgt...

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Prima camping"
Sandra_44
Staat van het sanitair
28-9-2011 Ruim een week in augustus op deze camping gestaan met een tent. Ze hebben verschillende gebieden met alleen tenten of alleen caravans/campers. Wij vonden dit wel prettig. Veel hoogteverschil op de camping zelf, dus goede work-out tijdens het brood halen 's ochtends. Auto's staan op de kampeerplek, maar langs de plekken rustige weggetjes. Het meer is heerlijk om in te zwemmen. Helder water en goede temperatuur. Ook leuk met de speeltoestellen in het water. Speeltuintje voor de kids in de buurt. Schoon sanitair. Goede spar en gezellig restaurant op de camping. Veel te doen in de omgeving voor zowel kinderen als volwassenen.

"Terrassencamping"
Sandra
Staat van het sanitair
28-8-2011 Grote camping met veel hoogteverschillen. Wij zaten in H en hadden een ruime plek met schaduw maar er waren er ook met alleen maar zon. 2 plekken op de camping waar je het meer in kon met leuke speeltoestellen voor de (oudere) kids. Heerlijk gegeten in het restaurant van de camping en ook de afhaal patat en pizza waren prima. Sparwinkel was redelijk van prijs. Dingen om te doen en te bekijken waren in de buurt. Anders dan wij gewend waren in Frankrijk, heerlijk! Karntencard aangeschaft er zeker uitgehaald. Weer was wisselvallig maar waar niet dit jaar. Sanitair was goed en schoon. Na 23.00 werden de kids vd camping gestuurd dan moesten ze naar de overkant om zich te vermaken, ging op zich wel maar soms vervelend. Wel rustig dus op de camping na 23.00 uur ook wel prettig.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Seecamping Berghof***** b...

met oudere kinderen, 2011
"Geld nog niet retour na annulering in maart"
Familie van rij
23-8-2011 door omstandigheden moesten wij de vakantie in maart annuleren. Netjes een brief geschreven en ook netjes antwoord terug. Maar ons vooruitbetaalde geld tot op heden nog niet terugbetaald. Vele telefoontjes en emails maar tot op heden nog niets gezien.
Dus denk goed na voordat u reserveert.

"Familie camping"
Kristina
Staat van het sanitair
29-8-2011 Veertien dagen stralend mooi weer (ca. 32 graden) maakte onze vakantie sowieso tot een geslaagd geheel. Het meer was heerlijk van temperatuur en we hebben genoten van de trampoline en het vlot in het meer. Wij zaten in de W sector, deze plekken waren dicht bij het meer maar helaas ook dicht bij de overburen. Het sanitairgebouw werd goed schoongehouden. Persoonlijk werd ik erg blij van een centrifuge bij de wasautomaten waarvan gratis gebruik gemaakt kon worden. Voor oudere kinderen en/of volwassenen was er weinig tot geen animatie, met name de avonden waren zeer stil. Camping is hierdoor minder geschikt voor oudere kinderen. Kartencard is aan te bevelen als je tenminste van plan bent om de omgeving te gaan verkennen. Karinthie is veelzijdig en wij hebben dan ook veel ondernomen. Veel Duitsers met campers aanwezig. Lidl en Aldi dichtbij. Gemoedelijke camping.

met partner, Aug. 2011
"Mooie camping"
m&j
Staat van het sanitair
11-9-2011 Eind augustus hebben wij een week op deze camping gestaan. Er was voldoende plek om uit te kiezen. Wij hadden een tent plaats in de A-sector. Onze plaats was zeer ruim met voldoende schaduw, vlakbij het meer en niet te ver van het sanitair.
Het meer is heerlijk om in te zwemmen.
Sanitair werd regelmatig schoongemaakt, en was redelijk schoon.
Op de camping was er voor overdag met name voor kinderen animatie, s'avonds was er zelden animatie.
In het restaurant hebben we twee keer gegeten, het eten was hier heerlijk.
Ook de supermarkt was netjes en in vergelijking met andere supermakrten niet veel duurder.
Het personeel op de camping zijn er erg vriendelijk en behulpzaam.
Op de camping kun je een kartnen card kopen, hier hebben wij veel gebruik gemaakt en kon voor ons zeker uit. De omgeving is hier prachtig en ligt de camping mooi centraal van alle activiteiten.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Mooie omgeving, na 22 uur doodstil op camping"
Annet
Staat van het sanitair
25-8-2011 Terrassencamping, waar 's avonds niets te beleven is. Rechterkant had idd de grotere plaatsen, maar ook sterk verouderd en veelste weinig sanitair!(4 douches, 4 afwasbakken). Grote Spar met normale prijzen, pizza's op camping: goed, Veel verschillende dingen te doen in omgeving (Kaernten-card aanbevolen, heb je er zo uit. Verkrijgbaar in receptie). Gastvrije camping maar wel behoorlijk duur voor 3 sterren, zonder zwembad. Helaas wel een belabberde internet-verbinding, waar je behoorlijk veel voor betaald.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Prachtig gelegen"
Colin Harmsen van d...
Staat van het sanitair
28-4-2012 Deze camping twee jaar gebruikt als overnachtingscamping tijdens onze tocht naar Kroatië. De camping ligt prachtig aan het meer waar je heerlijk in kan zwemmen. De kids vermaakten zich hier prima in. De supermarkt en het restaurant zijn goed en redelijk qua prijs. Wij hebben zowel links als rechts van de camping aan het water gestaan met de caravan. Het weer is hier meestal goed. Wij hadden veel zon in ieder geval. Er zijn voldoende speeltuintjes en het sanitair is modern en schoon.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Drukke weg"
fam vt Sant
Staat van het sanitair
19-8-2011 Wij hebben hier 6 dagen gestaan, toen we aankwamen konden we nog maar kiezen uit 2 plaatsen. Beide waren aan de weg, we hebben ons op dat moment niet gerealiseerd dat die weg zoveel herrie gaf. We voelden ons een soort bermtoerist. Ook de jeugd aan de overkant van de weg was erg lawaaierig. Restaurant was goed winkel ook, niet alle sanitair was even goed. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. wij komen hier niet mee terug in hoogseizoen, waarschijnlijk wel een prettige camping als hij maar halfvol is en je beneden kan staan zonder hutje-mutje te hoeven staan.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke camping"
Joostman
Staat van het sanitair
16-8-2011 Wij zaten op het camping deel X en maakten gebruik van het toiletgebouw daar in de buurt. Het sanitair werd weliswaar goed schoon gehouden, maar was gedateerd. Bij het wassen en tandenpoetsen was je aangewezen op het fonteintje in de toiletruimte.
De plaatsen waren groot genoeg voor een caravan/voortent/luifel, bijzettentje en auto. Jammer genoeg waren veel plaatsen scheef, waardoor je in een caravan nog wel goed kon liggen, maar in een tentje rol je van je matras.
Van de camping is veel meer te maken als de medewerksters van de receptie iets betere informatie zouden geven, bv wat er te doen is voor de kinderen/hoe ze deel kunnen nemen aan aktiviteiten. Er werd nagenoeg geen rugbaarheid gegeven aan de mogelijkheid van een wijnproeverij of waterskien.
Gelukkig hebben de kinderen hun eigen weg gevonden zonder het animatie team.
Wij vonden de kwaliteits/prijsverhouding niet helemaal in balans.
Maar we hebben toch wel een goeie vakantie gehad. Of we terug komen... ligt aan de kinderen.

1 2 3 4 5 6 volgende